• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim bölgemde kasilma var bacaklarima kadar agriyo titreme var ustumde suan ama usume titremesi degil 😔 ay noluyo bana boyle ya

Rahim bölgemde kasilma var bacaklarima kadar agriyo titreme var ustumde suan ama usume titremesi degil 😔 ay noluyo bana boyle ya

kuzum bişeyler oluyor ama noluyor, bir an öncee doktora gitmen lazım ilacıda almıyosum artık yan etkisi değildir 😔

Kızlarr saçlarım bitti hatta annem dümdüz diye uçlarını bile kesti valla, 2 gün boyunca sürekli düzleştireceğim sonra tuzsuz şampuanla yıkayacağım tamamdır 🥰🥰🥰
148564D3-9237-4BDC-9040-8E666569E74B.jpeg

kuzum bişeyler oluyor ama noluyor, bir an öncee doktora gitmen lazım ilacıda almıyosum artık yan etkisi değildir 😔
Yok almiyorum 3 gundur ay bilmiyorum ya bu ayin 22 sinde randevum var beklicem regl sali gunu kesin gelir ondandir belki

:KK14: nereye kayboldunuz yine 😂

Benim kafadan bende bu ay defter kalem yapıştırıcı kullandım bakalım sonucu bekliyorum 🤣😂
Kuzum bak ben cocuk dusunmeye basladigimiz bunlari almistim vitamin bu cocuk düşünmeye basladiginda kullanıyorsun dogurganligi destekliyo orda varmidir bilmiyorum buna daha baslamadim
Screenshot_20191102_143137.jpg

Screenshot_20191102_121140.jpg

Suan bunu kulaniyoruz esimle beraber vitamin buda icinde ne arasan var 😂 bu bitimce digerine baslicam

Back