- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.581
Kuzum bu ay içindeki ilk ilişkim dün oldu diye öyle söyledim benASLı sana dr demıs nasıl umıdın yok doktor yumurayı gormus en garantı senınkı hatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bu ay içindeki ilk ilişkim dün oldu diye öyle söyledim benASLı sana dr demıs nasıl umıdın yok doktor yumurayı gormus en garantı senınkı hatta
Tamamdır kızlar aldım gazıBende söylüyorum tamam biz yakaladık amma yumurtam iz kaliteli mi iyi mi kac milim Di kaç mailimde çatladı bilmiyoruz bence sen boşuna efam yapma kuzum
Yürü kim tutar seniTamamdır kızlar aldım gazı
SEn dwvammmmmmmmmmmmmm etKuzum bu ay içindeki ilk ilişkim dün oldu diye öyle söyledim ben
Yaaaaaaaaa valla çok mutlu oldum ama benŞımar şımar kzuum birsey olmaz hamile kalsan da nazını çekeriz gardaş
Ay elimde kalcan ali sanane dugunlerden anam bebis gelsin yeterki delimi ne kiloda vermeyiver alcan zaten hamile kalınca1- kocam isteksiz, 2- temmuz ayında düğünler var, 3- zayıflayayım diyorum ama olmayacak bence
Edeceğim kuzum, sen de etSEn dwvammmmmmmmmmmmmm et
Kime ne yazcami şaşırıyorumKızlar beynim artık eror veriyor okadar cok konu olunca
Rabbim hepimizin yuzunu bu ay mucuzilerimizi vererej te güldürsün inşallahYaaaaaaaaa valla çok mutlu oldum ama ben
Hahahah tamam didoş sakin ol dinliyorum bakın siziAy elimde kalcan ali sanane dugunlerden anam bebis gelsin yeterki delimi ne kiloda vermeyiver alcan zaten hamile kalınca
Tamm akilli ol terlik atarim bakHahahah tamam didoş sakin ol dinliyorum bakın sizi
Hiç sorma valla konular benzer testler ilişkiler hastaneler hersey birbirine karıştı aman bunlar hep mutluluk hormonu fazla salgilaniyor ondandırKime ne yazcami şaşırıyorum
Aynem gusel ama konumuzdan konusuyoruz ne gusel kafa karistirsakdaHiç sorma valla konular benzer testler ilişkiler hastaneler hersey birbirine karıştı aman bunlar hep mutluluk hormonu fazla salgilaniyor ondandır
Aynen valla kız çıkamıyorum burdan bağımlılık yaptı bende vallaAynem gusel ama konumuzdan konusuyoruz ne gusel kafa karistirsakda
Tamam bebegımEdeceğim kuzum, sen de et
Biz de var zatenBenimki benden kaynaklaniyo kiz sizin hefiflerde bisi var valla ben kaciyom adamdan
Kızlar ne diyorsunuz
Aynen heyecan doruktaAynen kuzu ya şafak basıyor bakalım
Dune gore daha koyu canım demekki yakın yumurtlamaKızlar ne diyorsunuz
Düne göre belirgin dimi