- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.781
Bende bundan da var bunu da kullanmıştım ama yumurta için d vitamininin iyi geldiğini duyunca çoklu vitamin içeren folic trio ya geçmiştimBu iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bundan da var bunu da kullanmıştım ama yumurta için d vitamininin iyi geldiğini duyunca çoklu vitamin içeren folic trio ya geçmiştimBu iste
Benim geçen ay adet oldum direk göğüslerim şişti ama öyle Bi şişme ilk defa oldu belim de ağrı oldu midemde yanma baya oldu ki öyle kasık batması falan hissetmedim ama şu anda sol kasigimda dolgunluk olduğunu yeni hissetmeye başladım yaa ilk defa olunca bende neyin ne olduğunu bilmiyorum ki tam olarakMerhaba hayırlı olsunn inşAllahh belirtileriniz nelerdi acaba her ay belirti aramaktan yıldım da
Beni de ekler misin canım 15 kasımTamm canim ekliyorum
Amin canım benim rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsinGozun aydin canm darisi kalanlarin basina en +ben
Allah razı olsun canlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAy canım hayırlı olsun maşallah ya çok mutlu oldum ya
Doktorlar bunu tavsiye etmiyor amaAldım bende
Bana doktorum dusukten sonra ne zamn bebek dusunursen ic demisti bende basladim ama bilmiyorum faydasi olur muBu iste
Benim belirtim hiç yok 4 gün falan var adete bakalım bir umuttur yaşamakBenim geçen ay adet oldum direk göğüslerim şişti ama öyle Bi şişme ilk defa oldu belim de ağrı oldu midemde yanma baya oldu ki öyle kasık batması falan hissetmedim ama şu anda sol kasigimda dolgunluk olduğunu yeni hissetmeye başladım yaa ilk defa olunca bende neyin ne olduğunu bilmiyorum ki tam olarak
Benim geçen ay öyleydi her ay olan kasık ağrısı bile yoktuBenim belirtim hiç yok 4 gün falan var adete bakalım bir umuttur yaşamak
Sanmiyorum cnmm ihtimal yok olursa guness rekor kitabına alırlar beni
Bende folbiol kullanıyordum normalde doktorum inofolic combi önerdi bende ne alacağımı şaşırdımDoktorlar bunu tavsiye etmiyor ama
Canim bunun pek oyle bi gunu yok sanki bazen hic belli olmuyor bi baktin yarin pik olduOvulasyon testi yapanlar yardıma ihtiyacım var. Eklediğim testin pik olması icin kaç günü var sizce? Haftasonu annemde olacağız da plan yapmam lazım
Evet tt kırmızı gecelik deyip kuzu poftik pijamayla karşılamak adamıKuzum karıştırmıyorumdur umarım senin ki gelirse kırmızı gecelik başarısı olacak
3 ay oldu evleneli ilk ay zaten yumurtlama gününe denk gelemedim farz ediyorum çünki ilk ilişki için baya bir kaç gün izin verememiştim. Onu es geçersek 2 aydır da ben istiyorum eşim pek sıcak bakmıyor 6 ay bilemedin 1 yıl olmasın diyor bakalım böyle işte kuzumNe kadardir istiyorsunuz? Bizim 14 ay oldu
Canim bunun pek oyle bi gunu yok sanki bazen hic belli olmuyor bi baktin yarin pik oldu
Aynı belirtiler bendede var kuzum ayak üşümesi kasık agrım daha hafif şuan arada oluoKiz ben kaşık ağrısından duramıyorum ya sanki Bicak sapliyorlar ya ayaklarım da buz gibi
Evet tt kırmızı gecelik deyip kuzu poftik pijamayla karşılamak adamı
Bide utanmadan dememi nerde o gecelik hadi diye durttu kırk yılda birİşte eve gelmesini cabuklastirdin iste
Hayırlısı olsun kuzum inşallah gebeyizdirBakalım ne sonuç alacağız ya