- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #219.341
günaydın kuşumGünaydın herkeseeeee
günaydın kuşum
AynenO zaman köye kaçarak en güzelini yapmışsın
Buralar bugün bize kalmış kimse yok asdgsgs
Bu insanlar senin fake hesabın mı yaaağni?tek başıma konuşuodum nasıl herkes gelmiş
Aynen
Sen nasılsın büyümüş bebiş maşallah
yok ara sıra zahmet ediolar işteBu insanlar senin fake hesabın mı yaaağni?
Hepsini okuyamadım. Benim arkamdan da böyle salladın mı doğru söyle bak kızmayacağımyok ara sıra zahmet ediolar işte
hyr cok özledim bühüüHepsini okuyamadım. Benim arkamdan da böyle salladın mı doğru söyle bak kızmayacağım
Çok üzüldüm ya insanların emeği, koskoca bir senesi çöp oldu gitti yazık günahişte böyle bir ülke
kpss iptal
iptal olması daha kötü oldu benceÇok üzüldüm ya insanların emeği, koskoca bir senesi çöp oldu gitti yazık günah
Ya yapmadım da evham işte. Annesi çok arası olmasın falan diyo aylardır. Yok düşünmüyoruz diyorum. Ama eşim etkileniyo mu bu fikirden anlamadim.Kocanı döveceğiz. O da mı regl oluyor? Gerçi ben bazen bunların da muayyen günü olduğundan şüpheleniyorumTest yaptın mı?
Bir mesaja ne kadar bakılabilirse o kadar baktım.Bu saate kadar uyumuşum inanamıyorummmm günaydııın
İnşallah değilsindir ya daha bebiş küçük. Sen zaten tek başınasın. Bir de riskli iki yıl doğmadanYa yapmadım da evham işte. Annesi çok arası olmasın falan diyo aylardır. Yok düşünmüyoruz diyorum. Ama eşim etkileniyo mu bu fikirden anlamadim.
Çok dikkatsiz davranıyor. Bilerek olduğunu düşünmeye başladım artık.
Dün diyorum ki bana söylemek istediğin bisey var mi? Bana hamile misin yoksa deyip gülüyo. Konuyla alakasız sürekli hamilelik esprileri yapiyo. Benim de bilincaltima soktu söyleye söyleye. Evham yaptim oyle sacma sapan.
Daha doğumun üzerinden bir yıl geçti.İnşallah değilsindir ya daha bebiş küçük. Sen zaten tek başınasın. Bir de riskli iki yıl doğmadan
uyanma saatimiz 05:30Aranızda hala uyuyanlar var. Bayağı ayıp
O hadi büyümüş diyelim gözü başka yerlerde, yaramazlık peşinde. Bu niye uyumiyor?uyanma saatimiz 05:30
asla 8 saati geçirmiyoruz
annesini sevdiğindenO hadi büyümüş diyelim gözü başka yerlerde, yaramazlık peşinde. Bu niye uyumiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?