• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neoş sen nerdesiğğğğ

Tatile felan gidin bence :KK70:
Annem corona oldu gelemiyor. Biz de gidemiyoruz. Pert oldum
Doğumdan önce tatile gitme derslerini N Neal verio :KK70:
Hiçmi örnek almadnz cıx cıx :KK70:
3-5 aylıkken gittim ben ya. 35. haftamda bir parmak açıklık daha da ilerlemesin diye taburcu olmuş evde yatarak ilaçlarla doğumu ötelemeye çalışıyordum. Ha ünlüler her haltı yapıyor onlara nasıl bir şey olmuyor onu ben bilmiyorum

3-5 aylıkken gittim ben ya. 35. haftamda bir parmak açıklık daha da ilerlemesin diye taburcu olmuş evde yatarak ilaçlarla doğumu ötelemeye çalışıyordum. Ha ünlüler her haltı yapıyor onlara nasıl bir şey olmuyor onu ben bilmiyorum
Aaaaaa teyze ne ettin :(
Geçmişler olsn neoş

Neoşşşş bizim ünlülerden neyimiz eksik?
Paramızzzzzzz
Adamlar özel hemşire bile tutuomuş
Lebron ceymssss

tenor.gif

Aaaaaa teyze ne ettin :KK43:
Geçmişler olsn neoş
Sağ ol sağ ol sağ ol
Doğunca sarılık sonra meme reddi sonra covid meme reddi bitti ve bir hafta sonra tekrar meme reddi bu süreçte de bitmeyen sürekli tekrarlayan ateşli mastit ve kapanış 😢😅
Meme reddi iğrenç bir şey ya. Dün gezmeye gittik güya. Korunun içinde ayakta dolanarak emzirmek zorunda kaldım. Oturunca diken batıyor sanki çocuğa

Sağ ol sağ ol sağ ol

Meme reddi iğrenç bir şey ya. Dün gezmeye gittik güya. Korunun içinde ayakta dolanarak emzirmek zorunda kaldım. Oturunca diken batıyor sanki çocuğa
Nereden anlıyorlarsa ayakta olduğumuzu hayır uyurken alıyorum emzireyim diye ona bile delleniyor
Emziriomsn sonuç?
5 dk emiyor gerisi hüsran malesef yarın sağlık ocağına gideceğiz kilo alıyor mu baktırmaya

Nereden anlıyorlarsa ayakta olduğumuzu hayır uyurken alıyorum emzireyim diye ona bile delleniyor

5 dk emiyor gerisi hüsran malesef yarın sağlık ocağına gideceğiz kilo alıyor mu baktırmaya
Yinede hormonları çalıştır o şükret cnm
Benm kızım hiç emmedi 1 kere 1 dk bile
Hep sağdım
Kanlar içide kalıofu göğüs ucum
Snra süt bitti

Yinede hormonları çalıştır o şükret cnm
Benm kızım hiç emmedi 1 kere 1 dk bile
Hep sağdım
Kanlar içide kalıofu göğüs ucum
Snra süt bitti
Ahh canım ya 😢 Benimde sanırım göğsümde bir problem var çocuk emse de sürekli tıkanıyor genel cerraha gideceğim bir ara gerçekten bezdim artık hani diyorum şu an böyleyse sütten keserken ya da sütüm kesilirken ben mahvolurum her meme reddinde ya da az emmede tıkanıyor 🤷‍♀️

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

Valla bu ünlülerin hiç mi çatı ağrısı olmuyo ayakları şişmiyo mu merak ediyorum 😀

Nurzfr Nurzfr nurummmmmmmmmmmmmmmm
çiçeeeeğeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:KK74::KK74::KK74:

Eyyyy balimmmmm🥰🥰🥰😘😘😘😘😘
Bu saate kadar uyudum. İnanır mısın

Taam taam ben mabadımla okumuşumdur. Kafam çok parlak. Uyku uyku

Uyku işi zor uyku işi zor uyku işi zor uyku

Yapma iş ya ne işi yapacaksın hala bırak
Yapamiom zati eğilip kalkamiom bı yere uzanamiom hemen kaniyo ne işi bacım pis evde yasioz 😂😂😂😂

Ahh canım ya 😢 Benimde sanırım göğsümde bir problem var çocuk emse de sürekli tıkanıyor genel cerraha gideceğim bir ara gerçekten bezdim artık hani diyorum şu an böyleyse sütten keserken ya da sütüm kesilirken ben mahvolurum her meme reddinde ya da az emmede tıkanıyor 🤷‍♀️
inşallah sorun yokturda tüm mesela fazla süttendir :)

Eyyyy balimmmmm🥰🥰🥰😘😘😘😘😘

Yapamiom zati eğilip kalkamiom bı yere uzanamiom hemen kaniyo ne işi bacım pis evde yasioz 😂😂😂😂
tatilde olduğuna göreeeğğğğğğğğğğ
hep gellllllllllllll

Back