Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi gelsin inşallah
evet dün sensiz lafsız geçti günüm
nerdesin seeeğğğnnn

Lenoşşş güzel teyzemm ballı kızımızzz doğum günüsü kutlu olsun, büyüsün büyüsün kocaman kız olsun sağlıkla huzurla mutluluklaaaa Ne çabuk büyüdünn

Oy oy canım lenam iyi ki doğmuş kurban olurum onu verene, Rabbim ömür boyu mutluluklar nasip etsin yavrumaaaaa
darısı sana benm güzel kalpli miniğimmm

Lenoşşş güzel teyzemm ballı kızımızzz doğum günüsü kutlu olsun, büyüsün büyüsün kocaman kız olsun sağlıkla huzurla mutluluklaaaa Ne çabuk büyüdünn
teşekkür ederiz teyzesiii
zalim zaman
seneye senin içinde böyle diecez

Günaydın dın dın

Lenacım iyi ki doğdun minik kuş Sağlıklı, huzurlu, mutlu nice yaşların olsun. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın

iyi gelsin inşallah

evet dün sensiz lafsız geçti günüm
nerdesin seeeğğğnnn
Bak bak lafsizmis bak araya onu da kakaliyo bak bakkkk, canim benim 2. Ne zaman??
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bugün lulumun doğum günü

Rabbim burda bekleyen isteyen tüm canm kızçelerime nasip olsun inşallah
Yaaa tortilisko dogmus da buyumus de 1 yas olmus allammm dovuciiiimmm, esek sipasiiii, annene ragmen seni cok seviyorum kuzummmmmm

Bak bak lafsizmis bak araya onu da kakaliyo bak bakkkk, canim benim 2. Ne zaman??

Yaaa tortilisko dogmus da buyumus de 1 yas olmus allammm dovuciiiimmm, esek sipasiiii, annene ragmen seni cok seviyorum kuzummmmmm
itiraf et annesini seviosun die onuda seviosun hahaha
dünürrrrrrrrrrrrrrr dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana alışsan iyi edersin
teşekkür ederiz teyzesi

itiraf et annesini seviosun die onuda seviosun hahaha
dünürrrrrrrrrrrrrrr dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana alışsan iyi edersin
teşekkür ederiz teyzesi
Yog be ne aliscam pehhhhhh

Ayrica seni seviyom diye onu seviyo diilim, tam tersi onu sevdigim icin seni bile sevebilirim biraz hahdsd

Yok Lena oğlumun ancak ve ancak ablası olur bu saatten sonra. O şansını bir kere denedi ve Lena'nın anası oğluma küçük dedi. KÜÇÜK!
elimize göre büyütürüz dedik yaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

Yog be ne aliscam pehhhhhh

Ayrica seni seviyom diye onu seviyo diilim, tam tersi onu sevdigim icin seni bile sevebilirim biraz hahdsd
bende seni çok seviore

Evet öyle olabilir çünkü baya duygu yüklü olunuyor lohusalıkta bir hafta kalacaksa rahat etsin deee 40gün çok fazla yemek yapılması güzel elbette ama rahatça emzirip rahatça çocuğumu sevmek isterdim çamaşırla atletle hatta üstsüz gezmek isterdim. Sen son ayında tembihle bir hafta sen toparlanana kadar kalsınlar sonra gitsinler.öyle sigara kokusuyla yenidoğan bakılmaz[
bence meme ucun küçükse yada biraz içe çökükse kremini şimdiden al.lansinoh almıştım yıkamaya gerek olmuyordu sürmesi kolaydı .yara çoğalınca madecassol da aldırdım bunu karbonatlı suyla yıkamak gerekiyordu sanırım.her emzirme öncesi yıkamakla uğraşmamak için çok kullanmadım.uğraşırım dersen etkili bir merhem.yara olursa aldırırsın.bana kalırsa göğüs pompası alma ihtiyacın olmayacak diye düşün.psikoloji vücudu yönlendiriyor.ben doğumdan sonra buzluğa süt atmak için ucuz wee baby aldırdım ama buzluğa atmak yerine bol bol emzirmek gerektiği ile ilgili bir yazı okudum.bir de uğraşmak istemedim öylece kaldı.sık sık emzir.sütün çok gelecek diye düşün.göğüs pedi ebebekten ucuz bir marka almıştım iyiki almışım dedim.sonradan silikon uç aldırdım yaralar iyileşsin diye.imkanın varsa gümüş kapak iyi diyorlar
Kızlaaar bizim aksiyon yaşatmayı seven sıpanın sonuçları temiz çıkmış. Sadece bir tane idrar sonucu çıkmamış şu homosistinüriyle ilgili olan. Ay sonuna doğru çıkacakmış o da
oh çok şükür hiçbir hastalık bu güzel kuzucuğa uğraşamasın
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bugün lulumun doğum günü

Rabbim burda bekleyen isteyen tüm canm kızçelerime nasip olsun inşallah
Oyy oyyy lenacığımın doğumgünüymüş iyiki doğmuş güzellik anasıyla babasıyla nice güzel yılları olsun bahtı hep açık olsun

aminnn inşallah bulut teyzesiiiii
rabbim kimsenin ayağına taş değdirmesin
teşekkür ederiz

aminnn inşallah bulut teyzesiiiii
rabbim kimsenin ayağına taş değdirmesin
teşekkür ederiz
Amin aminnn bal0ncuğum
Hiçbirine uğramasın. Sağlıkla, huzurla büyütelim onları
inşallah nealim
Hayır ya hiçbir zaman damadın olmadı. Siz kaçırdınız o treni. Halbusiki kırmızı artiz gözlüğü var oğlumun. Ne kadar da havalı ama küçükmüş işte. KÜÇÜK!!!
ben oğluşuna talip olmuyorum çünküsi babası onun turşusunu kuracakmış kimseye vermeyip boksör yapacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…