• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben Mersindeym buralarda artık soğuyor çok mutluyum halılarıda geçen hafta sermiştim tam zamanında sermişim 😍😍 bende kışı çok seviyorum malum burda max 2-3 ay soğuk oluyor kat kat giyindiğimi kalın bir mont giyindiğimi bile hatırlamıyorum 😂😂
Aynen canım vaa bizim buralar böyle yağmur yağsın kış gelsin diye dua ediyoruz valla yağmurda kısa koluyla dolaşıyoruz 😂

İ
ah hadi bakalım sabah güzel haberle başlayalım güne inşallah 🥰🥰
Benim durum karışık kuzum hala adet olmayı bekliyorum yarın doktora gideceğim büyük ihtimalle adet söktürücü yazdıracağım 🥰🥰
İnşallah kuzumm inşallah sabaha hayırlı haberlerle çıkalım hepimiz. 😍🤗Rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin gönlündekini🤗♥️♥️

Cuma günü gidecem smdı acile gidersem ıgne yapacaklar igne serum yedim mı adet gecekıyor ama dayanamablırım karnımın ortasına ıhneler giriyor

iğneler girmesi bi tuhaf kuzum başka bişeyde olabilir Allah korusun, sarı akıntıda enfeksiyon belirtisi diye biliyorum D1DEM D1DEM ??

Back