- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.901
Hahah neden boksör peki? Erkekler yanaşamasın diye mi? Bari gamer olaydı. O işlerde para varAmin aminnn bal0ncuğum
inşallah nealim
ben oğluşuna talip olmuyorum çünküsi babası onun turşusunu kuracakmış kimseye vermeyip boksör yapacakmış
aklın fikrin paraHahah neden boksör peki? Erkekler yanaşamasın diye mi? Bari gamer olaydı. O işlerde para var
ahshhsjd şartlar güzel kardeşim şartlar bizi bu hale getirdiaklın fikrin para
Çin takvimi ne çıkmıştı?Bakalım benim kızım mı olacak oğlum mu olacak. Neoş oğluna yeni gelin gelebilir kızım olursa,Katre_g ile kapışırsınız kızım için.
Rüyamda erkek gördüm ama erkek olursa mavi gözlü sarışın yakışıklı bir çocuk geliyore, kızlarınızı saklayın
Evet kimse yanaşmasın diyeymiş gelene gidene tek atacakmışHahah neden boksör peki? Erkekler yanaşamasın diye mi? Bari gamer olaydı. O işlerde para var
Ben kızıma arkadaş istiormBakalım benim kızım mı olacak oğlum mu olacak. Neoş oğluna yeni gelin gelebilir kızım olursa,Katre_g ile kapışırsınız kızım için.
Rüyamda erkek gördüm ama erkek olursa mavi gözlü sarışın yakışıklı bir çocuk geliyore, kızlarınızı saklayın
Twitch yayınlarında ve turnuvalarda deli paralar dönüyor. Aklın dururEvet kimse yanaşmasın diyeymiş gelene gidene tek atacakmışbence gamerlıkta da para yok youtuberlık olabilir
Çin takvimi ne çıkmıştı?
Ben kızıma arkadaş istiorm
Ne bu pipili pipili
Eşin ne hissediyor? Annen, ablan?Çin çok garip sat a göre başka transfere göre başka çıkıyor ahhshshshdh
Ay illa birini daha çok istediğimden değil ama hangisi olacak çok merak içerisindeyim
Eşin ne hissediyor? Annen, ablan?
Bana da annem ve yengem hariç herkes kız dedi. Ben zaten emindim kız olduğuna abshjsjsjdjeşim yorumsuz
Annem ve ablam erkek diyor
Etrafımda herkes erkek diyor
2 kişi kız dedi sadece ghagahah
Bana da annem ve yengem hariç herkes kız dedi. Ben zaten emindim kız olduğuna abshjsjsjdj
Ben de mi gamer olsamTwitch yayınlarında ve turnuvalarda deli paralar dönüyor. Aklın durur
Bence senin kızın olcakHahahahah belki benim de tersi olur senin gibi ahshsjdhd
Bence senin kızın olcak
Hayırlısı sağlıcakla gönlünüzce olsun inşallahAyy kız diyen 3. Kişisin
İlk evlendiğimde en büyük hayallerimden biriydi kızım olmasıÖncelik sağlıklı olması tabi ama hayırlısı olsun
Hayırlısı sağlıcakla gönlünüzce olsun inşallahben de oğlan istiyordum kız oldu ama iyiki kız olmuş diyorum şimdi.gerçekten fark etmiyormuş kızı erkeği
Hayırlısı sağlıcakla gönlünüzce olsun inşallahben de oğlan istiyordum kız oldu ama iyiki kız olmuş diyorum şimdi.gerçekten fark etmiyormuş kızı erkeği
Ah evet farketmez hiçsağlıklı olsun kuzucuklar
Bence bir ananın kızı olmalı ama sen bilirsin tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?