• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun kuzum inşallah gebeyizdir 🥰🤲
İnşallah kuzum ama beni es gecin cok kotuyum agrilar durmuyor hem 5 gbı wc gittiğimde kan gelmiş ama cok dgl toplasan 2 nokta cık acık renkte karnım agrı basladı pecede kpydım5eve gırecem birazdan bakalım Gelcek mı bıdaha

Bu ay 2. defa ovu yapıyorum. Geçen ay 5 inde adet olmam gerekiyordu. 10 aydır falan neredeyse 5inde adet oluyordum.
Geçen ay BAT günümden 2 gün önce(yani 5inden önce) ovu yaptım Pik yakaladım 3 günü değerlendirdim .9ında gebelik testinde 2 silik çizgi gördüm . Sevindim ama kanda Negatif çıktı :KK43:((

Bu ayda geçen ay gibi 1 hafta geç yumurtlarsam adet tarihim 1 hafta sarkıcak sanırım 1 değilde - 15 'inde falan adet olabilirim.
Tabi inşalllahhhhhh adet olmamda gebelik haberini veririm size .

Daha önce peapp diye telefonda programdan takip ediyordum ama onunla hiç alakası yok şuan benim yumurtlamamın.
Ovu testi güvenilirdir umarım.

programlardaki pek denk gelmiyor canım, inşallah güzel haberlerini alırız 😍😍😍

Oy kızlar bugün spora gittim 2 saat spor yaptım ordan arkadaşa gittim kahve içmeye 6 da girdim eve daha yeni yemek yedim ölmüşüm açlıktan kahvaltiyla duruyordum 10 buçukta yaptığım 😣🤭

Oy kızlar bugün spora gittim 2 saat spor yaptım ordan arkadaşa gittim kahve içmeye 6 da girdim eve daha yeni yemek yedim ölmüşüm açlıktan kahvaltiyla duruyordum 10 buçukta yaptığım 😣🤭

az yedikçe insan yemek yemeyi unuttuğu oluyor 😂😂

Okadar istahsizim ki ne yedigimden tat aliyorum nede canim bisi istiyo zorla yemek yiyom resmen 😔
Valla kuzu ben normalde spordan sonra 2 öğün arka arkaya yapardım ama bende yiyemedim bi sütle yulaf yedim normalde hayatta doymazdım bi gün iştahım oluo bi gün olmuo değişio 😅 ama ac kalmak ii deil zorlada olsa bisiler ye

Valla kuzu ben normalde spordan sonra 2 öğün arka arkaya yapardım ama bende yiyemedim bi sütle yulaf yedim normalde hayatta doymazdım bi gün iştahım oluo bi gün olmuo değişio 😅 ama ac kalmak ii deil zorlada olsa bisiler ye
Sen zaten ayri bi acayipain anam bigun beni yemedigin kalmadi bigun ayy hic istahim yok 😂😂 cozemedim seni

cok kotuyum agrilar durmuyor hem 5 gbı wc gittiğimde kan gelmiş ama cok dgl toplasan 2 nokta cık acık renkte karnım agrı basladı pecede kpydım5eve gırecem birazdan bakalım Gelcek mı bıdaha karnım agrıyor belimeide agrı var

cok kotuyum agrilar durmuyor hem 5 gbı wc gittiğimde kan gelmiş ama cok dgl toplasan 2 nokta cık acık renkte karnım agrı basladı pecede kpydım5eve gırecem birazdan bakalım Gelcek mı bıdaha karnım agrıyor belimeide agrı var
Insallah yerlesme kanamasidir canim 🙏

Yerlesme kanamasina benziyor bat nezamandi canim ve yumurtlaman nezaman oldu insallah gebesindir 🤲

Back