• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler kizlar ben bugun erken uyuycam malum benim oglanla sabahin 6 sında ayaktayiz 😁😁 yumurtam catladi ama dun gece ne olduysa o. Yarın olur bide muhtemelen. Zaten sonrasinda da cok anlami yok sanki hamilelik adına iliski olmasinin artik yarinda olsun bitsinde artik esime yanasma durumum bitsin :) sıkıldım. Eger regl olursam pikten bikac gun once pik oldugu gun ve ondan 2 gun sonra iliski yaşayıp zirvede birakmayi düşünüyorum 😁

inşallah Tutmuşturda hesap yapmamıza gerek bile kalmaz kuzucumm 🙏❤️
iyi gecelerr 😍😍❤️❤️

Onlar benim herife bi gelmiyo herhale 😂😂😂 ne giysem tik etmez sacma sapan giyindim mi hetif aziyo
Sen zTen masallah salvar giydigin halde esin oyle 😁 bide az bi tarafi acık giysen seni dusunemedim 😁😁😁 kiz o degilde sen avusturalyada nerden buldun o salvarlari 😁😁😁😁

Kuzumm acaba adet mi olucam diye bu belirtiler. Ama ben genelde adet olacağım günden 8 saat,,5 saa önce ancak adet olacak gibi ağrı hissederdim.ne bileyim daha 3 gün varken. Umutlanıyorum. Bakalım sabah yapıcam. Senin durum nasıl kuzumm inşallah hayırlıdır ya😍
Bekliyoruz canım sabah heyecanla 😍😍

Sen zTen masallah salvar giydigin halde esin oyle 😁 bide az bi tarafi acık giysen seni dusunemedim 😁😁😁 kiz o degilde sen avusturalyada nerden buldun o salvarlari 😁😁😁😁
Avusturya kuzum 😂 turkiyeden aliyoz kiz 😂 pazardan almistim bide cok rahat donlarn😂

Kuzumm acaba adet mi olucam diye bu belirtiler. Ama ben genelde adet olacağım günden 8 saat,,5 saa önce ancak adet olacak gibi ağrı hissederdim.ne bileyim daha 3 gün varken. Umutlanıyorum. Bakalım sabah yapıcam. Senin durum nasıl kuzumm inşallah hayırlıdır ya😍

ah hadi bakalım sabah güzel haberle başlayalım güne inşallah 🥰🥰
Benim durum karışık kuzum hala adet olmayı bekliyorum yarın doktora gideceğim büyük ihtimalle adet söktürücü yazdıracağım 🥰🥰

Ben Mersindeym buralarda artık soğuyor çok mutluyum halılarıda geçen hafta sermiştim tam zamanında sermişim 😍😍 bende kışı çok seviyorum malum burda max 2-3 ay soğuk oluyor kat kat giyindiğimi kalın bir mont giyindiğimi bile hatırlamıyorum 😂😂
Mersin cok sicak cnm Allah sabir versin burdan da beter 🤣

Mersin cok sicak cnm Allah sabir versin burdan da beter 🤣

ay işte en güzel mevsimleri başladı mayısa kadar 😂😂😂 sonrası cehennem 😂😂😂 ben doğumu ona göre ayarlıyım diye düşünüyordum bi baktım tak diye olmuyormuş, şimdi kalsam en sıcak mevsimde doğurcam ama artık diyorum ki amann ne zamna olursa olsun tek olsunda 😂😂😂

ay işte en güzel mevsimleri başladı mayısa kadar 😂😂😂 sonrası cehennem 😂😂😂 ben doğumu ona göre ayarlıyım diye düşünüyordum bi baktım tak diye olmuyormuş, şimdi kalsam en sıcak mevsimde doğurcam ama artık diyorum ki amann ne zamna olursa olsun tek olsunda 😂😂😂
Benimde olursa en sicak zamana gelicek ama belki tayinimiz cikar bu yil tayinciyiz kismetse :halay: insallah olsun da hepimizin 😍

Şaka maka çok kötüyüm ya 😣😒
Erken yat dinlen kuzum sabah gecer insallah bende suan kasik agrisi sol tarafta ozellikle karin agrisi hafif migde yanmasi ve karin agrisi ayak usumesi bide gaz problemi var onun haricinde gogus hassasiyeti ve buyumesi bas donmesi falan ama tek tek yazarsam olmaz kiziyorlar sonra :D gormemezlikten geliom belirtileri regle kadar :D

Back