• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhxhshd
Oh oh maasallah, daha da iyi olsun inşallah 🥰🙏
En iyisi ya, evde daha çok dellenyo bu bebeler, iyi olmuş

Onu yirinnnnn 😍
Amaaaağn hacım evde de delleniyor dışarıda da. Hatta dışarıda daha bile zor oluyor her şey elinin altında değil, hava sıcak, kucakta yapış yapış ama en azından hava alıyoruz. Sosyalleşmek ona da iyi geliyor bana da

Yaaaa nasil da erkenden cevap yaziyorum amaaaa 😬😬
Kuzuumm cok gecmis olsun oncelikle, insallah tammaaamen iyisinizdir simdi 🤗
İzne ayrilmissindir diye düşünüyorum çünkü 1 hafta gecmis 🥴
Ciceklerin harikaaaa bizde de var ama bakamıyorum hiç ben, bizde guzel olmuyor ya esim ne kadar bakabilirse işte. Işık da uygun degil herhalde kuzucuklara 😵‍💫
Ben de iyiyim bu aralar çok kayit yogunlugu durumu var. Kesin kayıtlar baslayacak. Herkes oglenci istiyor ve hep de cok hakli gerekce hesapta😏. Bayiltiyorlar insani.
Oyyy uni bitmis heee, ohhh harikaaa, insallah formasyon da bulursun kuzum, gonlune gore olsun inşallahhhhh 🥰🥰
Bebisko da iyi, kudurmak suretiynen buyuyor çok şükür 🤣🤣🌺🌺
Ozlemisim seni bee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Benim kadar erken yazamazsın😁😁 on numara beş yıldızız çok şükür canım. Evet tatildeyim💃💃💃
Valla ben de çok özlüyorum. İşteyken yogunluktan yazamıyorum. Tatilde gezmekten yazamıyorum 🙄🙄

Amaaaağn hacım evde de delleniyor dışarıda da. Hatta dışarıda daha bile zor oluyor her şey elinin altında değil, hava sıcak, kucakta yapış yapış ama en azından hava alıyoruz. Sosyalleşmek ona da iyi geliyor bana da
Aliscak bir sekilde insallah be, duzelicez insss 🤭 biz de yari ağlamaklı yarı uykuda yarı oynayarak tatile geldik, bakalım nasil olacak gerisi 🤣
Benim kadar erken yazamazsın😁😁 on numara beş yıldızız çok şükür canım. Evet tatildeyim💃💃💃
Valla ben de çok özlüyorum. İşteyken yogunluktan yazamıyorum. Tatilde gezmekten yazamıyorum 🙄🙄
Ayyy ayni ben ahhshahdhsh. Ama benim tatil 5 guncuk 😩 neyse tadini cikariiciiimmm 🥳 sukurler olsun kuzum, coook daha iyi olun insallaaahhh 🥰🙏

Aliscak bir sekilde insallah be, duzelicez insss 🤭 biz de yari ağlamaklı yarı uykuda yarı oynayarak tatile geldik, bakalım nasil olacak gerisi 🤣

Ayyy ayni ben ahhshahdhsh. Ama benim tatil 5 guncuk 😩 neyse tadini cikariiciiimmm 🥳 sukurler olsun kuzum, coook daha iyi olun insallaaahhh 🥰🙏
Aaa azmış. Niyeki o kadar az🙄🙄
Amin canım hep iyi olalım

Aaa azmış. Niyeki o kadar az🙄🙄
Amin canım hep iyi olalım
Oooo hayırlı işler, bol güneşler 🏖🏝
Nerelerde yapıyorsunuz tatilleri bayanlar

happy-pleased.gif

Back