- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.881
iyi gelsin inşallah
evet dün sensiz lafsız geçti günümCanim benim memelerimin agzina tabiri caizse s.cilmistiduzenli emmedi, emdirtemedim, tutmadi, emmek istemedi, hep yara oldu, kanadi, vicik vicikti... Gümüş kapak nispeten rahatlatiyor, ağrısını acisini aliyordu, iyi ki almisim dediklerimden biri. Onun disinda kremlerden ve bitkisel seylerden fayda bulamadim. Bir ara göğüs silikonlari iyi geldi ama bu kez de onlari bir tuttu bir tutmadi bebe. Cunku benim bebemde katır inadi var. Ama lansinoh ciftli elektrikli pompa iyi ki almisim dedigim bir alet. Hala sagiyorum, az da olsa sütümü verebiliyorum en azından. Ama herbiri ihtiyaç halinde hemen ulaşılabilecek urunler tabii. Bir de herkesin ihtiyaci farkli olabiliyor.
Beni ozledin diye mi?
Yaaaaaa ben onun c.kunu yerim ama yaaaaa, zottiri bebeeeeeemmm, eksinli oglum benimmmmm, deyzen gurban ossun sanaaaaaaaa. Oh beeeeeeeee
Oy oy canım lenam iyi ki doğmuş kurban olurum onu verene, Rabbim ömür boyu mutluluklar nasip etsin yavrumaaaaagünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün lulumun doğum günü
Rabbim burda bekleyen isteyen tüm canm kızçelerime nasip olsun inşallah
Oy oy canım lenam iyi ki doğmuş kurban olurum onu verene, Rabbim ömür boyu mutluluklar nasip etsin yavrumaaaaa
teşekkür ederiz teyzesiiiLenoşşş güzel teyzemm ballı kızımızzz doğum günüsü kutlu olsun, büyüsün büyüsün kocaman kız olsun sağlıkla huzurla mutluluklaaaaNe çabuk büyüdünn
teşekkür ederiz teyzesiiiiGünaydın dın dın
Lenacım iyi ki doğdun minik kuşSağlıklı, huzurlu, mutlu nice yaşların olsun. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın
Bak bak lafsizmis bak araya onu da kakaliyo bak bakkkk, canim benimiyi gelsin inşallah
evet dün sensiz lafsız geçti günüm
nerdesin seeeğğğnnn
Yaaa tortilisko dogmus da buyumus de 1 yas olmus allammm dovuciiiimmm, esek sipasiiii, annene ragmen seni cok seviyorum kuzummmmmmgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün lulumun doğum günü
itiraf et annesini seviosun die onuda seviosun hahahaBak bak lafsizmis bak araya onu da kakaliyo bak bakkkk, canim benim2. Ne zaman??
Yaaa tortilisko dogmus da buyumus de 1 yas olmus allammm dovuciiiimmm, esek sipasiiii, annene ragmen seni cok seviyorum kuzummmmmm
Yok Lena oğlumun ancak ve ancak ablası olur bu saatten sonra. O şansını bir kere denedi ve Lena'nın anası oğluma küçük dedi. KÜÇÜK!teşekkür ederiz teyzesiiii
yedek kaynanası
Yog be ne aliscam pehhhhhhitiraf et annesini seviosun die onuda seviosun hahaha
dünürrrrrrrrrrrrrrr dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana alışsan iyi edersin
teşekkür ederiz teyzesi
elimize göre büyütürüz dedik yaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğYok Lena oğlumun ancak ve ancak ablası olur bu saatten sonra. O şansını bir kere denedi ve Lena'nın anası oğluma küçük dedi. KÜÇÜK!
bende seni çok sevioreYog be ne aliscam pehhhhhh
Ayrica seni seviyom diye onu seviyo diilim, tam tersi onu sevdigim icin seni bile sevebilirim biraz hahdsd
Evet öyle olabilir çünkü baya duygu yüklü olunuyor lohusalıktaBenim bebiş iyi canım şükür, detaylıdan çıktık dün bir sorun yoktu
Yaa var ya yaşıcam şeylerin ön fragmanı gibi oldu benim için de bu ziyaret. Hiç istemiyorum şu an kimsenin yardıma gelmesini. Durum aynı dediğin gibi. Ben yaptırmamaya çalışıyorum, eşim bırak yapsın kendini rahat hissetsin diyor. Hissetmesin kardeşim kendini rahat, sonra gelip eve kurulacak doğumda. Kesin konuşup eşimle halletmem lazım yani bu sorunu. Bir de karı koca aşırı sigara içiyorlar ve full sigara kokuyorlar. Kendilerince balkonda içiyorlar ama çay almak için sürekli içeri girip çıkıyorlar ev hep sigara kokuyor. Bebek yeni doğmuş olacak, bebeği tutacaklar o sigara kokusuyla falan. Kesin kavga edicem ben bir yerlerde belli ki
bence meme ucun küçükse yada biraz içe çökükse kremini şimdiden al.lansinoh almıştım yıkamaya gerek olmuyordu sürmesi kolaydı .yara çoğalınca madecassol da aldırdım bunu karbonatlı suyla yıkamak gerekiyordu sanırım.her emzirme öncesi yıkamakla uğraşmamak için çok kullanmadım.uğraşırım dersen etkili bir merhem.yara olursa aldırırsın.bana kalırsa göğüs pompası alma ihtiyacın olmayacak diye düşün.psikoloji vücudu yönlendiriyor.ben doğumdan sonra buzluğa süt atmak için ucuz wee baby aldırdım ama buzluğa atmak yerine bol bol emzirmek gerektiği ile ilgili bir yazı okudum.bir de uğraşmak istemedim öylece kaldı.sık sık emzir.sütün çok gelecek diye düşün.göğüs pedi ebebekten ucuz bir marka almıştım iyiki almışım dedim.sonradan silikon uç aldırdım yaralar iyileşsin diye.imkanın varsa gümüş kapak iyi diyorlarKızlar bu arada sizce şu an göğüs bakımı ve emzirme ile ilgili ürünleri almalı mıyım? Bebeğe şu an oda haricinde her şeyi aldık sanırım. Emzirme ve meme bakımı ile ilgili ürünleri mesela doğumdan sonra almak daha mı mantıklı sizce? Şu açıdan soruyorum diyelim ki çok paralar verip göğüs pompası aldım ama talihsizlik çok sütü olmayan bir anne oldum diyelim. Kaliteli pompalar da çok ucuz olmuyor ya doğumdan sonra ihtiyaca göre mi almak daha isabet olur mesela?dayler dayler N Neal DusunceBulutu Bal0ncuk
oh çok şükürKızlaaar bizim aksiyon yaşatmayı seven sıpanın sonuçları temiz çıkmış. Sadece bir tane idrar sonucu çıkmamış şu homosistinüriyle ilgili olan. Ay sonuna doğru çıkacakmış o da
Oyy oyyy lenacığımın doğumgünüymüş iyiki doğmuş güzellikgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün lulumun doğum günü
aminnn inşallah bulut teyzesiiiiiEvet öyle olabilir çünkü baya duygu yüklü olunuyor lohusalıktabir hafta kalacaksa rahat etsin deee 40gün çok fazla yemek yapılması güzel elbette ama rahatça emzirip rahatça çocuğumu sevmek isterdim çamaşırla atletle hatta üstsüz gezmek isterdim. Sen son ayında tembihle bir hafta sen toparlanana kadar kalsınlar sonra gitsinler.öyle sigara kokusuyla yenidoğan bakılmaz[
bence meme ucun küçükse yada biraz içe çökükse kremini şimdiden al.lansinoh almıştım yıkamaya gerek olmuyordu sürmesi kolaydı .yara çoğalınca madecassol da aldırdım bunu karbonatlı suyla yıkamak gerekiyordu sanırım.her emzirme öncesi yıkamakla uğraşmamak için çok kullanmadım.uğraşırım dersen etkili bir merhem.yara olursa aldırırsın.bana kalırsa göğüs pompası alma ihtiyacın olmayacak diye düşün.psikoloji vücudu yönlendiriyor.ben doğumdan sonra buzluğa süt atmak için ucuz wee baby aldırdım ama buzluğa atmak yerine bol bol emzirmek gerektiği ile ilgili bir yazı okudum.bir de uğraşmak istemedim öylece kaldı.sık sık emzir.sütün çok gelecek diye düşün.göğüs pedi ebebekten ucuz bir marka almıştım iyiki almışım dedim.sonradan silikon uç aldırdım yaralar iyileşsin diye.imkanın varsa gümüş kapak iyi diyorlar
oh çok şükürhiçbir hastalık bu güzel kuzucuğa uğraşamasın
Oyy oyyy lenacığımın doğumgünüymüş iyiki doğmuş güzellikanasıyla babasıyla nice güzel yılları olsun bahtı hep açık olsun
Hiçbirine uğramasın. Sağlıkla, huzurla büyütelim onlarıoh çok şükürhiçbir hastalık bu güzel kuzucuğa uğraşamasın
yakuşuklu ex damadumHiçbirine uğramasın. Sağlıkla, huzurla büyütelim onları
Hayır ya hiçbir zaman damadın olmadı. Siz kaçırdınız o treni. Halbusiki kırmızı artiz gözlüğü var oğlumun. Ne kadar da havalı ama küçükmüş işte. KÜÇÜK!!!yakuşuklu ex damadum
ya ben onun kırmızı gözlüğünü yerimmmmmmmmmmmmmmmmHayır ya hiçbir zaman damadın olmadı. Siz kaçırdınız o treni. Halbusiki kırmızı artiz gözlüğü var oğlumun. Ne kadar da havalı ama küçükmüş işte. KÜÇÜK!!!
Amin aminnn bal0ncuğumaminnn inşallah bulut teyzesiiiii
rabbim kimsenin ayağına taş değdirmesin
teşekkür ederiz
inşallah nealimHiçbirine uğramasın. Sağlıkla, huzurla büyütelim onları
ben oğluşuna talip olmuyorum çünküsi babası onun turşusunu kuracakmış kimseye vermeyip boksör yapacakmışHayır ya hiçbir zaman damadın olmadı. Siz kaçırdınız o treni. Halbusiki kırmızı artiz gözlüğü var oğlumun. Ne kadar da havalı ama küçükmüş işte. KÜÇÜK!!!
zaten tüm kız babaları öyle derAmin aminnn bal0ncuğum
inşallah nealim
ben oğluşuna talip olmuyorum çünküsi babası onun turşusunu kuracakmış kimseye vermeyip boksör yapacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?