• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de toz yüzünden evde ne var ne yok çöpe atasım geliyor

Geçmiş olsun bulut :KK43: Kızımız iyi di mi? Sen nasıl oldun?

İkinciye dönmeyen bir biz kalmışız

Çünkü onların çocuğu artık gelir kapısı. Instagram'dan reklam kasıyorlar

Hiç. Kocaman hiç

Hee dublex. Kümesli dublex. Ay yazamıyorum bile ya öyle bir yorgunluk ki... Kucaktan inmiyor
Sağolasın canım.İyi değildi 4 gün ateşi vardı.sabahlara kadar uyumadı.ateş düşürücüler fayda etmedi.şimdi daha iyi çok şükür idrar enfeksiyonu ve balgamı için ilaç kullanıyoruz.uykusu iyice bozuldu gecenin bir saati uyanıyor uyumuyor.Siz nasılsınız?
Ben enerji eksikliği dışında iyiyim de kız yukarda yazdığım gibi.geceleri uyumuyor yemek yediği de yok bakalım ne zaman düzelecek.siz nasılsınız?
Çok geçmiş olsun 😞😞😞😞

Saol bebikim😘 biraz zor oldu ama geldik çok şükür

İkinize toplu cevap verem😂😂😂safra kesesinde et parçası varmış on mm olunca kötüye çevirebiliyormus benimki 6 mm geçmeye başlamış ondan alındı baya rahatsızlandım anamlarin yanında öyle işte şuan iyiyim çok şükür yatiom öyle akşam sabah
sağolasın sanada çok geçmiş olsun

Sağolasın canım.İyi değildi 4 gün ateşi vardı.sabahlara kadar uyumadı.ateş düşürücüler fayda etmedi.şimdi daha iyi çok şükür idrar enfeksiyonu ve balgamı için ilaç kullanıyoruz.uykusu iyice bozuldu gecenin bir saati uyanıyor uyumuyor.Siz nasılsınız?

Ben enerji eksikliği dışında iyiyim de kız yukarda yazdığım gibi.geceleri uyumuyor yemek yediği de yok bakalım ne zaman düzelecek.siz nasılsınız?

En kısa sürede düzelir inşllah cnm
Boğaznda felan ağrı varsa normal annesi

Geçmiş olsun 🙁 Biz de ek goda mücadelesindeyiz. Şansa tam bu süreçte annem corona oldu. Ne çağırabiliyorum ne ben gidebiliyorum. Yamuldum resmen

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

Valla bu ünlülerin hiç mi çatı ağrısı olmuyo ayakları şişmiyo mu merak ediyorum 😀
Amin sağ olasın

Denize gidiyorlar yav. Ben yatak odasından tuvalete zor gidiyordum ki benim karnım da pek çıkmadı. Ona rağmen zorlanıyordum. Dayanıklılık da mı para ve şöhretle doğru orantılı 🤔

Back