Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En kısa sürede düzelir inşllah cnm
Boğaznda felan ağrı varsa normal annesi
Hırıltı var.inşallah ağrı yoktur dün yemek yemeden uyudu Lenacım nasıl
Geçmiş olsun Biz de ek goda mücadelesindeyiz. Şansa tam bu süreçte annem corona oldu. Ne çağırabiliyorum ne ben gidebiliyorum. Yamuldum resmen
Sağolasın size de çok geçmiş olsun hemen atlatırlar inşallah ek gıda nasıl gidiyor neyle başladınız

annesini sevdiğinden

annen nasıl oldu ?
Bilmiyorum ki görüşmedik hala. Bugün 10. gün. En son iki gün önce görüntülü konuştuk. Sanki nezle gibiydi

Sağolasın size de çok geçmiş olsun hemen atlatırlar inşallah ek gıda nasıl gidiyor neyle başladınız
Sağ olasın. Kimse hasta olmasın artık ya
Eh işte fena değil. Kabak, havuç denedik. Şimdi fasulyedeyiz. Havucu sevdi diğerlerini ayıp olmasın diye yedi. Zorlamıyorum, yemek istemediğinde bırakıyorum. Yoğurt için bir ay daha bekleyelim dedi gastrocu

kıyamam ya
bağışıklık kazanıyorlar diyelim kendimizi avutalım
siz ne olur ne olmaz bir 10 gün daha uzak kalın
o zamana kadarda sen delirme tamam mı

kıyamam ya
bağışıklık kazanıyorlar diyelim kendimizi avutalım

siz ne olur ne olmaz bir 10 gün daha uzak kalın
o zamana kadarda sen delirme tamam mı
He oldu olacak annemi nüfus kaydımdan sildireyim. Çok zor her an "Anne yetiş" diye arayabilirim. Ben beceriksizmişim ya olmuyor

Yaa kıyamaaam
Biraz destek olanın olsa 1-2 saat daha fazla uyurdun
Ben hamileyken bol bol uyu diyenlere aşırı sinir olurdum. Uykusuz kalacağımı bilerek hamile kaldim sonucta atla deve degil ne bu abartı uyarılar derdim.
Fakat o uykusuzluk bu uykusuzluk değilmiş. Çocuk doğunca vay anasını sayın seyirciler diyor içinden bir ses. Ben daha önce hiç uykusuz kalmamışım ya.
Keşke hamileyken yemek de yemeseydim su da içmeseydim o vakitleri de uyuyarak gecirseydim. dipnot: abartmayi asla sevmem

Günaydın kızlarrr, bugün tatile gidiyoruz bebem ve ben o yüzden keyfim çok yerinde darısı tatili gelen diğer anaların başına
Ne kada da güzel uyuyorsunuz. Uyandırmaya da kıyarım ama hepiniz ayrı ayrı yerlerdesiniz. Ben gelene kadar elli kere uyur yeniden uyanırsınız
Sana da günaydın koca yürekli anne

Yaa o öyle mi oluyomuş cidden hahahahah ben de içimden aynı şeyleri geçiriyorum agahhshs bakalım güncelleme yapacak mıyım senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…