• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben şöyle düşünüyorum çok garip örnekler vereceğim ama inan herkesin hayatı hep böyledir

ben kendi düğünümden önce Gelinlik baktıktan sonra tüm gelinlik vitrinleri dikkatimi çekmeye başladı her gelinlik aynı gelirdi bana önceden şimdi hepsinin farkını görüyorum hepsi hemen dikkatimi çekiyor

perde-halı alacağımız Zaman aman iki saatlik iş dedim ama her detayını inceleyip seçtik ve artık tüm dükkanlardaki halılar perdeler ilgimi çekiyor inceliyorum, bu hayatımızın her alanında var aslında önceden bebekler yolda çok ilgimi çekmezdi ay ne tatlı der geçerdim ama şimdi bebek arabasından tutta anne Babanın yaşlarını tahmin etmeye kadar inceliyorum, tamamen psikolojik yani 😂😂
Aynen oyle oluyor canım bende sadece bende oluyor zannediyordum 🤣🤣

valla bende bu belirtiler olsa evde de erken gebelik testi olsa kesin yapardım😂
Yarın ilk idrarla yap ama yapacaksanda canım
Kuzumm acaba adet mi olucam diye bu belirtiler. Ama ben genelde adet olacağım günden 8 saat,,5 saa önce ancak adet olacak gibi ağrı hissederdim.ne bileyim daha 3 gün varken. Umutlanıyorum. Bakalım sabah yapıcam. Senin durum nasıl kuzumm inşallah hayırlıdır ya😍

Beni de bi usume aldi yaa artik kombiyi yaksam mi ne 🙄
Bizde yaklasik 1 aydir yaniyo ya ben üşüyorum. Sıcak seviyorum evde askili sort dolascam 😁 en fazla tayt ustu asklili veya tisort. Kısı sevmeyince en azindan evde hissetmek istemiyorum 😁

Bizde yaklasik 1 aydir yaniyo ya ben üşüyorum. Sıcak seviyorum evde askili sort dolascam 😁 en fazla tayt ustu asklili veya tisort. Kısı sevmeyince en azindan evde hissetmek istemiyorum 😁
Nerde yasiyorsun cnm buralar anca serinledi yagmurlar basladi ev iyi ama oturunca ayaklar falan usuyor insan ben severim kisi yaaa sicaktan bktm bu memlekte geldm geleli😂😂

İyi geceler kizlar ben bugun erken uyuycam malum benim oglanla sabahin 6 sında ayaktayiz 😁😁 yumurtam catladi ama dun gece ne olduysa o. Yarın olur bide muhtemelen. Zaten sonrasinda da cok anlami yok sanki hamilelik adına iliski olmasinin artik yarinda olsun bitsinde artik esime yanasma durumum bitsin :) sıkıldım. Eger regl olursam pikten bikac gun once pik oldugu gun ve ondan 2 gun sonra iliski yaşayıp zirvede birakmayi düşünüyorum 😁

Onlar benim herife bi gelmiyo herhale 😂😂😂 ne giysem tik etmez sacma sapan giyindim mi hetif aziyo

Nerde yasiyorsun cnm buralar anca serinledi yagmurlar basladi ev iyi ama oturunca ayaklar falan usuyor insan ben severim kisi yaaa sicaktan bktm bu memlekte geldm geleli😂😂

Ben Bursada yasiyorum canim. Sen neredesin? Ama hep hayalim ileride Muglaya tasınmak ❤️O zaman boyle soguklar gormiycem 😁 sicak insaniyim ben deniz insaniyim

İyi geceler kizlar ben bugun erken uyuycam malum benim oglanla sabahin 6 sında ayaktayiz 😁😁 yumurtam catladi ama dun gece ne olduysa o. Yarın olur bide muhtemelen. Zaten sonrasinda da cok anlami yok sanki hamilelik adına iliski olmasinin artik yarinda olsun bitsinde artik esime yanasma durumum bitsin :) sıkıldım. Eger regl olursam pikten bikac gun once pik oldugu gun ve ondan 2 gun sonra iliski yaşayıp zirvede birakmayi düşünüyorum 😁
En buyuk dertte bu adamlarla zaten onlar takip etse gunleri o iste bize kalmasa onlara zahmet yanassalar 😂😂

Back