- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.841
Yumurtlama 21-22 gibi oldu canım düzenlidir adetlerimYumurtlaman nezaman oldu canım adet dongun nasıl başka bir sıkıntıda olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama 21-22 gibi oldu canım düzenlidir adetlerimYumurtlaman nezaman oldu canım adet dongun nasıl başka bir sıkıntıda olabilir
Yumurtlamanın üstünden baya geçmiş canım aslında 11 gün olmuş yaklaşık belirtiler başlayabilir bebek rahme tutunduysa ama bati bekleyip çok kafaya takmamak lazım sonra olmazsa üzülürüz ben umutlanmamaya çalışıyorum oyuzdenYumurtlama 21-22 gibi oldu canım düzenlidir adetlerim
Allahım inşallah sana dogum günü hediyesi olarak bebiş verir nice cokkk mutlu yıllara Cocuklarına inşallah eşinle birlikte nice senelere kuzumSeni çok iyi anlıyorum kuzum dün doğum günümdü öyle kotuydumki hiç birşey yapamadım biyere gidemedim sürekli uyudum bu sabah kendime gelmiştim havalardanda olabilir kış ayı bianda geldi ya uyku yapıyorda olabilir
Inşallah kuzum amin Allah ragzi olsun çok sağol ❤ inşallah sana ve tüm arkadaşlarada bebiş nasip etsin rabbim ❤Allahım inşallah sana dogum günü hediyesi olarak bebiş verir nice cokkk mutlu yıllara Cocuklarına inşallah eşinle birlikte nice senelere kuzum
Bide utanmadan dememi nerde o gecelik hadi diye durttu kırk yılda bir
Hayırrr giymedim m. HahhahhahaGiymedin mi şimdi o caaaniimm kırmızıları
Evet bende pek umutlanmamaya çalışıyorum canım başka bir belirti yok zatenYumurtlamanın üstünden baya geçmiş canım aslında 11 gün olmuş yaklaşık belirtiler başlayabilir bebek rahme tutunduysa ama bati bekleyip çok kafaya takmamak lazım sonra olmazsa üzülürüz ben umutlanmamaya çalışıyorum oyuzden
Sarti ne ki Allah muhabbetinizi arttisrsn cnmNe olursa olsun cokk seviyorum ben bu adamı yaaa ❤❤halim yok hiç diye makarna yapıyım dedm
Aklıma neler geldi diycem ama olmaz dıye biliyorum millet ne ister bizimki ne ister zıt bu adammmSarti ne ki Allah muhabbetinizi arttisrsn cnm
Amin canım amin inşallah devamı da hayırlısıyla gelir bizler içinde dua etAllah razı olsun canlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Ben daha adama bi tas corba kaynatmisligim yok nasil yag cekiyo bakNe olursa olsun cokk seviyorum ben bu adamı yaaa ❤❤halim yok hiç diye makarna yapıyım dedm
Hiç geçmedi canım benim bu gün hiç ayağa bile kalkamadım hep uzandım valla daha devam ediyor kaşık ağrısı geliyor yokluyor biAynı belirtiler bendede var kuzum ayak üşümesi kasık agrım daha hafif şuan arada oluo
ay ağzın bal yesin emi ne güzel söyledinHayırlısı olsun kuzum inşallah gebeyizdir
Canım bence yarın pik olacak gibi duruyorOvulasyon testi yapanlar yardıma ihtiyacım var. Eklediğim testin pik olması icin kaç günü var sizce? Haftasonu annemde olacağız da plan yapmam lazım
Oy maşallah size Allahım nazardan korusun ❤Ne olursa olsun cokk seviyorum ben bu adamı yaaa ❤❤halim yok hiç diye makarna yapıyım dedm
Aynen canım en iisi bat i beklemek regl gecikmesi olursa ozaman umutlanabilirizEvet bende pek umutlanmamaya çalışıyorum canım başka bir belirti yok zaten
Vallahi aklım sizde öyle dua ediyorum emin olAmin canım amin inşallah devamı da hayırlısıyla gelir bizler içinde dua et
Bati bekleyelim canım en garantisi belirtilere takılarak kafayı yicez yoksa herşey gebelik belirtisine çıkıyor ama gün gelip adet olursak çok üzülürüz oyuzden çok umutlanmamak en iyisi bol bol dua ile bekleyelim ❤❤Hiç geçmedi canım benim bu gün hiç ayağa bile kalkamadım hep uzandım valla daha devam ediyor kaşık ağrısı geliyor yokluyor bi
Neden kuzuOkadar istahsizim ki ne yedigimden tat aliyorum nede canim bisi istiyo zorla yemek yiyom resmen