• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle demedin 🙄 Aklıma soktun bak yine ya. Bendeki prolaktin yüksekliği nedendi acaba :/ Süt bitince devam eder mi yine :/ Gitmem gerekir mi :/ Baağzı sorular

Seve seve

Nereye? Ben bütün hamileliği 6-7 parça şeyle bitirdim

Toplanıp bir temiz dövsek hep beraber rahatlarız aslında
Kiz bul getir nasil demisim, ben hic bende tiroid var demedim aghdhshd

Prolaktin konusunda master yaptm bebisim, her prolaktin yuksekliginin bir sebebi olmayabiliyor. Stresten, meme uyarilmasindan, sıkı sütyen giymekten, hipofiz bezinde adenom olmasından (benim sebebim buydu), duygusal bir süreç yaşaması vs gibi sebepleri olabilir. Hiçbir sebebi de olmayabilir. Doktorum şey demişti, yoldan kadınları rastgele cevirsek yarisindan çoğunda prolaktin yuksek çıkar 😁

eror veriyorum :D

Prolaktin konusunda master yaptm bebisim, her prolaktin yuksekliginin bir sebebi olmayabiliyor. Stresten, meme uyarilmasindan, sıkı sütyen giymekten, hipofiz bezinde adenom olmasından (benim sebebim buydu), duygusal bir süreç yaşaması vs gibi sebepleri olabilir. Hiçbir sebebi de olmayabilir. Doktorum şey demişti, yoldan kadınları rastgele cevirsek yarisindan çoğunda prolaktin yuksek çıkar 😁
nabey cınımsssssss :KK59::KK59::KK59:

Ya sence böyle bir şey olabilir mi, hı, olabilir mi? İhtimal veriyor musun? Bu havada birkaç günde bir ancak banyo yapabiliyorum. Yapışık geziyoruz

Bence bana ayrı cevap vermen lazımdı ama neyse 😎 Çook geçmiş olsun. Bir an önce toparlarsın inşallah. Tarhanaları, domatesleri ellemiyon artık di mi? Elleşme, yat dinlen

Çok geçmiş olsun nurum, dinlen bol bol. Anneciğin bakar zaten sana 🥰

😒
Yok kuzu zaten ameliyatın üçüncü günü İzmir e döndüm iki gün kv de zor durdum şimdi evime geldim yatiom öyle kalkıp bı işler yapmam lazım ev leş gibi ama kalkamiom😂😂😂

ooooooo N Neal uyuyorsun bakıyorum :KK70:
Bu saate kadar uyudum. İnanır mısın

Taam taam ben mabadımla okumuşumdur. Kafam çok parlak. Uyku uyku
akşamlarıda sorun yok :KK70:
tek sorun sabah uyanamamak :KK70:
Uyku işi zor uyku işi zor uyku işi zor uyku
Yok kuzu zaten ameliyatın üçüncü günü İzmir e döndüm iki gün kv de zor durdum şimdi evime geldim yatiom öyle kalkıp bı işler yapmam lazım ev leş gibi ama kalkamiom😂😂😂
Yapma iş ya ne işi yapacaksın hala bırak

Back