- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.521
Sende az uyank değilsnBeybi sadece esyalari koydum eve, temizlenip yerlesecek tam bir karmasa suanesim ayin sonunda gelecek buraya birlikte yapacagiz inşallah
2-3dk bile hormonları çalıştırırAnladım canım benim oğlumda hiç emmiyor yani teklif ediyorum ama 2-3 dk en fazla 1 günde.
Olsun canı sağolsun büyüdü ya annesi soluğu sağolsun
Canı isterse 2-3 dk ancak canım bizimde göbek fıtığı oldu malesef
Gördüm canım gidip baktım ama yakından bu kuvetler gözüme fazla büyük geldi. Katlanmış haliyle bile eni boyu fazla genişti,vazgeçtim şimdilik katlanandan o yüzden1 temmuzda bim e katlanan tarzdan geliyor.
ben de onlardan almayı düşünüyorum
Öyle diyen de var ama ben boyundan eledim baştaKatlananlar bir süre sonra kat yerinden deliniyormuş, su sızdırıyormuş. Yorumlarına bakmadan almayın
Bebek arabasıyla ilgili bilmen ve dikkat etmen gereken her şeyi yazdım ben sana. Aç tekrar oku öyle değerlendir. Bir de vazgeçilmez kriterlerinizi belirleyin. Yoksa içinden çıkamazsınızGördüm canım gidip baktım ama yakından bu kuvetler gözüme fazla büyük geldi. Katlanmış haliyle bile eni boyu fazla genişti,vazgeçtim şimdilik katlanandan o yüzden
Öyle diyen de var ama ben boyundan eledim başta
Şu an başım bebek arabasıyla belada, ne alıcam seçicem hiiiç biliyorum. Kraft glowu çok beğeniyorum ama taşıma kapasitesi 15 kg mış. Travel sistemler 20-25 kga kadar falan taşıyor genelde ama 15 kg bebek 2.5 yaşında falan görünüyor internette tablolarda. O yaşta travelların pusetleri kullanılır mı ki zaten? Hoofff yine çorba gibiyim
Valla tek basima halledemem kiz ev les gibiSende az uyank değilsn
2-3dk bile hormonları çalıştırır
Bol bol sağarsn inşallah cnm
bizim temmuz anneleri topiğinde travel sistem kullananların çoğu bastona geçti... çoğu bebek arabaları 6 aydan snra gerçekten çekilmez hale geliyormuşGördüm canım gidip baktım ama yakından bu kuvetler gözüme fazla büyük geldi. Katlanmış haliyle bile eni boyu fazla genişti,vazgeçtim şimdilik katlanandan o yüzden
Öyle diyen de var ama ben boyundan eledim başta
Şu an başım bebek arabasıyla belada, ne alıcam seçicem hiiiç biliyorum. Kraft glowu çok beğeniyorum ama taşıma kapasitesi 15 kg mış. Travel sistemler 20-25 kga kadar falan taşıyor genelde ama 15 kg bebek 2.5 yaşında falan görünüyor internette tablolarda. O yaşta travelların pusetleri kullanılır mı ki zaten? Hoofff yine çorba gibiyim
ne mutlu sanaGünaydın günaydın 🌤
Bugün öğlene kadar uyumuşuz
aha biri geldi
şurda tek başıma dikilmiştim
Ben saksı mıyım? Değilimaha biri geldi
şurda tek başıma dikilmiştim
Nolii ya yinecukom çok efkarlıyım
ee yoktun nabimBen saksı mıyım? Değilim
pff regl 2 gün gecikti.. bayramda ne güzel yüzecektim..Nolii ya yine
Hee uyuyordum, uyandırdın. Tüh! Bugün öğlene kadar uyuduk zaten dedim ya. Başka izin vermezee yoktun nabim
uyuyosun sandm
Ulan deniz dibinde ha bayram ha hafta sonu. İstediğin gün yüzpff regl 2 gün gecikti.. bayramda ne güzel yüzecektim..
şmdi bayramda nasıl yüzcem hadi söyle
ama ben bayramda tatilimHee uyuyordum, uyandırdın. Tüh! Bugün öğlene kadar uyuduk zaten dedim ya. Başka izin vermez
Ulan deniz dibinde ha bayram ha hafta sonu. İstediğin gün yüz
ah cukom
ah cukom
Nasıl vermiyorlar yaama ben bayramda tatilim
90 küsür gün yıllık iznim var vermiolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?