- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.561
Hadi ya, demek ki bünyen hassas ve sen çok fazla stres yapmışsın Büşra ya İnşallah bir şeycik çıkmaz, her şey gönlünce olur
inşallah kuzum yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya, demek ki bünyen hassas ve sen çok fazla stres yapmışsın Büşra ya İnşallah bir şeycik çıkmaz, her şey gönlünce olur
Oyle deme canım bazen testlerde hasassis oranları düşüyor doktora gitmen de Bi vesile en azından görmüş oldun hem yumurtan kaç milim sağlıklı mi bunu da görmüş oldun daha garanti olan seninki aslındaEn tırt benim kuzummmm doktor gaz vermese gene yapmayacaktım
InsalllllllahhhhhhhhhhhhOlmuş olabilir kuzum zaten yumurtlamadan bir gün önce yaptıysanız bile olma ihtimali var çünkü sioermcikler 3 gün yasabildigi için
AYYYYYyy bısey kalmamıs:)Hadi bakalım benimde bat 7 kasım hayırlısı olsun kuzum
hayırdır niye saldın sen kendınıEn tırt benim kuzummmm doktor gaz vermese gene yapmayacaktım
ASLı sana dr demıs nasıl umıdın yok doktor yumurayı gormus en garantı senınkı hattahayırdır niye saldın sen kendını
Ovulasyon mu???????huuuuuuu toplanın bırazdan test yapıyorum
Koca 30 gun sadece 7 guncuk yapmisiaz
[/QUOTE sen 7 gün bana ne demeli 6 da oldu 7 ekimde adet oldum bitti 3 sefer adet gelsin diye bekliyorum
Bende söylüyorum tamam biz yakaladık amma yumurtam iz kaliteli mi iyi mi kac milim Di kaç mailimde çatladı bilmiyoruz bence sen boşuna efam yapma kuzumASLı sana dr demıs nasıl umıdın yok doktor yumurayı gormus en garantı senınkı hatta
Yaaaaa bak bugün beni çok mutlu ediyorsun, alışırsam şımarırım heee Canımsın güzelim, çok teşekkür ederim allah hepimizin kucağını doldursun inşallah.Oyle deme canım bazen testlerde hasassis oranları düşüyor doktora gitmen de Bi vesile en azından görmüş oldun hem yumurtan kaç milim sağlıklı mi bunu da görmüş oldun daha garanti olan seninki aslında
Bekliyoruz güzelim hadi inşallah olmuşturhuuuuuuu toplanın bırazdan test yapıyorum
kız doktora giden ben değilimASLı sana dr demıs nasıl umıdın yok doktor yumurayı gormus en garantı senınkı hatta
Şımar şımar kzuum birsey olmaz hamile kalsan da nazını çekeriz gardaşYaaaaa bak bugün beni çok mutlu ediyorsun, alışırsam şımarırım heee Canımsın güzelim, çok teşekkür ederim allah hepimizin kucağını doldursun inşallah.
1- kocam isteksiz, 2- temmuz ayında düğünler var, 3- zayıflayayım diyorum ama olmayacak bencehayırdır niye saldın sen kendını
evetOvulasyon mu???????
Ben hazır ve nazır bekliyorummmmmmmmhuuuuuuu toplanın bırazdan test yapıyorum
Kızlar beynim artık eror veriyor okadar cok konu oluncakız doktora giden ben değilim
devrelerimiz yandı hepimiz karıstık
Benimki benden kaynaklaniyo kiz sizin hefiflerde bisi var valla ben kaciyom adamdan
HAHAHAhahahahahkız doktora giden ben değilim
devrelerimiz yandı hepimiz karıstık