- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #3.521
Çok üzüldüm canım meleğin için rabbim inşallah bu ay sana bağışlar bebeğini yaCOK tesekkur ederım canım ben eylulde hamıleydım ama kımyasal oldu aslında takvıme gore hamıle kalmıstım ekımde ra verdım adet oldum sımdı yıne basladım yanı ılk denemede aslında tutmustu sonu kotu oldu emın olmak ıcın ovulasyon yapayım dedım bu ay gercekten dogru mu dıe ama hıc uyusmadı
kız delii doktor görmüş yumurtanı daha bu ay ümitli değilim diyorBen bu ay değil fakat gelecek aylarda ümitliyim kendimden kuzum
Ne bileyim tutmayacak gibi geliyor ya, hofkız delii doktor görmüş yumurtanı daha bu ay ümitli değilim diyor
Ne bileyim tutmayacak gibi geliyor ya, hof
Vay arkadaş ne güzel ya, asla böyle bir kolajım olmadıMartilikiz07 canım bak bunlarda benim testim yumurtlamadan önce yumurtlamada bide yumurtlamadan sonra Eki Görüntüle 2550257
Olumsuz düşünürsen olumsuz olur canım neden biraz pozitif olmayı denemiyirsunNe bileyim tutmayacak gibi geliyor ya, hof
Muhtemelen ole kuzumÇok üzüldüm canım meleğin için rabbim inşallah bu ay sana bağışlar bebeğini yabide canım testlerden kaynaklanıyor ya hepsinin hasasligi aynı değil ya
Amin canım inşallah, sende durumlar ne? Söküldün mü?hayır kuzum ümitsizliğe kapılma lütfen inşallah hayırlısıysa olsunn
Aslında normalde çok pozitifim de kendime faydam yok galibaOlumsuz düşünürsen olumsuz olur canım neden biraz pozitif olmayı denemiyirsun
BEnde hıc bole koyuluk olmadıMartilikiz07 canım bak bunlarda benim testim yumurtlamadan önce yumurtlamada bide yumurtlamadan sonra Eki Görüntüle 2550257
Valla canım ben adet bittikten 2 gün sonra başladım toplam 21 tane falan ondan sonra piki yakaladım dedim heralde bende sorun var meğersem geç yumurtlamis im bu ayVay arkadaş ne güzel ya, asla böyle bir kolajım olmadı
Amin canım inşallah, sende durumlar ne? Söküldün mü?
Oyle deme inşallah hepimizin bebisleri olacakAslında normalde çok pozitifim de kendime faydam yok galiba
Hadi ya, demek ki bünyen hassas ve sen çok fazla stres yapmışsın Büşra yahayır kuzum pembe bi akıntı geldi başka bişey gelmedi büyük ihtimalle yarın tekrar kan vercem özele gidicem doktorun yanına
Olsun mühim olan geç erken değil, yumurtlama olmuşValla canım ben adet bittikten 2 gün sonra başladım toplam 21 tane falan ondan sonra piki yakaladım dedim heralde bende sorun var meğersem geç yumurtlamis im bu ay
Benim döngüm 30 32 gun olabiliyir canım bazen ben takvimde 17. Günü beklerken 19.gun oldu iyiki bu testleri almışım diyorum gerçekten hersey bir vesiledir hepimize vesile olur inşallah bence senin kide salı günü olmuş olabilir ama sen teste devam et canımBEnde hıc bole koyuluk olmadı
Ayyyy kız ağzın bal yesin, inşallahOyle deme inşallah hepimizin bebisleri olacak
Takam kuzum edıcemm mutlaka koyulasması gerekırken sılıklessede:)))))Benim döngüm 30 32 gun olabiliyir canım bazen ben takvimde 17. Günü beklerken 19.gun oldu iyiki bu testleri almışım diyorum gerçekten hersey bir vesiledir hepimize vesile olur inşallah bence senin kide salı günü olmuş olabilir ama sen teste devam et canım
Iyi hadi bakalım sen kendini daha iyi bilirsin öyle diyorsan öyle olsunKiz enfeksiyom engel oluyomusben ondna hamile kalamadim demekki bi düşüğüm var ona kazayla kaldim hemen bi damlayla olmuş simdi olmammasi enfeksiyon işte bitti onumuzdeki ay bomba gibi umutlu olcam hergun test yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?