- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.861
milletin adamı ne ister benm ki ne ister farklıyız biz kızımBi
Ben daha adama bi tas corba kaynatmisligim yok nasil yag cekiyo bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
milletin adamı ne ister benm ki ne ister farklıyız biz kızımBi
Ben daha adama bi tas corba kaynatmisligim yok nasil yag cekiyo bak
Bana da öyle önermisti sonra ben özele gittim folidays verdi çok iyi bu dedi 90 lı olanı var 85 TL 30 Li olanı var 50 TL 90 alıyorum benBende folbiol kullanıyordum normalde doktorum inofolic combi önerdi bende ne alacağımı şaşırdım
Siz cok tatlisiniz ya rabbim ayirmasin mutlulugunuzu daim etsin insallah ❤milletin adamı ne ister benm ki ne ister farklıyız biz kızım
Aynen canım bata kadar mecbur beklicez rabbim sonunu güzel eylesinBati bekleyelim canım en garantisi belirtilere takılarak kafayı yicez yoksa herşey gebelik belirtisine çıkıyor ama gün gelip adet olursak çok üzülürüz oyuzden çok umutlanmamak en iyisi bol bol dua ile bekleyelim ❤❤
Geçen ay ben 2 gün boyunca ağladım gebeyim die heveslenmiştim sonra zaten avulasyon testine başladım bu ay
Cümlemizin inşallah kuzum hepimizin mutlugunu daim etsin inşallahSiz cok tatlisiniz ya rabbim ayirmasin mutlulugunuzu daim etsin insallah ❤
Ovulasyon testi yapanlar yardıma ihtiyacım var. Eklediğim testin pik olması icin kaç günü var sizce? Haftasonu annemde olacağız da plan yapmam lazım
Inşallah canım amin ❤Cümlemizin inşallah kuzum hepimizin mutlugunu daim etsin inşallah
Amin canım inşallah ❤Aynen canım bata kadar mecbur beklicez rabbim sonunu güzel eylesin
Kizlar ben birgebeningunlugune mesaj attım belirtilerimi yazmıştım yumurtlama tarihi falan oda bana cevap olarak
Yumurtlamadan 17 gün geçmesi gerek test yapmak için
Yumurtlama değerlendirince olur bu belirtiler kuzum yazmış
Bende sordum gebe olabilirmiyim ilişki düzenimi yazarak cevap bekliyorum
Canım bugün yarın olur ona gore planla kendiniOvulasyon testi yapanlar yardıma ihtiyacım var. Eklediğim testin pik olması icin kaç günü var sizce? Haftasonu annemde olacağız da plan yapmam lazım
Aminnn ❤inşallah hadi bakalım kuzum
Ya ben o kadına bakıyordum yazıyordum geçen seneKizlar ben birgebeningunlugune mesaj attım belirtilerimi yazmıştım yumurtlama tarihi falan oda bana cevap olarak
Yumurtlamadan 17 gün geçmesi gerek test yapmak için
Yumurtlama değerlendirince olur bu belirtiler kuzum yazmış
Bende sordum gebe olabilirmiyim ilişki düzenimi yazarak cevap bekliyorum
Allah razı olsun hatırlattığın için canımIyi aksamlar kızlar sizlerlede paylaşmak istedim. 8 kasim cuma günü mevlid kandili.
Peygamber efendimiz S.a.v dogum günü.
Dualarimizda hem kendimizi hemde ici evlat hasretiyle yanan kardeşlerimizide analim. Kimin duası kabul olur bilinmez.
Mevlit Kandili'nde kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okuyup ardından şu duayı ederse kabul olunur.
“Allah’ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir. Fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle. Senin keremin bana kafidir. Kereminle muamele eyle. Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir Allah’ım!”[/U][/I][/B]
Yok canım ben ondan birşey almadım labaquik aldım mesaja attim ama cevap verdi banaYa ben o kadına bakıyordum yazıyordum geçen sene
Baktım kendi ürününü almayana yardımcı olmuyor önceden Allah Rızası icin yapardı şimdi. De kendisinden almayıp başka yerde alanlara yardımcı olmuyor bende almadım ondan
İnşallah dualarda buluşmak dileği ileIyi aksamlar kızlar sizlerlede paylaşmak istedim. 8 kasim cuma günü mevlid kandili.
Dualarimizda hem kendimizi hemde ici evlat hasretiyle yanan kardeşlerimizide analim. Kimin duası kabul olur bilinmez.
Mevlit Kandili'nde kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okuyup ardından şu duayı ederse kabul olunur.
“Allah’ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir. Fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle. Senin keremin bana kafidir. Kereminle muamele eyle. Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir Allah’ım!”[/U][/I][/B]
Cok sagol canim paylasimin icin Allah ragzi olsun ❤Iyi aksamlar kızlar sizlerlede paylaşmak istedim. 8 kasim cuma günü mevlid kandili.
Hem kendimize hemde arkadaslarimiza birbirimize bol bol dua edelim kizlar ❤❤1 hafta sonra dualarda buluşalım kızlar, tesbihte çekebiliriz