- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.267
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #219.361
Hırıltı var.inşallah ağrı yoktur dün yemek yemeden uyuduEn kısa sürede düzelir inşllah cnm
Boğaznda felan ağrı varsa normal annesi
Sağolasın size de çok geçmiş olsun hemen atlatırlar inşallahGeçmiş olsunBiz de ek goda mücadelesindeyiz. Şansa tam bu süreçte annem corona oldu. Ne çağırabiliyorum ne ben gidebiliyorum. Yamuldum resmen
Bir mesaja ne kadar bakılabilirse o kadar baktım.
Uyumak, sahi uyumak neydi?
Uyumak ya da uyumamak işte bütün mesele bu.
Bilmiyorum ki görüşmedik hala. Bugün 10. gün. En son iki gün önce görüntülü konuştuk. Sanki nezle gibiydiannesini sevdiğinden
annen nasıl oldu ?
Sağ olasın. Kimse hasta olmasın artık yaHırıltı var.inşallah ağrı yoktur dün yemek yemeden uyuduLenacım nasıl
Sağolasın size de çok geçmiş olsun hemen atlatırlar inşallahek gıda nasıl gidiyor neyle başladınız
kıyamam yaHırıltı var.inşallah ağrı yoktur dün yemek yemeden uyuduLenacım nasıl
Sağolasın size de çok geçmiş olsun hemen atlatırlar inşallahek gıda nasıl gidiyor neyle başladınız
siz ne olur ne olmaz bir 10 gün daha uzak kalınBilmiyorum ki görüşmedik hala. Bugün 10. gün. En son iki gün önce görüntülü konuştuk. Sanki nezle gibiydi
Sağ olasın. Kimse hasta olmasın artık ya
Eh işte fena değil. Kabak, havuç denedik. Şimdi fasulyedeyiz. Havucu sevdi diğerlerini ayıp olmasın diye yedi. Zorlamıyorum, yemek istemediğinde bırakıyorum. Yoğurt için bir ay daha bekleyelim dedi gastrocu
He oldu olacak annemi nüfus kaydımdan sildireyim. Çok zor her an "Anne yetiş" diye arayabilirim. Ben beceriksizmişim ya olmuyorkıyamam ya
bağışıklık kazanıyorlar diyelim kendimizi avutalım
siz ne olur ne olmaz bir 10 gün daha uzak kalın
o zamana kadarda sen delirme tamam mı
Ahaaha çok haklısınuykusuz olduğum zaman hayır
uyku dışında evet
çocuuuunn sağlığı varrrrrrrrrHe oldu olacak annemi nüfus kaydımdan sildireyim. Çok zor her an "Anne yetiş" diye arayabilirim. Ben beceriksizmişim ya olmuyor
Hani bir haftaydı iyileşme süresiçocuuuunn sağlığı varrrrrrrrr
hössssssssssss
Ölmedim yasiom valla dursun napimKanamasa da yapma. Canını sokakta mı buldun. Boş ver çöp eve dönmedi ya. O kadar pislikten kimse ölmez merak etme
MerhabaBal0ncuk Miss Bride benim kızın sol memede dıştan bir şey yok ama dokununca küçük fındık kadar sertlik fark ettim başınıza geldi mi ya da duydunuz mu? Perşembe doktora gidicez ama nette hormonsal problemden erken ergenlik olabilir diyor korktum baya
Covid mi oldu annen yevrum?Hani bir haftaydı iyileşme süresi
Ben hamileyken bol bol uyu diyenlere aşırı sinir olurdum. Uykusuz kalacağımı bilerek hamile kaldim sonucta atla deve degil ne bu abartı uyarılar derdim.Yaa kıyamaaam
Biraz destek olanın olsa 1-2 saat daha fazla uyurdun
İşte bu beeeÖlmedim yasiom valla dursun napim
Sağ ol sağ ol sağ olGeçmiş olsun bacım
Romatizman mı varmışKizlar ya romatizmal düşük duyan var mı aranızda yani vücutta ki romatizma düşüğe sebep oluyormuş
He yaCovid mi oldu annen yevrum?
Sana da günaydın koca yürekli anneNe kada da güzel uyuyorsunuz. Uyandırmaya da kıyarım ama hepiniz ayrı ayrı yerlerdesiniz. Ben gelene kadar elli kere uyur yeniden uyanırsınız
Ben hamileyken bol bol uyu diyenlere aşırı sinir olurdum. Uykusuz kalacağımı bilerek hamile kaldim sonucta atla deve degil ne bu abartı uyarılar derdim.
Fakat o uykusuzluk bu uykusuzluk değilmiş. Çocuk doğunca vay anasını sayın seyirciler diyor içinden bir ses. Ben daha önce hiç uykusuz kalmamışım ya.
Keşke hamileyken yemek de yemeseydim su da içmeseydim o vakitleri de uyuyarak gecirseydim.dipnot: abartmayi asla sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?