Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay yk reglim die sanırım
eneee durduk yere aksiyon yaratıyosun bize
Kızlaaar bizim aksiyon yaşatmayı seven sıpanın sonuçları temiz çıkmış. Sadece bir tane idrar sonucu çıkmamış şu homosistinüriyle ilgili olan. Ay sonuna doğru çıkacakmış o da
ay hadi gözümüz aydın
Eve giderken uyumaya karar verdi. Şehir turu atıyoruz arabayla. Nasılsa benzin bedava
acıh da bağa vir

Esin kokuyu almıyor mu yahu, onun da dusunmesi lazım bu konuyu, oyle sey mi olur.. kaldi ki senin yaninda da o kdr icilmemesi lazim, balkon olsa nolcak, soluyorsun neticede o kokuyu. İnsallah cozumlenir canim, diger konular cok kisiden kisiye degisir dedigin gibi ama bu konu net yani gercekten

Canim benim memelerimin agzina tabiri caizse s.cilmisti duzenli emmedi, emdirtemedim, tutmadi, emmek istemedi, hep yara oldu, kanadi, vicik vicikti... Gümüş kapak nispeten rahatlatiyor, ağrısını acisini aliyordu, iyi ki almisim dediklerimden biri. Onun disinda kremlerden ve bitkisel seylerden fayda bulamadim. Bir ara göğüs silikonlari iyi geldi ama bu kez de onlari bir tuttu bir tutmadi bebe. Cunku benim bebemde katır inadi var. Ama lansinoh ciftli elektrikli pompa iyi ki almisim dedigim bir alet. Hala sagiyorum, az da olsa sütümü verebiliyorum en azından. Ama herbiri ihtiyaç halinde hemen ulaşılabilecek urunler tabii. Bir de herkesin ihtiyaci farkli olabiliyor.
Çok duygusalım
Beni ozledin diye mi?
Kızlaaar bizim aksiyon yaşatmayı seven sıpanın sonuçları temiz çıkmış. Sadece bir tane idrar sonucu çıkmamış şu homosistinüriyle ilgili olan. Ay sonuna doğru çıkacakmış o da
Yaaaaaa ben onun c.kunu yerim ama yaaaaa, zottiri bebeeeeeemmm, eksinli oglum benimmmmm, deyzen gurban ossun sanaaaaaaaa. Oh beeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…