• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kocanı döveceğiz. O da mı regl oluyor? Gerçi ben bazen bunların da muayyen günü olduğundan şüpheleniyorum 😒 Test yaptın mı?
Ya yapmadım da evham işte. Annesi çok arası olmasın falan diyo aylardır. Yok düşünmüyoruz diyorum. Ama eşim etkileniyo mu bu fikirden anlamadim.
Çok dikkatsiz davranıyor. Bilerek olduğunu düşünmeye başladım artık.
Dün diyorum ki bana söylemek istediğin bisey var mi? Bana hamile misin yoksa deyip gülüyo. Konuyla alakasız sürekli hamilelik esprileri yapiyo. Benim de bilincaltima soktu söyleye söyleye. Evham yaptim oyle sacma sapan.

Ya yapmadım da evham işte. Annesi çok arası olmasın falan diyo aylardır. Yok düşünmüyoruz diyorum. Ama eşim etkileniyo mu bu fikirden anlamadim.
Çok dikkatsiz davranıyor. Bilerek olduğunu düşünmeye başladım artık.
Dün diyorum ki bana söylemek istediğin bisey var mi? Bana hamile misin yoksa deyip gülüyo. Konuyla alakasız sürekli hamilelik esprileri yapiyo. Benim de bilincaltima soktu söyleye söyleye. Evham yaptim oyle sacma sapan.
İnşallah değilsindir ya daha bebiş küçük. Sen zaten tek başınasın. Bir de riskli iki yıl doğmadan

İnşallah değilsindir ya daha bebiş küçük. Sen zaten tek başınasın. Bir de riskli iki yıl doğmadan
Daha doğumun üzerinden bir yıl geçti.
Tam çocuk toparlandı biraz dilinden anlamaya başladım derken aynı gaz sancılarına diş kaşıntılarına aşı nöbetlerine girmek istemiyorum.
İki saatte bir alarm kurup uyanmak..
Ben hiç çocuğum yokken bile zor üstesinden geldim bunların. Simdi 21 aylik bi çocukla birlikte ne yapicam. Değilimdir de işte şüpheli bi durum olunca illa kafaya takıyo insan.
Hiç meşguliyetim yokmuş gibi bi de bunu düşüneyim biraz 🤭🤦🏻‍♀️

Back