- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.841
Yani açıkçası konu çocuğumsa, ki o çocukları biz ilk aydan hamile kalmadık, zorluklar çektik, eziyetler çektik bu günlere geldik. Konu benim yıllardır beklediğim, herşeyden feda edip kendim fedakarlık ediyosam kaynanamda kayınpederimde kocamda edecek. Kırılmasın falan diye düşünemem böyle bi durumda. Konu kocamsa ekstra kırarım kalbini. Çünkü en iyi onlar biliyor neler çektiklerimizi. Senin kadar iyimser olamazdım , kocam kırılmasın diyemezdim katroş
Evet bebiş, bir ara telefonda falan konuşurken yolunu bulup rengimi biraz belli edeyim kayınvalideye. Eşime de kıyamıyorum valla ama haklısın ona da ufaktan da olsa yeri geldikçe aşılamam lazımYavruş şimdiden tavrını belli et derimBunun sonu kötüye gidiyor gibi
Lansinoh almıştım ben göğüs kremi çoğu kişi memnun ama bende sıfır memnuniyet.. Lena hiç emmedi ve sağdığım için göğüslerm elektrkli mak. Baya harap oldu hiç iş görmedi
Sonra sitede biri bana hametan önerdi sarı kutu onu aldm üstünüde buzdolabı poşetleriyle kapatıodum atlet emmesin die yaralarımı 2 güne kapamıştı
Ben hem manuel pompa hemde elektrkli pompa almştm doğumdan önce iyi ki almışım diorm malum emzirmeyen bir anne olarak 4.5ay sağdım
Ama almasaydım ne olurdu? Sonradan temin edebilirmiydim
Edene kadar sütü nasıl sağardım?
Aynen almasanda sütü sağarsn şöyleki hastanelerin çoğunda süt sağma mak. Var
Pompasıda sana özel oluor herkesn kullandığı ucu kullanmıosn
Öyle bi durumda acilen öyle bişey yapabilirsin ama yinede doğum yapacağın hastaneye sor cnm..
Göğüs pedi bende baya işe yaramştı
Göğüs kalkanı kullanmadım bilmiorm
Manuel pompadanda hiç memnun kalmadm benm sütümü sağmadı
Söylieceklerm bu kdar
Lansinoh blue lock göğüs pedi al bence 60'lık bile olsa bulunsun. Bunu kullanırsın illa ki. Göğüs ucu bakım kremi idareten hastane vermişti onu kullandım. Nipplecare diye bir şey. Sonra evde Incia göğüs ucu bakım kremi vardı. Onu kullandım hiçbir halta yaramadı. Göğüs ucum kanadı falan bayağı kötüydü. Avent kalkan kullandım ama o biraz daha sonraki aşama. İlk günler tamamen çıplak gezdim. Çok kötüydü. Hava alması daha iyi öyle bir durumda. Lansinoh zaten en kötü ihtimalle nöbetçi eczenede bile bulunur. Nipplecare ve Lansinoh aldım. İkisini dönüşümlü kullanıyordum. Göğüs pompası olayı tam bir loto toto. Hangi pompanın kime yarayacağı belli olmuyor. Mochi süt toplama aparatı ve Lansinoh manuel pompa aldım. Sütüm bebeğe yetmediği ve manuel pompa da o süreçte bir işe yaramayacağı için hastane tipi pompa kiralattı bana emzirme hemşiresi ilk ay. Zaten aylık kiralanıyor onlar. Sonrasında da manuelle devam edebildim. Gümüş kapak almadım ben. Kalkan işimi gördü
Noliy yine? Kızın yaşlanıyor diye mi?Çok duygusalım
Gönaydınsgünaydınnnnnnnnnnn
Noldukine?Çok duygusalım
ay yk reglim die sanırımNoldukine?Minnoşun doğum gününden mi gerçekten?
Gerçek delilik böyle oluyor işte. Çok şükür bizde normal yokay yk reglim die sanırım
şimdi neşelendik işteKızlaaar bizim aksiyon yaşatmayı seven sıpanın sonuçları temiz çıkmış. Sadece bir tane idrar sonucu çıkmamış şu homosistinüriyle ilgili olan. Ay sonuna doğru çıkacakmış o da
Halay mı ama? Hastanede birinin telefonundan kısa süreli ama epey yüksek sesle Ankara havası dinledik. Gülmemek için zor tuttum kendimi. Kesin benim de başıma gelirşimdi neşelendik işte
ohh beeeeeee
o zaman danssssssss
Ben oynardımHalay mı ama? Hastanede birinin telefonundan kısa süreli ama epey yüksek sesle Ankara havası dinledik. Gülmemek için zor tuttum kendimi. Kesin benim de başıma gelir
Sonuç göstermemiştik dahaBen oynardım
kalk oyna o zamanıSonuç göstermemiştik daha
Eve giderken uyumaya karar verdi. Şehir turu atıyoruz arabayla. Nasılsa benzin bedavakalk oyna o zamanı
uyuduğuna şükretmelisinEve giderken uyumaya karar verdi. Şehir turu atıyoruz arabayla. Nasılsa benzin bedava
Evde uyumuyor? Hiçbir işi yapamıyorum. "Sirk maymunu gibi beni eğlendir, beni besle, kucağında uyut" diyoruyuduğuna şükretmelisin
sen çok bekledinEvde uyumuyor? Hiçbir işi yapamıyorum. "Sirk maymunu gibi beni eğlendir, beni besle, kucağında uyut" diyor
Tamam apla etmem. Dötünü yiyebilir miyim?sen çok bekledin
şikayet etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?