• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.

Ya tamam tabii ki fark etmez ama yani kiz da olsa olsun tabii, yapcak bsy yok ancak N Neal errrrrrkek oglunun olması çok baska bsy, pipisi var bi kere dimi?! Bence eger bir annenin oğlu yoksa olmaz herhalde dimi ya kesin olmaz yani. Hani yanlış anlamayin ama 🥸🤣🤣🤣🤣🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ (alın bunu burdan ahhdshhd)

Hahahahahhaha bakalım o mübarek mertebeye erebilecek miyim 🫢 Aslan oğlum, paşam diyebilecek miyim? Aghshshshsh
Of şaka bi yana erkek bebeleri de seviyorum ama 7-8 yaş erkek çocuk sevemiyorum hahahahahah. Evlat olunca sevilir artık 😂

3 kere okudum anlamadım 🤣
Ahhsahsh ya bölgesel bi söyleyiş var ya kız kızım napiyon sen gibisinden 🤣 o geldi aklıma. Bi de erkek oglum da geyik iste boş boş hagdhshd
Hahahahahhaha bakalım o mübarek mertebeye erebilecek miyim 🫢 Aslan oğlum, paşam diyebilecek miyim? Aghshshshsh
Of şaka bi yana erkek bebeleri de seviyorum ama 7-8 yaş erkek çocuk sevemiyorum hahahahahah. Evlat olunca sevilir artık 😂
İyhhh sakın sakınnnn, paşa maşa, erkekim filan. Normal dümdük canim oğlum filan yeter 🤣🤣

Ben de ortaokul donemlerine dogru hic sevmiyom, bi de hormon hormon kokuyolar, ergenlik filan allaaammm 😵‍💫

Ya tamam tabii ki fark etmez ama yani kiz da olsa olsun tabii, yapcak bsy yok ancak N Neal errrrrrkek oglunun olması çok baska bsy, pipisi var bi kere dimi?! Bence eger bir annenin oğlu yoksa olmaz herhalde dimi ya kesin olmaz yani. Hani yanlış anlamayin ama 🥸🤣🤣🤣🤣🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ (alın bunu burdan ahhdshhd)
Bence bir ananın kızı olmalı ama sen bilirsin tabiki 🤣 canım kızımmm kızzz 😂😂😂
Tam anlayamadım ama şey mi diyorsunuz, altın büllüklü varsa kızı da olabilir? Bence sakıncası yok. Sadece kızı olunca nasıl olacak ki? Oluyor mu öyle? Tam anne olunuyor mu yani emin olamadım? O kadın kocasının soyadını nasıl devam ettirecek o zaan? Evlenmenin amacı o değil mi?

eşim yorumsuz 🫠
Annem ve ablam erkek diyor
Etrafımda herkes erkek diyor
2 kişi kız dedi sadece ghagahah
bende kız diyorum :D

sadece omuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
omuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sünnet düğünü yapıyorsun
o topuzlardan yapmak her ananın harcı değil... pipi önemli :D

Gün aydı mı ya? Biri acil yazsın aydıysa
doğum günü hediyesi olarak sanki motor taktık dötüne kızın... bütün gece dön dön dön...
pervane gibi uyuyan bir kızçem var
anam ağladı........
gün aymış ama bana heryer karanlık :D

Tam anlayamadım ama şey mi diyorsunuz, altın büllüklü varsa kızı da olabilir? Bence sakıncası yok. Sadece kızı olunca nasıl olacak ki? Oluyor mu öyle? Tam anne olunuyor mu yani emin olamadım? O kadın kocasının soyadını nasıl devam ettirecek o zaan? Evlenmenin amacı o değil mi?
Hahdhshhdhd of ya manyak 🤣🤣🤣 kocağmmmm onemli detay.
Gün aydı mı ya? Biri acil yazsın aydıysa
Bana 6bucukta aydirildi. Ustelik 5te yeni beslenmisti. Ya peki size?
bende kız diyorum :KK70:

omuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sünnet düğünü yapıyorsun
o topuzlardan yapmak her ananın harcı değil... pipi önemli :KK70:

doğum günü hediyesi olarak sanki motor taktık dötüne kızın... bütün gece dön dön dön...
anam ağladı........
gün aymış ama bana heryer karanlık :KK70:
Evet pipi onemli ama ben bunu vurgulamak istemiyorum rEncide olmamaniz acisindan. Ama pipisiz cocukluk da nasi oluyor bilmiyorum 😱 (bunu yazan hep sey diyodu, once kızım olsunhdhsbfhshd)

Heyecandan uyumamistir o agdhsgsdhd deliiii. Yanında mi yatiyo laaa

Hahdhshhdhd of ya manyak 🤣🤣🤣 kocağmmmm onemli detay.

Evet pipi onemli ama ben bunu vurgulamak istemiyorum rEncide olmamaniz acisindan. Ama pipisiz cocukluk da nasi oluyor bilmiyorum 😱 (bunu yazan hep sey diyodu, once kızım olsunhdhsbfhshd)

Heyecandan uyumamistir o agdhsgsdhd deliiii. Yanında mi yatiyo laaa
yk dayloş ya.. hiç bir zaman yanımda yatırmadım fakat lenada son 2 aydır beşiği red etme ve deli gibi dönme var...
ben ısrarla beşiğine koyuyorum oda eli ayağı değince bağırıyor
çözümü yer yatağı yapıp odasını ayırmakta buldum :D
odasını ayıracam tmm oda arkadaşlığımız buraya kadar :D

yk dayloş ya.. hiç bir zaman yanımda yatırmadım fakat lenada son 2 aydır beşiği red etme ve deli gibi dönme var...
ben ısrarla beşiğine koyuyorum oda eli ayağı değince bağırıyor
çözümü yer yatağı yapıp odasını ayırmakta buldum :KK70:
odasını ayıracam tmm oda arkadaşlığımız buraya kadar :KK70:
Deli bebeler 🤣🤣🤣 bizimki de kafasini iteleye iteleye illa eli kolu kafasi yatagin bi yerlerine degcek sıkışcak 🤣 be yavrum rahat rahat yatsana diyom cekiyom yine kendini tepeye dayıyor 🤭 odasini 6aylik ayirdik, iyi ki oyle yapmisiz dedim, onda da ben değil eşim kararli ve net davranıp 1gunde ayırdı. Ben sadece himm, ama, olur mu ki, daha biraz dursa miydi vs vs derken yok ya gerek yok bence dedi ve bebe de zaten hep orda yatiyomus gibi davrandı 🤣🤣 park yatağını da kayinvalideme goturduk. Yalnız şimdi braz tedirginim, Montessori yatak ama biraz yüksek, dikilmeye tirmanmaya basladi, umarım sakin davranir 😬

Ahhsahsh ya bölgesel bi söyleyiş var ya kız kızım napiyon sen gibisinden 🤣 o geldi aklıma. Bi de erkek oglum da geyik iste boş boş hagdhshd

İyhhh sakın sakınnnn, paşa maşa, erkekim filan. Normal dümdük canim oğlum filan yeter 🤣🤣

Ben de ortaokul donemlerine dogru hic sevmiyom, bi de hormon hormon kokuyolar, ergenlik filan allaaammm 😵‍💫

Aaa olur mu öyle erkek doğurduysan paşam diye seveceksin. Kolay mı öyle erkek doğurmak? Bahahahahha.
Ya eveet 🫠🫠

Deli bebeler 🤣🤣🤣 bizimki de kafasini iteleye iteleye illa eli kolu kafasi yatagin bi yerlerine degcek sıkışcak 🤣 be yavrum rahat rahat yatsana diyom cekiyom yine kendini tepeye dayıyor 🤭 odasini 6aylik ayirdik, iyi ki oyle yapmisiz dedim, onda da ben değil eşim kararli ve net davranıp 1gunde ayırdı. Ben sadece himm, ama, olur mu ki, daha biraz dursa miydi vs vs derken yok ya gerek yok bence dedi ve bebe de zaten hep orda yatiyomus gibi davrandı 🤣🤣 park yatağını da kayinvalideme goturduk. Yalnız şimdi braz tedirginim, Montessori yatak ama biraz yüksek, dikilmeye tirmanmaya basladi, umarım sakin davranir 😬
bizdede yatak var lakin yatırmaya korkuorum
çünkü ciddi anlamda deli yatıyor... çift kişilik yağatı gece boyu cm cm geziyor mesela bir ara denedim bıraktım izledim şoka girdim
beşikten eli kolu çıkıyor..
çareyi net bir şekilde yer yatağında buldum :D
odasına giriosun yatak var beşikte var eee ? yer yatağı.. neden? çünkü o bir manyak :D

6 aylık ben kıyamadım aslında 2 yaş diyorlar ama olsundu 1 yaş hadi bay bay :D
bide 9. ayda gece besslemesini kestim anca
emziğide 2 hafta önce bıraktırdım
şimdi sıra odada :D

O zaman günaydın ERKEK anneleri ve diğerleri 🫠🫠🫠 hahahahahahhahaha
bende kız diyorum :KK70:

omuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sünnet düğünü yapıyorsun
o topuzlardan yapmak her ananın harcı değil... pipi önemli :KK70:

anam ağladı........
gün aymış ama bana heryer karanlık :KK70:

Hislerin kuvvetli midir baluşş? 😱😱😱

Aaa olur mu öyle erkek doğurduysan paşam diye seveceksin. Kolay mı öyle erkek doğurmak? Bahahahahha.
Ya eveet 🫠🫠
Dogru diyosun, kendimi alistirsam iyi olur, eksik mi kalsin benim yavrum ahdhshfhs
bizdede yatak var lakin yatırmaya korkuorum
çünkü ciddi anlamda deli yatıyor... çift kişilik yağatı gece boyu cm cm geziyor mesela bir ara denedim bıraktım izledim şoka girdim
beşikten eli kolu çıkıyor..
çareyi net bir şekilde yer yatağında buldum :KK70:
odasına giriosun yatak var beşikte var eee ? yer yatağı.. neden? çünkü o bir manyak :KK70:
Bizimki de acayip deli yatiyor, tum yatagi gece boyu arsinliyor, yaninda hafiften korumalik var diye guveniyordum ama artik dikiliyor, yer yatagi cok mantikli 🤣🤣
6 aylık ben kıyamadım aslında 2 yaş diyorlar ama olsundu 1 yaş hadi bay bay :KK70:
şimdi sıra odada :KK70:
6 aydan 1 yaşa kadar diyen de var, 40gunluk diyen de, 2-3 yas diyen de. Kafalar karışık 🤣 bence cocuk hazir oldugu zaman 🤭 gece 12-1 gibi ve 5 gibi uyanip besleniyo bizimki hala. Kendi keser diye düşünüyorum 🤣

5'te değil 4.45'te başladı bizim bu durum. Gerisi aynı 🤦🏻‍♀️
6 aylık ben kıyamadım aslında 2 yaş diyorlar ama olsundu 1 yaş hadi bay bay :KK70:
şimdi sıra odada :KK70:
Elin değmişken evleri de ayıraydın

Back