- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.541
Aynen canım bu ay sıkı bir çalışma oldu zaten yumurtlamadan önce ve sonra hergun ilişki oldu dün çatladı zaten Dunde bugünde ilsiki sonra mola inşallah olmuştur bu ay ya bekliyorum bakalım ne olacakOlsun mühim olan geç erken değil, yumurtlama olmuşdeğerlendirdin inşallah
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız buradanAynen canım bu ay sıkı bir çalışma oldu zaten yumurtlamadan önce ve sonra hergun ilişki oldu dün çatladı zaten Dunde bugünde ilsiki sonra mola inşallah olmuştur bu ay ya bekliyorum bakalım ne olacak
Bence de canım ben bu testi aldığım yerde 35. Günde yaklayani bile gördümTakam kuzum edıcemm mutlaka koyulasması gerekırken sılıklessede:)))))
aslı senınle ovu günlerimiz aynı. sen hergün yapmıssın ben ara vere vere yaptım. umudum bırazda olsa var dıyorum. bence olumsuz konusup olumsuz cekmeyinNe bileyim tutmayacak gibi geliyor ya, hof
İnsallah canim cok aminnnnHadi inşallah hayırlı haberlerini alırız buradan
Bak ben 18.gunde gordum piki senin kacinci gunun canimCanım 28veya 30max 28e gore carsamba 30a gore bugun yumurtlamam olması lazımdı
Canım benim bildim yumurtlama gününden oluyor zaten en iisi adet gecikince test yapmak soru işareti kalmaz akıldaYa bende araştırıyorum da bazıları yumurtlama gününden Bazıları çatlaması gördüğün günden sonra diyor o yüzden kafam karıştı
Belkıde hamıle kaldım bılmıyorumku cunku yumurtlama olarak gosteren gunlerdenhep yaptık sadece en yogun gun harıc:)))Bence de canım ben bu testi aldığım yerde 35. Günde yaklayani bile gördüm
Bence de şu an bekliyorum bakalım bat 8 KasımCanım benim bildim yumurtlama gününden oluyor zaten en iisi adet gecikince test yapmak soru işareti kalmaz akılda
O kacıncı gun neyın hesaplaması canım anlamadımkıBak ben 18.gunde gordum piki senin kacinci gunun canim
Kız kim söyledi her gün yaptığımı dün ilk kez ilişkim oldu benimaslı senınle ovu günlerimiz aynı. sen hergün yapmıssın ben ara vere vere yaptım. umudum bırazda olsa var dıyorum. bence olumsuz konusup olumsuz cekmeyin
Olmuş olabilir kuzum zaten yumurtlamadan bir gün önce yaptıysanız bile olma ihtimali var çünkü sioermcikler 3 gün yasabildigi içinBelkıde hamıle kaldım bılmıyorumku cunku yumurtlama olarak gosteren gunlerdenhep yaptık sadece en yogun gun harıc:)))
Ay kızlar düşünsenize bu ay hepimiz hamişiz allahim sen bize bu günleri de gösterAyyyy kız ağzın bal yesin, inşallah
Hadi bakalım benimde bat 7 kasım hayırlısı olsun kuzumBence de şu an bekliyorum bakalım bat 8 Kasım
Valla düşüncesi bile güzel, inşallah olurAy kızlar düşünsenize bu ay hepimiz hamişiz allahim sen bize bu günleri de göster
Aynen kuzu ya şafak basıyor bakalımHadi bakalım benimde bat 7 kasım hayırlısı olsun kuzum
aaa karıstırdım galiba bırı görsel atmıstıKız kim söyledi her gün yaptığımı dün ilk kez ilişkim oldu benim
Amin amin amin ayyValla düşüncesi bile güzel, inşallah olurSonra burada bebek ismi öneririz birbirimize
Ben hergun yapiyordum canım bu gün bıraktım ama artıkaaa karıstırdım galiba bırı görsel atmıstı
vay be dedim
buna göre benımki tırt yanı
En tırt benim kuzummmmaaa karıstırdım galiba bırı görsel atmıstı
vay be dedim
buna göre benımki tırt yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?