• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama 21-22 gibi oldu canım düzenlidir adetlerim
Yumurtlamanın üstünden baya geçmiş canım aslında 11 gün olmuş yaklaşık belirtiler başlayabilir bebek rahme tutunduysa ama bati bekleyip çok kafaya takmamak lazım sonra olmazsa üzülürüz ben umutlanmamaya çalışıyorum oyuzden

Seni çok iyi anlıyorum kuzum dün doğum günümdü öyle kotuydumki hiç birşey yapamadım biyere gidemedim sürekli uyudum bu sabah kendime gelmiştim havalardanda olabilir kış ayı bianda geldi ya uyku yapıyorda olabilir
Allahım inşallah sana dogum günü hediyesi olarak bebiş verir nice cokkk mutlu yıllara Cocuklarına inşallah eşinle birlikte nice senelere kuzum

Allahım inşallah sana dogum günü hediyesi olarak bebiş verir nice cokkk mutlu yıllara Cocuklarına inşallah eşinle birlikte nice senelere kuzum
Inşallah kuzum amin Allah ragzi olsun çok sağol 🤲🤲🤲❤ inşallah sana ve tüm arkadaşlarada bebiş nasip etsin rabbim 🤲🤲🤲

Ne olursa olsun cokk seviyorum ben bu adamı yaaa ❤️❤️halim yok hiç diye makarna yapıyım dedm

Eklentiler

• Screenshot_20191101-191450.jpg
    Screenshot_20191101-191450.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 45
Yumurtlamanın üstünden baya geçmiş canım aslında 11 gün olmuş yaklaşık belirtiler başlayabilir bebek rahme tutunduysa ama bati bekleyip çok kafaya takmamak lazım sonra olmazsa üzülürüz ben umutlanmamaya çalışıyorum oyuzden
Evet bende pek umutlanmamaya çalışıyorum canım başka bir belirti yok zaten

Hiç geçmedi canım benim bu gün hiç ayağa bile kalkamadım hep uzandım valla daha devam ediyor kaşık ağrısı geliyor yokluyor bi
Bati bekleyelim canım en garantisi belirtilere takılarak kafayı yicez yoksa herşey gebelik belirtisine çıkıyor ama gün gelip adet olursak çok üzülürüz oyuzden çok umutlanmamak en iyisi bol bol dua ile bekleyelim ❤❤
Geçen ay ben 2 gün boyunca ağladım gebeyim die heveslenmiştim sonra zaten avulasyon testine başladım bu ay

Back