- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.921
Böyle iğne iğne batıyor sol kasığım. İkindi baktım gögüslerimin uçları kararmış. Sol göğsümde yeşil damarlar belirginleşmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne testi kızzzzAsıl temizliği siz perşembe günü göreceğiniz süt beyazı test
Gebelik testiNe testi kızzzz
Nerelere mesela aaBaska yerlere yansiyaydi
Umarim piskolojik değil dir canim bendede var ayni belirtilerBöyle iğne iğne batıyor sol kasığım. İkindi baktım gögüslerimin uçları kararmış. Sol göğsümde yeşil damarlar belirginleşmiş.
Inşallah 2 çizgi çıkar senin kalbin pis olsun boswer benimkide pis olsun hepimizin pis olsunGebelik testi
Test haric herseye yaNerelere mesela aa
HahahaTest haric herseye ya
İnşallah ama ben hazırlıyım okdar hazırlıyım kı 7 adet olucam 8.de Dr randevum varInşallah 2 çizgi çıkar senin kalbin pis olsun boswer benimkide pis olsun hepimizin pis olsun
İnşallah canım kafama takmıyorumUmarim piskolojik değil dir canim bendede var ayni belirtiler
Hayır sakınnnn
Ben bugun iciyom bebis yok nasilsa
Cok gecHayır sakınnnn
Selam kızlar Bugün yumurtlamanın 12.günü bitmek üzere. 1 saattir adet olacakmışım gibi sancım var kasığımda ağrı var. Adetimin 24.günü. Salı günü BAT, adet bekliyorum. Sizce nedir bu ? Sabah test yapsam mı comfort erken gebelik testim var elimde.
Kızlar selamya adet günüme 10 gün var ama bu ay çok istiyorum hamiş olmayı,belirti olması için çok erken dimi,sanırım psikoloik olarak çok sıktım kendimi olsun die ondan..
Öle deme kız ya hamissen hemen uyku dusunuyorusnuz he bende çok umutlenmek istemiorum çok yikiliyorum çünkü oyuzden en iisi beklemek ya napalmİnşallah ama ben hazırlıyım okdar hazırlıyım kı 7 adet olucam 8.de Dr randevum var
İnsallah düzelir canım ya üzüldüm bende iki gündür kasiklarimdan çekiyorum yaBilmiyorum canim ya 3 gundur boyle
Canım 1 haftadır bel ağrısı baş ağrısı aşırı uyku halsizlik. Ama bugün bu sancılar çok fazlaydı.sadece kasık ağrısı mı var canım başka belirtilerde var mı
Düşünmiyim diyorum.da.olmuyor benimde 11 gun kaldi nasipppKızlar selamya adet günüme 10 gün var ama bu ay çok istiyorum hamiş olmayı,belirti olması için çok erken dimi,sanırım psikoloik olarak çok sıktım kendimi olsun die ondan..
Hamıle degilimÖle deme kız ya hamissen hemen uyku dusunuyorusnuz he bende çok umutlenmek istemiorum çok yikiliyorum çünkü oyuzden en iisi beklemek ya napalm ☺