• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göğüs agrım hiç yok suan mesela adete yakın, baya moralim bozuk. Belki olmasa da olur ama taktım resmen vücudumu dinliyorum 😂
Benim göğüs ağrım bebek için denemeden önceki zamanlar adet döneminde öncesinde olurdu denemeye başladıktan sonra hiç olmuyor :63:böyle de saçma bi haldeyim

Benim göğüs ağrım bebek için denemeden önceki zamanlar adet döneminde öncesinde olurdu denemeye başladıktan sonra hiç olmuyor :63:böyle de saçma bi haldeyim
Benimde her ay farklı farklı şeyler oluyor, tamam oldu diyorum bakıyorum yok. Bu ayda hiç bir belirti yok aksine bakalım nolcak:KK12:

kızlar bir de geçmiş sayfalar folik asit paylaşılmıştı tutunmaya yarıyor yazmışlardı ama öyle çok sayfa var ki bulamadım tekrar ben folic trio kullanıyorum acaba o daha mi iyiydi kim yazdıysa tekrar yazabilir mi acaba zahmet olmazsa ?? :sus:

kızlar bir de geçmiş sayfalar folik asit paylaşılmıştı tutunmaya yarıyor yazmışlardı ama öyle çok sayfa var ki bulamadım tekrar ben folic trio kullanıyorum acaba o daha mi iyiydi kim yazdıysa tekrar yazabilir mi acaba zahmet olmazsa ?? :sus:
Ben folbiol kullaniyorum cnm

Aldım bende

Eklentiler

• IMG-20191101-WA0024.jpeg
    IMG-20191101-WA0024.jpeg
    102,9 KB · Görüntüleme: 21
Back