• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay yk reglim die sanırım :KK70:
eneee durduk yere aksiyon yaratıyosun bize :ruh:
Kızlaaar bizim aksiyon yaşatmayı seven sıpanın sonuçları temiz çıkmış. Sadece bir tane idrar sonucu çıkmamış şu homosistinüriyle ilgili olan. Ay sonuna doğru çıkacakmış o da
ay hadi gözümüz aydın :21:
Eve giderken uyumaya karar verdi. Şehir turu atıyoruz arabayla. Nasılsa benzin bedava
acıh da bağa vir :KK45:

N Neal 😍
IMG_20220718_152404.jpg

Evet bir şeyler yapıcam bakalım yaaa, böyle bırakırsam olmaz çünkü

Ya ben de içiyordum hamilelik öncesi, bebe olunca çat diye bıraktım. Burda bi de biliyorsunuz en çok kafeine zorlandım ama yaptım yani bir şekilde, onu da tüketmiyorum. Yani ben kendim böyle özen gösterirken o sigara kokusuna nasıl dayanıcam bilmiyorum. Bu ziyaretlerinde bile özellikle çöpteki izmarit kokusundan çok rahatsız oldum. Çöpü bir kere aç mesela mutfak 15 dk kokuyor kesin. Ben kendim içtiğim zaman bile ayrı poşetler öyle atardım çöpe yani. Eşime koku önleyen küllüklerden alalım onda biriktirsinler hem onlara da sürekli boşaltma derdi olmaz dedim hemen alındı mesela. Eşim hep şey kafasında, 1 hafta koksun nolucakk, onun için bir küllük alırsak kalpleri kırılır modunda. Ya da, balkona girince kapı balkon tarafından kulpsuz, o yüzden onlar girip sigara içerken arada iyi kapansın diye içerden itiyorum sadece kapıyı, eşim ona bile niye rahatsız ediyormuş izlenimi veriyorsun diyor. Yani bu konuda fazla bir hassasiyeti var kendilerini rahat hissetsinler diye ama ben hissetmesinler istiyorum açıkçası, sonuçta evde hamile var ve sonra da bebek olucak aynı evde.

Evet zamanı gelince halletmem lazım, şimdi düşündükçe stres oluyorum durduk yere.

Kuzu ilişkin öyleyse her şeyi söylersin tabi haklısın. Ama ben ne kadar iyi olurlarsa olsunlar kayınvalidemin yanında o kadar rahat olamam ya, bu benim karakterimle ilgili bir şey tabi. Ee haliyle buna da saygı gösterilmesini isterim. Yoksa zaten başta da söylediğim gibi çok iyi insanlar niyet olarak, bu dedikleri, karışmaları falan tamamiyle cahillikten diye düşünüyorum mesela ama tabiki battı yani. Doğum günü meselesine ben cevap verirdim düşündüklerimle demişsin mesela, ben hem o kadar aşırı aşırı samimi değilim, hem de öyle desem eşim muhtemelen bozulurdu. Eşimin de mahçup hissetmesini istemiyorum bir yandan ama bir ara detaylı konuşmam lazım yani doğumdan önce kesinlikle.
Sigara konusunda da benim ve eşimin tavrını söyledim işte. Nasıl olucak bilmiyorum yani bu sigara olayı. Bir de o kadar çok içiyorlar ki yani az buz da değil. Ve kesinlikle o kadar sigara koktuklarının farkında değiller. Mesela arabaya biniyoruz onlarla, aşırı şekilde kokusu sürekli burnumda oluyor. Yani eşime de söyleyince alınıyor, sanki ailesine pis demişim gibi ama olan da bu yani 🤷🏼‍♀️
Esin kokuyu almıyor mu yahu, onun da dusunmesi lazım bu konuyu, oyle sey mi olur.. kaldi ki senin yaninda da o kdr icilmemesi lazim, balkon olsa nolcak, soluyorsun neticede o kokuyu. İnsallah cozumlenir canim, diger konular cok kisiden kisiye degisir dedigin gibi ama bu konu net yani gercekten 😬

Kızlar bu arada sizce şu an göğüs bakımı ve emzirme ile ilgili ürünleri almalı mıyım? Bebeğe şu an oda haricinde her şeyi aldık sanırım. Emzirme ve meme bakımı ile ilgili ürünleri mesela doğumdan sonra almak daha mı mantıklı sizce? Şu açıdan soruyorum diyelim ki çok paralar verip göğüs pompası aldım ama talihsizlik çok sütü olmayan bir anne oldum diyelim. Kaliteli pompalar da çok ucuz olmuyor ya doğumdan sonra ihtiyaca göre mi almak daha isabet olur mesela? dayler dayler dayler dayler N Neal @DusunceBulutu Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
Canim benim memelerimin agzina tabiri caizse s.cilmisti 🥸 duzenli emmedi, emdirtemedim, tutmadi, emmek istemedi, hep yara oldu, kanadi, vicik vicikti... Gümüş kapak nispeten rahatlatiyor, ağrısını acisini aliyordu, iyi ki almisim dediklerimden biri. Onun disinda kremlerden ve bitkisel seylerden fayda bulamadim. Bir ara göğüs silikonlari iyi geldi ama bu kez de onlari bir tuttu bir tutmadi bebe. Cunku benim bebemde katır inadi var. Ama lansinoh ciftli elektrikli pompa iyi ki almisim dedigim bir alet. Hala sagiyorum, az da olsa sütümü verebiliyorum en azından. Ama herbiri ihtiyaç halinde hemen ulaşılabilecek urunler tabii. Bir de herkesin ihtiyaci farkli olabiliyor.
Çok duygusalım:KK42:
Beni ozledin diye mi?
Kızlaaar bizim aksiyon yaşatmayı seven sıpanın sonuçları temiz çıkmış. Sadece bir tane idrar sonucu çıkmamış şu homosistinüriyle ilgili olan. Ay sonuna doğru çıkacakmış o da
Yaaaaaa ben onun c.kunu yerim ama yaaaaa, zottiri bebeeeeeemmm, eksinli oglum benimmmmm, deyzen gurban ossun sanaaaaaaaa. Oh beeeeeeeee 🥳🥳🥳🥳❤️❤️❤️

Back