Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah Tutmuşturda hesap yapmamıza gerek bile kalmaz kuzucumm
iyi gecelerr

Onlar benim herife bi gelmiyo herhale ne giysem tik etmez sacma sapan giyindim mi hetif aziyo
Sen zTen masallah salvar giydigin halde esin oyle bide az bi tarafi acık giysen seni dusunemedim kiz o degilde sen avusturalyada nerden buldun o salvarlari

Bekliyoruz canım sabah heyecanla

Sen zTen masallah salvar giydigin halde esin oyle bide az bi tarafi acık giysen seni dusunemedim kiz o degilde sen avusturalyada nerden buldun o salvarlari
Avusturya kuzum turkiyeden aliyoz kiz pazardan almistim bide cok rahat donlarn

ah hadi bakalım sabah güzel haberle başlayalım güne inşallah
Benim durum karışık kuzum hala adet olmayı bekliyorum yarın doktora gideceğim büyük ihtimalle adet söktürücü yazdıracağım

Mersin cok sicak cnm Allah sabir versin burdan da beter

Mersin cok sicak cnm Allah sabir versin burdan da beter

ay işte en güzel mevsimleri başladı mayısa kadar sonrası cehennem ben doğumu ona göre ayarlıyım diye düşünüyordum bi baktım tak diye olmuyormuş, şimdi kalsam en sıcak mevsimde doğurcam ama artık diyorum ki amann ne zamna olursa olsun tek olsunda

Benimde olursa en sicak zamana gelicek ama belki tayinimiz cikar bu yil tayinciyiz kismetse insallah olsun da hepimizin

Şaka maka çok kötüyüm ya
Erken yat dinlen kuzum sabah gecer insallah bende suan kasik agrisi sol tarafta ozellikle karin agrisi hafif migde yanmasi ve karin agrisi ayak usumesi bide gaz problemi var onun haricinde gogus hassasiyeti ve buyumesi bas donmesi falan ama tek tek yazarsam olmaz kiziyorlar sonra gormemezlikten geliom belirtileri regle kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…