- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.941
Hamıle degilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamıle degilim
Canım 1 haftadır bel ağrısı baş ağrısı aşırı uyku halsizlik. Ama bugün bu sancılar çok fazlaydı.
Aynen oyle oluyor canım bende sadece bende oluyor zannediyordumCanım ben şöyle düşünüyorum çok garip örnekler vereceğim ama inan herkesin hayatı hep böyledir
ben kendi düğünümden önce Gelinlik baktıktan sonra tüm gelinlik vitrinleri dikkatimi çekmeye başladı her gelinlik aynı gelirdi bana önceden şimdi hepsinin farkını görüyorum hepsi hemen dikkatimi çekiyor
perde-halı alacağımız Zaman aman iki saatlik iş dedim ama her detayını inceleyip seçtik ve artık tüm dükkanlardaki halılar perdeler ilgimi çekiyor inceliyorum, bu hayatımızın her alanında var aslında önceden bebekler yolda çok ilgimi çekmezdi ay ne tatlı der geçerdim ama şimdi bebek arabasından tutta anne Babanın yaşlarını tahmin etmeye kadar inceliyorum, tamamen psikolojik yani
Bende oğluşu uyuttum bnmkide gece calisiyor battaniye tv takiliyorumKızlarr napıyonuzzz benim kocacım şu an Gs maçına hazırlanıyor sanki kendi çıkıp oynayacak gibi bende battaniyemin altında elimde telefon gözümde siz uzanıyorum
Nerden biliyorsun kuzum belli olmaz nasipte varsa olurHamıle degilim
Öle tabı ama Hıc sanmıyorum içime dogmuyor hislerime kuvvetlidir benmNerden biliyorsun kuzum belli olmaz nasipte varsa olur
Bende oğluşu uyuttum bnmkide gece calisiyor battaniye tv takiliyorum
Benimde öyle 10 günöf zaman geçmiyo gibi geçen ayda ümitlenmiştim ama olamamıştı..Biraz tez canlıyım ben kendimi vucudumu cok dinliyorumİnş güzel sonuçlar gelirDüşünmiyim diyorum.da.olmuyor benimde 11 gun kaldi nasippp
Kuzumm acaba adet mi olucam diye bu belirtiler. Ama ben genelde adet olacağım günden 8 saat,,5 saa önce ancak adet olacak gibi ağrı hissederdim.ne bileyim daha 3 gün varken. Umutlanıyorum. Bakalım sabah yapıcam. Senin durum nasıl kuzumm inşallah hayırlıdır yavalla bende bu belirtiler olsa evde de erken gebelik testi olsa kesin yapardım
Yarın ilk idrarla yap ama yapacaksanda canım
Beni de bi usume aldi yaa artik kombiyi yaksam mi neay valla yattığım yerde mayıştım bende uyudum uyuycam
Ah şu tez canlılıko kadar özeniyorummki beklenmedik anda hamile kalanlaraallah eksikliğini göstermesindaha erken kızzz
Ben bugun iciyom bebis yok nasilsa
Bizde yaklasik 1 aydir yaniyo ya ben üşüyorum. Sıcak seviyorum evde askili sort dolascam en fazla tayt ustu asklili veya tisort. Kısı sevmeyince en azindan evde hissetmek istemiyorumBeni de bi usume aldi yaa artik kombiyi yaksam mi ne
Nerde yasiyorsun cnm buralar anca serinledi yagmurlar basladi ev iyi ama oturunca ayaklar falan usuyor insan ben severim kisi yaaa sicaktan bktm bu memlekte geldm geleliBizde yaklasik 1 aydir yaniyo ya ben üşüyorum. Sıcak seviyorum evde askili sort dolascam en fazla tayt ustu asklili veya tisort. Kısı sevmeyince en azindan evde hissetmek istemiyorum
Ah şu tez canlılıko kadar özeniyorummki beklenmedik anda hamile kalanlaraallah eksikliğini göstermesin
Onlar benim herife bi gelmiyo herhale ne giysem tik etmez sacma sapan giyindim mi hetif aziyoBizde yaklasik 1 aydir yaniyo ya ben üşüyorum. Sıcak seviyorum evde askili sort dolascam en fazla tayt ustu asklili veya tisort. Kısı sevmeyince en azindan evde hissetmek istemiyorum
Nerde yasiyorsun cnm buralar anca serinledi yagmurlar basladi ev iyi ama oturunca ayaklar falan usuyor insan ben severim kisi yaaa sicaktan bktm bu memlekte geldm geleli
En buyuk dertte bu adamlarla zaten onlar takip etse gunleri o iste bize kalmasa onlara zahmet yanassalarİyi geceler kizlar ben bugun erken uyuycam malum benim oglanla sabahin 6 sında ayaktayiz yumurtam catladi ama dun gece ne olduysa o. Yarın olur bide muhtemelen. Zaten sonrasinda da cok anlami yok sanki hamilelik adına iliski olmasinin artik yarinda olsun bitsinde artik esime yanasma durumum bitsin :) sıkıldım. Eger regl olursam pikten bikac gun once pik oldugu gun ve ondan 2 gun sonra iliski yaşayıp zirvede birakmayi düşünüyorum