• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim daha 4-5gün sürer kuzum sen önce başlarsın yapmaya amazondan söyle Didoşun söylediği yerden mutlaka ovulasyonu 😂😂
Valla didosun markaları bilmiyorum ama sabah atarım yine size aldıklarımı. Amazon’dan benimkilerde. Didosun basını şişircem her gün zaten , test okucak o bana 🤣🤣🤣🤣🤣

Valla didosun markaları bilmiyorum ama sabah atarım yine size aldıklarımı. Amazon’dan benimkilerde. Didosun basını şişircem her gün zaten , test okucak o bana 🤣🤣🤣🤣🤣
Screenshot_20191102_130421_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Bunlari kullandim gecen ay iyidi yine soyledim kuzu one step

Bilmiyorum ilk kez yapicam. Ondan iki değişik aldım hata payı olmasın diye. Bunların ikisi Amazon’da en iyi tavsiye edilenler. Denicem bakalım
Yorumlari iyiae gusel bende hep yorumlara bakip alıyorum 😂

Kızlar yine sahi ettiM 5 olmuş , uyuyim kalkınca yine kendim yazar kendim okurum siz uyurken 🤣🤣🤣🤣 öptüm hepinizi
HEPİMİZ BU AY HAMİŞ KALİCAZ !!!!! Woohooooo 🎉🎉🎉🎉
Çok amin allahım 🤲🤲🤲

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar yine sahi ettiM 5 olmuş , uyuyim kalkınca yine kendim yazar kendim okurum siz uyurken 🤣🤣🤣🤣 öptüm hepinizi
HEPİMİZ BU AY HAMİŞ KALİCAZ !!!!! Woohooooo 🎉🎉🎉🎉
Çok amin allahım 🤲🤲🤲
Goog night honey🥰

NOT: Ben yokken çok yazmayın uyanınca gözlerim şaşı oluyor 150 -200 sayfa birden okucam diye :63: :KK12::olamaz: 437. Sayfada bıraktım bak sayıyorum ona göre 🧐🧐 🤣🤣
❤️❤️❤️❤️💕💕💕

Back