- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.961
İyi geceler kizlar ben bugun erken uyuycam malum benim oglanla sabahin 6 sında ayaktayizyumurtam catladi ama dun gece ne olduysa o. Yarın olur bide muhtemelen. Zaten sonrasinda da cok anlami yok sanki hamilelik adına iliski olmasinin artik yarinda olsun bitsinde artik esime yanasma durumum bitsin :) sıkıldım. Eger regl olursam pikten bikac gun once pik oldugu gun ve ondan 2 gun sonra iliski yaşayıp zirvede birakmayi düşünüyorum
Sen zTen masallah salvar giydigin halde esin oyleOnlar benim herife bi gelmiyo herhalene giysem tik etmez sacma sapan giyindim mi hetif aziyo
Bnmde hep yasamak istedigim yer Bursa yaaa bayiliyorum orayaBen Bursada yasiyorum canim. Sen neredesin? Ama hep hayalim ileride Muglaya tasınmak ❤O zaman boyle soguklar gormiycemsicak insaniyim ben deniz insaniyim
Benimde tam.aksi ya keşke benimde kuvvetli olsa ozaman hamileyim diebağırırdım kızÖle tabı ama Hıc sanmıyorum içime dogmuyor hislerime kuvvetlidir benm
Bekliyoruz canım sabah heyecanlaKuzumm acaba adet mi olucam diye bu belirtiler. Ama ben genelde adet olacağım günden 8 saat,,5 saa önce ancak adet olacak gibi ağrı hissederdim.ne bileyim daha 3 gün varken. Umutlanıyorum. Bakalım sabah yapıcam. Senin durum nasıl kuzumm inşallah hayırlıdır ya
Avusturya kuzumSen zTen masallah salvar giydigin halde esin oylebide az bi tarafi acık giysen seni dusunemedim kiz o degilde sen avusturalyada nerden buldun o salvarlari
Kuzumm acaba adet mi olucam diye bu belirtiler. Ama ben genelde adet olacağım günden 8 saat,,5 saa önce ancak adet olacak gibi ağrı hissederdim.ne bileyim daha 3 gün varken. Umutlanıyorum. Bakalım sabah yapıcam. Senin durum nasıl kuzumm inşallah hayırlıdır ya
Mersin cok sicak cnm Allah sabir versin burdan da beterBen Mersindeym buralarda artık soğuyor çok mutluyum halılarıda geçen hafta sermiştim tam zamanında sermişimbende kışı çok seviyorum malum burda max 2-3 ay soğuk oluyor kat kat giyindiğimi kalın bir mont giyindiğimi bile hatırlamıyorum
Duamdasınız kuzum buradaki herkes duamda rabbim bir beklentide olan herkesin beklentilerini hayırla versinBekliyoruz canım sabah heyecanla
Mersin cok sicak cnm Allah sabir versin burdan da beter
Duamdasınız kuzum buradaki herkes duamda rabbim bir beklentide olan herkesin beklentilerini hayırla versin
Şaka maka çok kötüyüm yaBenimde tam.aksi ya keşke benimde kuvvetli olsa ozaman hamileyim diebağırırdım kız
Benimde olursa en sicak zamana gelicek ama belki tayinimiz cikar bu yil tayinciyiz kismetseay işte en güzel mevsimleri başladı mayısa kadarsonrası cehennem ben doğumu ona göre ayarlıyım diye düşünüyordum bi baktım tak diye olmuyormuş, şimdi kalsam en sıcak mevsimde doğurcam ama artık diyorum ki amann ne zamna olursa olsun tek olsunda
Neyin var cnmŞaka maka çok kötüyüm ya
Benimde olursa en sicak zamana gelicek ama belki tayinimiz cikar bu yil tayinciyiz kismetseinsallah olsun da hepimizin
Erken yat dinlen kuzum sabah gecer insallah bende suan kasik agrisi sol tarafta ozellikle karin agrisi hafif migde yanmasi ve karin agrisi ayak usumesi bide gaz problemi var onun haricinde gogus hassasiyeti ve buyumesi bas donmesi falan ama tek tek yazarsam olmaz kiziyorlar sonraŞaka maka çok kötüyüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?