• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım benim kızım mı olacak oğlum mu olacak. Neoş oğluna yeni gelin gelebilir kızım olursa, Katre_g Katre_g ile kapışırsınız kızım için.
Rüyamda erkek gördüm ama erkek olursa mavi gözlü sarışın yakışıklı bir çocuk geliyore, kızlarınızı saklayın:lülülü:
Çin takvimi ne çıkmıştı?

Bakalım benim kızım mı olacak oğlum mu olacak. Neoş oğluna yeni gelin gelebilir kızım olursa, Katre_g Katre_g ile kapışırsınız kızım için.
Rüyamda erkek gördüm ama erkek olursa mavi gözlü sarışın yakışıklı bir çocuk geliyore, kızlarınızı saklayın:lülülü:
Ben kızıma arkadaş istiorm
Ne bu pipili pipili :D

Ayy kız diyen 3. Kişisin🥳🥳
İlk evlendiğimde en büyük hayallerimden biriydi kızım olması🥰 Öncelik sağlıklı olması tabi ama hayırlısı olsun🙏
Hayırlısı sağlıcakla gönlünüzce olsun inşallah 🥰 ben de oğlan istiyordum kız oldu ama iyiki kız olmuş diyorum şimdi.gerçekten fark etmiyormuş kızı erkeği 🥰

Hayırlısı sağlıcakla gönlünüzce olsun inşallah 🥰 ben de oğlan istiyordum kız oldu ama iyiki kız olmuş diyorum şimdi.gerçekten fark etmiyormuş kızı erkeği 🥰

Ah evet farketmez hiç🥰🥰🥰 sağlıklı olsun kuzucuklar

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.

Ya tamam tabii ki fark etmez ama yani kiz da olsa olsun tabii, yapcak bsy yok ancak N Neal errrrrrkek oglunun olması çok baska bsy, pipisi var bi kere dimi?! Bence eger bir annenin oğlu yoksa olmaz herhalde dimi ya kesin olmaz yani. Hani yanlış anlamayin ama 🥸🤣🤣🤣🤣🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ (alın bunu burdan ahhdshhd)

Back