- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #219.241
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin aklındaki o soruben neden tatilde değilim
nedennnnnnnnnnnnnn
Herkesin aklındaki o soru
Günaydınlar canlarım
sanki sana olmiceekkçok iyiyim baluşum , size uykusuz geceler olmuş
sanki sana olmiceekk
2. bebeyi dienin ağzına 2 tane vurasım geliyor bu aralar
sabahları vazgeçiyorumBanada olsun farketmez büyüyünce saat 12’lere kadar uyuyacak nasılsa
Sen diyodunyaaaa kızzz alacam dondurulmuşu diye
Diş durumları Bal0ncuk un ayarları bozduBanada olsun farketmez büyüyünce saat 12’lere kadar uyuyacak nasılsa
Sen diyodunyaaaa kızzz alacam dondurulmuşu diye
Kiz bul getir nasil demisim, ben hic bende tiroid var demedim aghdhshdÖyle demedin Aklıma soktun bak yine ya. Bendeki prolaktin yüksekliği nedendi acaba :/ Süt bitince devam eder mi yine :/ Gitmem gerekir mi :/ Baağzı sorular
Seve seve
Nereye? Ben bütün hamileliği 6-7 parça şeyle bitirdim
Toplanıp bir temiz dövsek hep beraber rahatlarız aslında
eror veriyorumDiş durumları Bal0ncuk un ayarları bozdu
nabey cınımsssssssKiz bul getir nasil demisim, ben hic bende tiroid var demedim aghdhshd
Prolaktin konusunda master yaptm bebisim, her prolaktin yuksekliginin bir sebebi olmayabiliyor. Stresten, meme uyarilmasindan, sıkı sütyen giymekten, hipofiz bezinde adenom olmasından (benim sebebim buydu), duygusal bir süreç yaşaması vs gibi sebepleri olabilir. Hiçbir sebebi de olmayabilir. Doktorum şey demişti, yoldan kadınları rastgele cevirsek yarisindan çoğunda prolaktin yuksek çıkar
Hahahahahahhahah akşamları?sabahları vazgeçiyorum
öğlenleri tekrar değişiyorum
Diş durumları Bal0ncuk un ayarları bozdu
akşamlarıda sorun yokHahahahahahhahah akşamları?
Hazır mısın hahahahah?
Tiskir edermmmmmm yogunum cooohhh beybisi senden nabersieror veriyorum
nabey cınımsssssss
Kısmette ne varsa oHahahahahahhahah akşamları?
Hazır mısın hahahahah?
Ya sence böyle bir şey olabilir mi, hı, olabilir mi? İhtimal veriyor musun? Bu havada birkaç günde bir ancak banyo yapabiliyorum. Yapışık geziyoruz
Bence bana ayrı cevap vermen lazımdı ama neyse Çook geçmiş olsun. Bir an önce toparlarsın inşallah. Tarhanaları, domatesleri ellemiyon artık di mi? Elleşme, yat dinlen
Yok kuzu zaten ameliyatın üçüncü günü İzmir e döndüm iki gün kv de zor durdum şimdi evime geldim yatiom öyle kalkıp bı işler yapmam lazım ev leş gibi ama kalkamiomÇok geçmiş olsun nurum, dinlen bol bol. Anneciğin bakar zaten sana
okula kaydolmak istiyorumTiskir edermmmmmm yogunum cooohhh beybisi senden nabersi
Bu saate kadar uyudum. İnanır mısın
Taam taam ben mabadımla okumuşumdur. Kafam çok parlak. Uyku uykuKiz bul getir nasil demisim, ben hic bende tiroid var demedim aghdhshd
Prolaktin konusunda master yaptm bebisim, her prolaktin yuksekliginin bir sebebi olmayabiliyor. Stresten, meme uyarilmasindan, sıkı sütyen giymekten, hipofiz bezinde adenom olmasından (benim sebebim buydu), duygusal bir süreç yaşaması vs gibi sebepleri olabilir. Hiçbir sebebi de olmayabilir. Doktorum şey demişti, yoldan kadınları rastgele cevirsek yarisindan çoğunda prolaktin yuksek çıkar
Uyku işi zor uyku işi zor uyku işi zor uykuakşamlarıda sorun yok
tek sorun sabah uyanamamak
Yapma iş ya ne işi yapacaksın hala bırakYok kuzu zaten ameliyatın üçüncü günü İzmir e döndüm iki gün kv de zor durdum şimdi evime geldim yatiom öyle kalkıp bı işler yapmam lazım ev leş gibi ama kalkamiom
Beşik sallamaya sayılı günler kaldıı