Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hani bir haftaydı iyileşme süresi
Yalan anneemmm
İnanma sen onlara

Kizlar ya romatizmal düşük duyan var mı aranızda yani vücutta ki romatizma düşüğe sebep oluyormuş
of ki ne of

Nasılsınız kuzumlar?
İyiyiz kuzumlar
Sen nasılsın kuzumlar

Covid mi oldu annen yevrum?
He anası covid die bebe kendisine kaldı
Delirmesine ramak var

Ooo dayloş hanımcımlar
Bizi hatırladınız sonunda
Özledn mi beni
Ne kada da güzel uyuyorsunuz. Uyandırmaya da kıyarım ama hepiniz ayrı ayrı yerlerdesiniz. Ben gelene kadar elli kere uyur yeniden uyanırsınız
Heee uyuyorm heeeee
Sabahtan temzlik yaptm
Kalktm bikaç bişi yaptm söliemem hamiş var
Misafircağızlarm gelcek

Günaydın kızlarrr, bugün tatile gidiyoruz bebem ve ben o yüzden keyfim çok yerinde darısı tatili gelen diğer anaların başına

Sana da günaydın koca yürekli anne
Bizim yerimizede eğleeenn
Bühüüüüü

Bulamadım o kdr araştırmalarıma rağmen bişi

Eğlenicem inş, gidim de bol göbişli foto çekim en çok onu istiyorum öpüyorum sizi kızlar hazırlıklarla uğraşıyorum, ben gelene kadar kendinize iyi bakın

Günaydın kızlarrr, bugün tatile gidiyoruz bebem ve ben o yüzden keyfim çok yerinde darısı tatili gelen diğer anaların başına

Sana da günaydın koca yürekli anne
Benim gidemediğim tatil tatil değildir!!!
Yalan anneemmm
İnanma sen onlara
Gittim anneme. Teyzem geldi yurt dışından bir hafta oluyor. Neredeyse dönecek. Ben ancak bugün görebildim
mHeee uyuyorm heeeee
Sabahtan temzlik yaptm
Kalktm bikaç bişi yaptm söliemem hamiş var
Misafircağızlarm gelcek
Hamile olunca noolüüy? Biz konuşuyorduk yiyemediklerimizi. Başımız mı keldi? Ayrıca ne misafiri bu zırt pırt ya ben kendimi evden atmaya yer arıyorum

Ben seviorm yaaa msafir ağırlamYı

okula kaydolmak istiyorum
Seni gozum tutmadi, almicam okula

İşte bu beee

Sağ ol sağ ol sağ ol

Romatizman mı varmış

He ya
Nasil oldu annecikkk?
Yok be saka yapiyodur, neos sever uykusuz parkta bebek arabasi ile gezmeyi, zaten bebe yokken de oyleydi o ahdhshd

Seni gozum tutmadi, almicam okula

Nasil oldu annecikkk?

Yok be saka yapiyodur, neos sever uykusuz parkta bebek arabasi ile gezmeyi, zaten bebe yokken de oyleydi o ahdhshd
Di mi benim deliliğim genetik agshdhj
Annem iyi galiba ya dün çok kısa bir uğradık. Çocuğa fazla yanaşma dedim. Ablamla teyzemi aldık çıktık kahve içmeye. Bugün de dışarlarda sürttüm hep

Di mi benim deliliğim genetik agshdhj
Annem iyi galiba ya dün çok kısa bir uğradık. Çocuğa fazla yanaşma dedim. Ablamla teyzemi aldık çıktık kahve içmeye. Bugün de dışarlarda sürttüm hep
Ahhxhshd
Oh oh maasallah, daha da iyi olsun inşallah
En iyisi ya, evde daha çok dellenyo bu bebeler, iyi olmuş
Onu yirinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…