• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hayırlı olsunn inşAllahh :nazar: belirtileriniz nelerdi acaba her ay belirti aramaktan yıldım da 😂
Benim geçen ay adet oldum direk göğüslerim şişti ama öyle Bi şişme ilk defa oldu belim de ağrı oldu midemde yanma baya oldu ki öyle kasık batması falan hissetmedim ama şu anda sol kasigimda dolgunluk olduğunu yeni hissetmeye başladım yaa ilk defa olunca bende neyin ne olduğunu bilmiyorum ki tam olarak😂😂😂😂

Ovulasyon testi yapanlar yardıma ihtiyacım var. Eklediğim testin pik olması icin kaç günü var sizce? Haftasonu annemde olacağız da plan yapmam lazım 😳

Eklentiler

• BFAEF844-14E6-4A8C-9B03-112E031ECCFE.jpeg
    BFAEF844-14E6-4A8C-9B03-112E031ECCFE.jpeg
    116,2 KB · Görüntüleme: 29
Benim geçen ay adet oldum direk göğüslerim şişti ama öyle Bi şişme ilk defa oldu belim de ağrı oldu midemde yanma baya oldu ki öyle kasık batması falan hissetmedim ama şu anda sol kasigimda dolgunluk olduğunu yeni hissetmeye başladım yaa ilk defa olunca bende neyin ne olduğunu bilmiyorum ki tam olarak😂😂😂😂
Benim belirtim hiç yok 4 gün falan var adete bakalım bir umuttur yaşamak😂😂

Ne kadardir istiyorsunuz? Bizim 14 ay oldu:KK43:
3 ay oldu evleneli ilk ay zaten yumurtlama gününe denk gelemedim farz ediyorum çünki ilk ilişki için baya bir kaç gün izin verememiştim. Onu es geçersek 2 aydır da ben istiyorum eşim pek sıcak bakmıyor 6 ay bilemedin 1 yıl olmasın diyor bakalım böyle işte kuzum

Back