- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.761
Sanmiyorum cnmm ihtimal yok olursa guness rekor kitabına alırlar beniDevamı gelmez inşallah canım yerleşmedir belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmiyorum cnmm ihtimal yok olursa guness rekor kitabına alırlar beniDevamı gelmez inşallah canım yerleşmedir belki
Merhaba hayırlı olsunn inşAllahh belirtileriniz nelerdi acaba her ay belirti aramaktan yıldım daCok şükür
Ay evet ya bize de umut olur belki fena taktm bnde bu belirtilereMerhaba hayırlı olsunn inşAllahh belirtileriniz nelerdi acaba her ay belirti aramaktan yıldım da
Sanmiyorum cnmm ihtimal yok olursa guness rekor kitabına alırlar beni
İnşallah kuzum Allahım tüm istiyenlere çifter çifter bebişler nasip etsin inşallah saglıcakla hamile kalıp dogrun inşallah Allahım kucagına almayi nasip etsin inşallahbelki Olur ya öyle deme şaşırtır seni bebişinşallah
Göğüs agrım hiç yok suan mesela adete yakın, baya moralim bozuk. Belki olmasa da olur ama taktım resmen vücudumu dinliyorumAy evet ya bize de umut olur belki fena taktm bnde bu belirtilere
Benim gogus agrim adette de pluyor kiGöğüs agrım hiç yok suan mesela adete yakın, baya moralim bozuk. Belki olmasa da olur ama taktım resmen vücudumu dinliyorum
Bana baska baska lazimmBenim gogus agrim adette de pluyor ki
Benim göğüs ağrım bebek için denemeden önceki zamanlar adet döneminde öncesinde olurdu denemeye başladıktan sonra hiç olmuyor böyle de saçma bi haldeyimGöğüs agrım hiç yok suan mesela adete yakın, baya moralim bozuk. Belki olmasa da olur ama taktım resmen vücudumu dinliyorum
Aaa o cok garipmis bak cnmBenim göğüs ağrım bebek için denemeden önceki zamanlar adet döneminde öncesinde olurdu denemeye başladıktan sonra hiç olmuyor böyle de saçma bi haldeyim
Benimde her ay farklı farklı şeyler oluyor, tamam oldu diyorum bakıyorum yok. Bu ayda hiç bir belirti yok aksine bakalım nolcakBenim göğüs ağrım bebek için denemeden önceki zamanlar adet döneminde öncesinde olurdu denemeye başladıktan sonra hiç olmuyor böyle de saçma bi haldeyim
Hafif bir hassaslık oluyor ama var denemez yaniAaa o cok garipmis bak cnm
Sabah kalktigimda 15 sayfa vardiKizlar masallah ne cok konusmusunuzbenm burda pazar vardi bugun evde de temizlik yaptm oturma odamda degisiklik yaptm ama bi bel agrisi cekiyorum bi gogus sizisi felaket ya adete var daha
Ben folbiol kullaniyorum cnmkızlar bir de geçmiş sayfalar folik asit paylaşılmıştı tutunmaya yarıyor yazmışlardı ama öyle çok sayfa var ki bulamadım tekrar ben folic trio kullanıyorum acaba o daha mi iyiydi kim yazdıysa tekrar yazabilir mi acaba zahmet olmazsa ??
Bu isteAldım bende
Ovulasyon testi yapıyor musun canım. Yumurtlama oldu mu15 kasım canım benim