• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Wc gidecem bakacam ped koydum 1 saattir bakmıyorum Bİ bakacam

kuzum böyle durumlarda peçete koy yada hiçbişey koyma çünkü ped emer tam gözlemleyemezsin akıntıyı, iç çamaşırını değiştirirsin en azından çok sıkıntı olmaz, ben günde 2 kere değiştiriyorum zaten takıntılıyım biraz o konuda 😂😂

Ben Mersindeym buralarda artık soğuyor çok mutluyum halılarıda geçen hafta sermiştim tam zamanında sermişim 😍😍 bende kışı çok seviyorum malum burda max 2-3 ay soğuk oluyor kat kat giyindiğimi kalın bir mont giyindiğimi bile hatırlamıyorum 😂😂
Bende mersinde yaşadım ailem orda şu an Arpaç tarafında mersin boğuyor insanı. Yazın girmiyorum artık mersine anca kışları 🤷‍♀️

kuzum böyle durumlarda peçete koy yada hiçbişey koyma çünkü ped emer tam gözlemleyemezsin akıntıyı, iç çamaşırını değiştirirsin en azından çok sıkıntı olmaz, ben günde 2 kere değiştiriyorum zaten takıntılıyım biraz o konuda 😂😂
Yok cnm Pet cıkmıs yazı pecet yazacakken zaten Hıc bır şey yok baktım

Kızlar acayip bi şekilde gaz sorunum var utandıgıma kocamın yanında oturamıyorum o derece yani napcam ben ya 🥺

canım yediğin Bişey mi dokundu acaba, bi kere ben üşüttüğümde sancıdan yerde kıvranmıştım valla ciddi bişey olmasın? Eşinden utanma söyle hatta çok fenaysa acile gidin bu utanılcak bişey değil ki kuzum

Bende mersinde yaşadım ailem orda şu an Arpaç tarafında mersin boğuyor insanı. Yazın girmiyorum artık mersine anca kışları 🤷‍♀️

en güzelini yapıyosun bu yaz bende kaçtım yıllık izinlerimle ama geri Dönüyoruz mecbur 😂😂 annem buralı ben aslen Ankaralıyım ama zamanında buraya yerleşmişler kalmışlar eşimde kayserili, hep içanadoluluyuz ama burda çakılı kaldık, hepimiz iç anadolu havasına alışkınız pişiyoruz burda valla 😂😂

Yok kızlar çıkıyor cıkmıyor değilde ben en son hamileyken böyleydim bide bi anda irkiliyorum ya galiba bana kasım ayı yaramadı eger yarın böyle olursam gitmeliyim doktora 😢
Canım ayağına sıcak su torbası koy karnına da gaz için çok iyi geliyor bende aynı sorunu her neredeyse yaşıyorum

en güzelini yapıyosun bu yaz bende kaçtım yıllık izinlerimle ama geri Dönüyoruz mecbur 😂😂 annem buralı ben aslen Ankaralıyım ama zamanında buraya yerleşmişler kalmışlar eşimde kayserili, hep içanadoluluyuz ama burda çakılı kaldık, hepimiz iç anadolu havasına alışkınız pişiyoruz burda valla 😂😂
Bizimkiler de öyle yerkeşmişler bir daha da çıkmasınlar. Bende şu an görev icabı van dayım yazları öyle güzel serin ki 🥶🥶

Back