- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #219.141
Ben de severim sıcağı ama evim çok aşırı sıcak bunaltıyor. Hava 41 42 oluyor. Sizin havalar nasıl ordasıcak die hiç. isyan etmiyorum
sıcağı seviyorum
kıştan nefret ediyorum
kış benm ruhuma ters
sizden farksızBen de severim sıcağı ama evim çok aşırı sıcak bunaltıyor. Hava 41 42 oluyor. Sizin havalar nasıl orda
Yok kuzu aynı kardeşGözünüz aydıın. Sağlıkla, vaktinde gelsin inşallah
Daha yeni doğum yapmamış mıydı kardeşin ya :/ Başka kardeş mi bu
Malesef bu sene de kaldı boya badana temizlik işleriOyyy bebek gelmeden ben de girsem o işlere diyorum ama o iş zor gibiallah kolaylık versin badananın temizliği de zor oluyor. İyi bir usta tutun da bari kimisi daha da beter pisletiyor etrafı bizim bir tesisat ustamız vardı mesela, adam işini yaptıktan sonra temizliyordu bir de, bayılıyordum onun işine keşke hepsi öyle olsa
Sağol kuzucum, amin inş sağlığıyla gelsin miniğim. Ultrasonda durmadan ayağını gördük çok tatlıydı. Böyle durup durup bir yerlerden bebek ayağı fırlıyodu ekrana
Zaten en büyük korkum o. Konuşurken laf arasında, normal doğum olursa kaçırmamak için doğuma yakın birkaç hafta önce geliceni söylediben kırmadan, "ankaradasınız zaten, doğum sancım başlasa size haber versem bile yetişirsiniz" falan dedim ama kesinlikle gelip çok kalmalarını istemiyorum. Bir ara konuşurken neymiş eskiden aile büyükleri eve gelir 40ını çıkarır öyle gidermiş falan onları anlattı iyice korktum eşime söylesem o da alınıyor ayda yılda bir geliyorlar zaten diye ama doğumu yapmışım evdeyim izinliyim bir de evde ne onun annesi ne kendi annemi çoook uzun süre istemiyorum yani. Galiba sırf bu yüzden her koşulda annemi yatıya çağırıcam doğumdan sonra. Hem yanımda biri olacaksa annem olsun isterim sonuçta, hem de o kadar kalacak yer yok, herhalde rahatsız olup bana ihtiyaç yok diyip daha erken gider diye düşünüyorum. Eşime söylesem anlayışla karşılar mı bilemiyorum hiç, ailesi konusunda hassas davranıyo uzakta oldukları için.
Tam da bunu etiketlerinin zaman ameliyattaydim kuzum şuan annemde yatıyorum ama bugün evimize yolculuk var nasıl olacak bilmiyorum dikişleri falan orda aldirabilirsiniz dedi Dr normalde ilaç alerjim olmamasına rağmen şimdi de ilaçlara alerji oldum kasinmamak için zor tutuyorum kendimi ağrı siddetim de haliyle arttı ilaç icemeyince
ben dinlen die yazmıodum hiçYok kuzu aynı kardeş
Malesef bu sene de kaldı boya badana temizlik işleri
Tam da bunu etiketlerinin zaman ameliyattaydim kuzum şuan annemde yatıyorum ama bugün evimize yolculuk var nasıl olacak bilmiyorum dikişleri falan orda aldirabilirsiniz dedi Dr normalde ilaç alerjim olmamasına rağmen şimdi de ilaçlara alerji oldum kasinmamak için zor tutuyorum kendimi ağrı siddetim de haliyle arttı ilaç icemeyince
İyiyim kuzu bugün ikindin eve yolculuk var ilaç da icemiom ağrılarla nasıl olacak bilmiyorum valla ama çok şükür ayaklandim ama evin içinde sürekli yuruyorumben dinlen die yazmıodum hiç
bugün akşama doğru yazarım diodum
kalp kalbe karşıymış
nasıl oldun kuzu
iyi yolculuklar bebeğimİyiyim kuzu bugün ikindin eve yolculuk var ilaç da icemiom ağrılarla nasıl olacak bilmiyorum valla ama çok şükür ayaklandim ama evin içinde sürekli yuruyorum
Anam babam salı çarşamba ofise gidiyorum artık, alışmışım evde yatarak çalışmaya pertim çıktı 2 haftada
He geç kalmıştı zaten zaar
Anne olmak yeni moda anacım bunlarda artık, bir de anne bebek influencerlığı çıktı ya ondan da faydalanmak istiyorlar herhalde bol bolHaberde öyle yazıyordu 3 aylık diyesorma sorma önceden ünlüler hiç çocuk yapmazlardı şimdi 2-3’er doğuruyorlar
Geç kaldın, senin ünlülerden neyin eksik? Soruyorum yiaaa neyin eksikk?gideyimde dondurucudan bebemi alaym
Kayınvalideler, anneler hep böyle, sanki karar onlara kalmış. Benimkiler daha 1. Karnımda 2. Yi planlıyorlar. "Size ne kardeşim size neeeee?" Diyesim geliyor da daha diyemedim. Bir ara patlar derim kesinZaten onun dikkatsizliği yüzünden sinir oluyorum da işte.
Annesi iki tane olsun arası olmasın birlikte büyüsünler diye alttan alta veriyo gazı.
Geçen ay regl olucam karnım şiş, kızım bak kardeşin olcak diye hamilelik şakaları yapıp duruyo. Özellikle mi dikkatsiz davranıyo anlamıyorum.
Geçmiş olsun beybim. Neyin vardı ben kaçırmışım, önemli bir şey değil inşYok kuzu aynı kardeş
helloğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğHellloooo
helloğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
az kaldı cnm onlarda bitecekÇok mutluyum baluşşş artık tek iğneye düştükgünde 2 iğne yapmıyorum sadece oksapar devam
az kaldı cnm onlarda bitecek
sende pıhtılaşmamı vardıOksaparla doğuma kadar birlikteyizşu 1. Trimester bitsin hızlı geçiyor diyorlar ama bajalım
sende pıhtılaşmamı vardı
Benim de toz yüzünden evde ne var ne yok çöpe atasım geliyorbenim en merak ettiğim konu şu
evin heryerinde bişiler var
ablammm sen bu evin tozunu hani sabırla alıyorsun
ben boş evin tozunu alırken cinnet geçiriyorum
Geçmiş olsun bulutSağolasın bal0ncuğum.pozitif çıktım bir hafta evdeyiz.sarımsak inşallah fayda eder.kıza bulaşmasın da
İkinciye dönmeyen bir biz kalmışız
Çünkü onların çocuğu artık gelir kapısı. Instagram'dan reklam kasıyorlarHaberde öyle yazıyordu 3 aylık diyesorma sorma önceden ünlüler hiç çocuk yapmazlardı şimdi 2-3’er doğuruyorlar
Hiç. Kocaman hiç
Hee dublex. Kümesli dublex. Ay yazamıyorum bile ya öyle bir yorgunluk ki... Kucaktan inmiyorayy bide hamileymişsin
evi temizliyor sanırım evi dublex bi türlü gelemedi
aa doğruPıhtılaşma yok ama meyilim varo yuzden tedbir amaçlı kullanacağız kuzu
sen nerdesin kız pazartesinden beriğğğğğğğğğğğğBenim de toz yüzünden evde ne var ne yok çöpe atasım geliyor
Geçmiş olsun bulutKızımız iyi di mi? Sen nasıl oldun?
Çünkü onların çocuğu artık gelir kapısı. Instagram'dan reklam kasıyorlar
Hiç. Kocaman hiç
Hee dublex. Kümesli dublex. Ay yazamıyorum bile ya öyle bir yorgunluk ki... Kucaktan inmiyor
Benim de toz yüzünden evde ne var ne yok çöpe atasım geliyor
Geçmiş olsun bulutKızımız iyi di mi? Sen nasıl oldun?
Çünkü onların çocuğu artık gelir kapısı. Instagram'dan reklam kasıyorlar
Hiç. Kocaman hiç
Hee dublex. Kümesli dublex. Ay yazamıyorum bile ya öyle bir yorgunluk ki... Kucaktan inmiyor
aa doğru
çünkü ben 3. ayda lekelenmem devam etmesine rağmen herşeyi kesmiştim
sen nerdesin kız pazartesinden beriğğğğğğğğğğğğ
Onör duydum efenim
Ne ameliyatı ya hayırdır?Yok kuzu aynı kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?