- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.801
İnşallah kuzum ama beni es gecin cok kotuyum agrilar durmuyor hem 5 gbı wc gittiğimde kan gelmiş ama cok dgl toplasan 2 nokta cık acık renkte karnım agrı basladı pecede kpydım5eve gırecem birazdan bakalım Gelcek mı bıdahaHayırlısı olsun kuzum inşallah gebeyizdir
Ayaklarımı 3-4 gündür ısıtamıyorum buzzz buzzz bu belirti mi yani ama bat 13 kasımAynı belirtiler bendede var kuzum ayak üşümesi kasık agrım daha hafif şuan arada oluo
Bu ay 2. defa ovu yapıyorum. Geçen ay 5 inde adet olmam gerekiyordu. 10 aydır falan neredeyse 5inde adet oluyordum.
Geçen ay BAT günümden 2 gün önce(yani 5inden önce) ovu yaptım Pik yakaladım 3 günü değerlendirdim .9ında gebelik testinde 2 silik çizgi gördüm . Sevindim ama kanda Negatif çıktı((
Bu ayda geçen ay gibi 1 hafta geç yumurtlarsam adet tarihim 1 hafta sarkıcak sanırım 1 değilde - 15 'inde falan adet olabilirim.
Tabi inşalllahhhhhh adet olmamda gebelik haberini veririm size .
Daha önce peapp diye telefonda programdan takip ediyordum ama onunla hiç alakası yok şuan benim yumurtlamamın.
Ovu testi güvenilirdir umarım.
Benimde aynı evet kuzum hem adet hem hamilelik belirtisi olabiliyormuşAyaklarımı 3-4 gündür ısıtamıyorum buzzz buzzz bu belirti mi yani ama bat 13 kasım
Oy kızlar bugün spora gittim 2 saat spor yaptım ordan arkadaşa gittim kahve içmeye 6 da girdim eve daha yeni yemek yedim ölmüşüm açlıktan kahvaltiyla duruyordum 10 buçukta yaptığım
Aynen valla kuzum sabah haslanmis yumurta çavdar ekmeği peynir zeytin salata yedim 10 buçukta şimdi de yulaf yedim bugün hafif oldu bayaaz yedikçe insan yemek yemeyi unuttuğu oluyor
Aynen valla kuzum sabah haslanmis yumurta çavdar ekmeği peynir zeytin salata yedim 10 buçukta şimdi de yulaf yedim bugün hafif oldu baya
Düğün de yok bende ama yemedim hahaben düğün zamanı hatırlıyorum 1 elmayla gün geçiriyordum
Okadar istahsizim ki ne yedigimden tat aliyorum nede canim bisi istiyo zorla yemek yiyom resmenDüğün de yok bende ama yemedim hahaara ara iştahım çok oluyor arada az oluyor nebilim
Valla kuzu ben normalde spordan sonra 2 öğün arka arkaya yapardım ama bende yiyemedim bi sütle yulaf yedim normalde hayatta doymazdım bi gün iştahım oluo bi gün olmuo değişioOkadar istahsizim ki ne yedigimden tat aliyorum nede canim bisi istiyo zorla yemek yiyom resmen
Okadar istahsizim ki ne yedigimden tat aliyorum nede canim bisi istiyo zorla yemek yiyom resmen
Agzimda ekşi bi tat var anlamadim midem bugun biraz daha iyi ama agzimdaki tat hala gitmedi cikolata felan yiyom yinede aynibya hala ekşime mi geliyor kuzum
Sen zaten ayri bi acayipain anam bigun beni yemedigin kalmadi bigun ayy hic istahim yokValla kuzu ben normalde spordan sonra 2 öğün arka arkaya yapardım ama bende yiyemedim bi sütle yulaf yedim normalde hayatta doymazdım bi gün iştahım oluo bi gün olmuo değişioama ac kalmak ii deil zorlada olsa bisiler ye
Haha diyorum ya değişti 1 haftadır bi yiyom bi yemiomSen zaten ayri bi acayipain anam bigun beni yemedigin kalmadi bigun ayy hic istahim yokcozemedim seni
Insallah yerlesme kanamasidir canimcok kotuyum agrilar durmuyor hem 5 gbı wc gittiğimde kan gelmiş ama cok dgl toplasan 2 nokta cık acık renkte karnım agrı basladı pecede kpydım5eve gırecem birazdan bakalım Gelcek mı bıdaha karnım agrıyor belimeide agrı var
Eve geldim sarımsı gelmiş ama karnım cok acıyor agrıyor belime kadar agrı varInsallah yerlesme kanamasidir canim
Yerlesme kanamasina benziyor bat nezamandi canim ve yumurtlaman nezaman oldu insallah gebesindircok kotuyum agrilar durmuyor hem 5 gbı wc gittiğimde kan gelmiş ama cok dgl toplasan 2 nokta cık acık renkte karnım agrı basladı pecede kpydım5eve gırecem birazdan bakalım Gelcek mı bıdaha karnım agrıyor belimeide agrı var
7 kasım adetYerlesme kanamasina benziyor bat nezamandi canim ve yumurtlaman nezaman oldu insallah gebesindir❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?