- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.821
Agzimda ekşi bi tat var anlamadim midem bugun biraz daha iyi ama agzimdaki tat hala gitmedi cikolata felan yiyom yinede aynib
Dayanicam kuzum umut yok ama nolur nolmaz diye artik beklim adet olursam dojtora giderimAllah allah orda talcid var mı bilmiyorum kuzum ama talcid gibi ekşimeyi alan bişeyler içsen
Bizim batlar aynı benimde 7 kasım inşallah yerleşme kanamasidir canim bende ic camasirimda görmüştüm yumurtlamanın 5. Günü mü neydi 2 3 nokta kadar sonra peçete koydum daha bisi görmedim dedim belki akintim oldu kurudu rengi koyulasti falan bilemedim7 kasım adet
cok kotuyum agrilar durmuyor hem 5 gbı wc gittiğimde kan gelmiş ama cok dgl toplasan 2 nokta cık acık renkte karnım agrı basladı pecede kpydım5eve gırecem birazdan bakalım Gelcek mı bıdaha karnım agrıyor belimeide agrı var
Dayanicam kuzum umut yok ama nolur nolmaz diye artik beklim adet olursam dojtora giderim
UmytYerlesme kanamasina benziyor bat nezamandi canim ve yumurtlaman nezaman oldu insallah gebesindir❤
Yumurladan cıktım cnm çıktım ama gunu hatırlamıyorum kuzum hayırlısı ama agrım var halım yok sadece uyumak istiyorumBizim batlar aynı benimde 7 kasım inşallah yerleşme kanamasidir canim bende ic camasirimda görmüştüm yumurtlamanın 5. Günü mü neydi 2 3 nokta kadar sonra peçete koydum daha bisi görmedim dedim belki akintim oldu kurudu rengi koyulasti falan bilemedim
Is cikisi bakarim eczaneye kuzumama talcid yutulan bişey değil böyle emiyosun şeker gibi asit düzenleyici ya belki iyi gelirdi
Adet gibide anlamadım ki sadece bu sefer sersem gibiyim uyumak istiyorum uyumak heryerde uyuya kalıyorum bulantı oluyor hafif hafif mıdemdenkuzum senin adete az kaldı aslında yerleşme kanaması olabilir, ağrıların adet ağrısı gibi mi?
Bende çıkmıştım yumurtlamadan ama dedim yerleşme falan sonra dedim yoksa boşuna umutlanmim başka şeylere yordum dünde ben öyleydim kendime gelemedim hep uyudum bugün daha iyiyim ama hafif kasık agrım var sadece arada girip cikioUmyt
Yumurladan cıktım cnm çıktım ama gunu hatırlamıyorum kuzum hayırlısı ama agrım var halım yok sadece uyumak istiyorum
Is cikisi bakarim eczaneye kuzumsaol
AMA CATLADIKTAN SNRA HIC İLŞKİ OLMADI KUZUM SANMİYORUMBende çıkmıştım yumurtlamadan ama dedim yerleşme falan sonra dedim yoksa boşuna umutlanmim başka şeylere yordum dünde ben öyleydim kendime gelemedim hep uyudum bugün daha iyiyim ama hafif kasık agrım var sadece arada girip cikio
Ama.seninki neden se bana daha çok yerleşme.kanamasi gibi geldi inşallah öyledir❤
Adet gibide anlamadım ki sadece bu sefer sersem gibiyim uyumak istiyorum uyumak heryerde uyuya kalıyorum bulantı oluyor hafif hafif mıdemden
Oncesinde olduysa oda yeter kuzum sperm yaşıyor vücutta 2 3 gün çünkü ulaşmış olabilir ozamanaAMA CATLADIKTAN SNRA HIC İLŞKİ OLMADI KUZUM SANMİYORUM
Ay sorim aksam mutlaka canim insallah vardir ama suan midemdeki eksime gitmia sanki sadecw agzimda o tat var tuaf eksi gibiya ben çok sandviç yiyodum bi ara onuda poğaçaya yapıyorlar, iş yerimizde çok sapa bi yerde bi pastane var sadece ordan alıyodum hep, o poğaça bi midemi ekşitirdi anlatamam, talcidi ilk o zaman aldım, çok şaşırdım 1 tanesi tak geçirdi
Valahı kuzu Hıc unuttum yok olmasada üzülmemde eger varsa beni manısadan alırsınız guness rekor kitabına alırlar benihadi inşallah canım valla bu saydıklarının hepsi belirti ama üzülme diye diyorum insan psikolojisi buna öyle bir kaptırıyor ki kendini bu belirtileri yaşatıyor sana, geçen ay bizde didoşla hepsini yaşadık sonu hüsran oldu, o yüzden çok böyle kendini kaptırma inşallah olur olursa çok sevinelim olana kadar kaptırmayalım
Ama bat 13 kasımBenimde aynı evet kuzum hem adet hem hamilelik belirtisi olabiliyormuş
Nasıp kuzum valahı kalkamıyorum yemek yapacam ama halım yokOncesinde olduysa oda yeter kuzum sperm yaşıyor vücutta 2 3 gün çünkü ulaşmış olabilir ozamana
Yumurtlaman nezaman oldu canım adet dongun nasıl başka bir sıkıntıda olabilirAma bat 13 kasım
Seni çok iyi anlıyorum kuzum dün doğum günümdü öyle kotuydumki hiç birşey yapamadım biyere gidemedim sürekli uyudum bu sabah kendime gelmiştim havalardanda olabilir kış ayı bianda geldi ya uyku yapıyorda olabilirNasıp kuzum valahı kalkamıyorum yemek yapacam ama halım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?