• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
lütfen tansiyon takibi yap kuzum önemli biliosun
Zaten tansiyon problemim de var canım o yüzden takip ediyorum bi sıkıntı yok tansiyonda.
Hamilelik garip bir şey. Vücudun vütün dengesi şaşıyor. Celestone da kortizon iğnesi. Onun için sordum. Bana erken doğum riskim oldu diye ohoo kaç tane yaptılar bebeğin ciğerleri gelişsin diye
Acile gittiğimde takipli olduğum kadın doğum doktorunu arayıp bilgi aldılar. Steroid yapmamız lazım uygun mu diye. O da senin söylediğini söyledi ciğer geliştirici olarak kullanıyoruz yapmanızda bi sakınca yok dedi. Sanırım bugün bir de mr isteyecekler onun da zararsız olduğunu söyledi umarım bebeğim kötü etkilenmeden atlatırım bu süreci.
Yaa cok gecmis olsun canim :KK43: inşallah gececek bir sey kalmayacak 🙏🙏🙏
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah geçecek

Zaten tansiyon problemim de var canım o yüzden takip ediyorum bi sıkıntı yok tansiyonda.

Acile gittiğimde takipli olduğum kadın doğum doktorunu arayıp bilgi aldılar. Steroid yapmamız lazım uygun mu diye. O da senin söylediğini söyledi ciğer geliştirici olarak kullanıyoruz yapmanızda bi sakınca yok dedi. Sanırım bugün bir de mr isteyecekler onun da zararsız olduğunu söyledi umarım bebeğim kötü etkilenmeden atlatırım bu süreci.

Çok teşekkür ederim canım benim inşallah geçecek
Bizim bebik 10 haftalıklen mr'a girdi. Bildiğim kadarıyla onda radyasyon yok, dev bir mıknatıs gibi düşünün diye okumuştum mr cihazlarını. İnşallah sıkıntısız atlatırsın bütün süreci. En kötüsü stres. Sen kendini rahat bırakmaya çalış

iyiyiz cnm yarn 40mı çıkıyor maşallah:nazar:
Evet canım delirmeden çıkarıyoruz 40 ı sanırım 😂
Bebem benim gibi değişik oldu meme reddi gaz kolik ıkınma çığrınma ne ararsan var 40 gündür süt sağıyorum 2 kere mastit oldum kendimi inek gibi hissediyorum 😅😂😂

Bebem benim gibi değişik oldu meme reddi gaz kolik ıkınma çığrınma ne ararsan var 40 gündür süt sağıyorum 2 kere mastit oldum kendimi inek gibi hissediyorum 😅😂😂
benimde kızım emmedi hiç..
4.5 ay sağdım :(

Böyle böyle büyüyorlar işte. Merak etme kolik geçiyor ama meme reddi ve gaz için aynı garantiyi veremem ben şahsen. Gidip gidip geri geliyor bunlar bizde. Sakla o sütleri mutlaka. 3 ayı geçerse de atma. Bizim beş ay yeni bitti. Şimdi çözüp onları veriyoruz

evettttttttttt bugün formumda olduğuma göre başlıyorummmmmmm

Paresilaaa Paresilaaa nerelerdesiniz hanımefendicim... deniz fotoğraflarıyla içimizi eritiyorsun bibiğim
@Akmerim akmoş yine kayboldun bak dayak yicen :sinirli:
@Berfinim21 geliyor bazen ama bizi unuttu sanırım :KK43:
@Papatya011 topiğimizin ilk annesi.. 2. bebesini büyütüyor kıyamam :anne:
@Kiraz cicegi5388 özlenmektesin.. valla işten ayrıldı bebe oldu görmez olduk
@Sns34 dert ortağın her zaman yanımda olanım.. seni anmadan geçmek olmaz
tugcekb tugcekb çılgınımız nasılsın
@BiyoMel kızzz biyoooooo nirdesin anacım
@serrabk nasılsın kuzum minnoş nasıl
@MNbeyaz nerdesinnnnnnnnnnnn beni unuttsun demişsin nerdesin bunu sen diyemezsin :KK70:
@z e y n o m :110:seni anmasakta olur:110:
@ J a n e yine ban yemiş :KK43:
@Saron ablacım nasılsın nerelerdesin
@Nurzfr tatil başladı gelsen ya :cry::cry:
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. bebisim iyidir sen nasilsin yavru kus nasil buyudu mu?😆

benimde kızım emmedi hiç..
4.5 ay sağdım :KK43:
Sonra kesildi mi kuzum düzenli sağabiliyor muydun peki 😢

Böyle böyle büyüyorlar işte. Merak etme kolik geçiyor ama meme reddi ve gaz için aynı garantiyi veremem ben şahsen. Gidip gidip geri geliyor bunlar bizde. Sakla o sütleri mutlaka. 3 ayı geçerse de atma. Bizim beş ay yeni bitti. Şimdi çözüp onları veriyoruz
Kız ıkınmaktan bağırsakları çıkacak gece bir gaz çıkardı aman Allahım sanırsın büyük adam. Bebek değil gaz üretim tesisi. Şimdiden bir sürü süt oldu sağıp buzluğa atıyorum bakalım nereye kadar. Ama yakında kesilir sütüm bende onları veririm 😢🤷‍♀️

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. bebisim iyidir sen nasilsin yavru kus nasil buyudu mu?😆
iyiyim cnm ivit teyzesiiiii 15 gün snra 1 yaşında olcak
biz seni sormasak sen sormuosun bizi he

Kız ıkınmaktan bağırsakları çıkacak gece bir gaz çıkardı aman Allahım sanırsın büyük adam. Bebek değil gaz üretim tesisi. Şimdiden bir sürü süt oldu sağıp buzluğa atıyorum bakalım nereye kadar. Ama yakında kesilir sütüm bende onları veririm 😢🤷‍♀️
düzenli sağıodum cnm hatta işe gitmeden sağmak için 5te felan uyanıodum
baya bi tükenmiştim
göğüslerm artık yara bereydi ama kesildi.. fakat son bir haftasnda salmıştım bence o yüzden... yorulmuştum cnkü artık..
bide benm kızım hiç emmedi 1 kere bile emmedi
hormon salgılanmadı

Kıyamam ya bu da öyleydi. Ikına ıkına yetişkin gibi gaz çıkarıyordu. Dakikalarca hiç susmadan ağlıyordu. Göbeği dışarı fırlamıştı. Hiç emmiyor mu ki? Ben sütü çoğaltmak için sağıyorsun sandım

baya bi tükenmiştim
göğüslerm artık yara bereydi ama kesildi.. fakat son bir haftasnda salmıştım bence o yüzden... yorulmuştum cnkü artık..
hormon salgılanmadı
Çok şükür sağlığı yerinde annesi. Büyüdü gocaman gız oldu bak 😍🙏🧿

Kıyamam ya bu da öyleydi. Ikına ıkına yetişkin gibi gaz çıkarıyordu. Dakikalarca hiç susmadan ağlıyordu. Göbeği dışarı fırlamıştı. Hiç emmiyor mu ki? Ben sütü çoğaltmak için sağıyorsun sandım

büyüdü ya
dün gibi :cry::cry::cry::cry::cry:

baya bi tükenmiştim
hormon salgılanmadı
oh masallah kocaman olmus bal. Kiz yoktunki gorunmuyodun buralarda

aa ciddi misin birkac kez konuya girdim baktim konusmalarda seni goremedim artik girmiyosun sandim

Bizim bebik 10 haftalıklen mr'a girdi. Bildiğim kadarıyla onda radyasyon yok, dev bir mıknatıs gibi düşünün diye okumuştum mr cihazlarını. İnşallah sıkıntısız atlatırsın bütün süreci. En kötüsü stres. Sen kendini rahat bırakmaya çalış
Gebelikten hemen öncesine ait beyin mrı var diye çok acele etmeyeceğim mr için dedi doktor. Ama kesin tanı yüz felci. Prednol verdi 2 hafta kullanmam için. Doğum doktoruma da gittim 3 gün kullan eğer şikayetlerin geçerse daha kullanma dedi. Uzun süreli kullanımlarda bebeğin hormon yapısını bozabilir dedi. İnşallah çabuk toparlarım.

Gebelikten hemen öncesine ait beyin mrı var diye çok acele etmeyeceğim mr için dedi doktor. Ama kesin tanı yüz felci. Prednol verdi 2 hafta kullanmam için. Doğum doktoruma da gittim 3 gün kullan eğer şikayetlerin geçerse daha kullanma dedi. Uzun süreli kullanımlarda bebeğin hormon yapısını bozabilir dedi. İnşallah çabuk toparlarım.
Amin inşallah

baya bi tükenmiştim
hormon salgılanmadı
Anladım canım benim oğlumda hiç emmiyor yani teklif ediyorum ama 2-3 dk en fazla 1 günde.
Olsun canı sağolsun büyüdü ya annesi soluğu sağolsun 🙏

Canı isterse 2-3 dk ancak canım bizimde göbek fıtığı oldu malesef 😢

Canı isterse 2-3 dk ancak canım bizimde göbek fıtığı oldu malesef 😢
Kıyamam. Kesintisiz ağlamalar geçince göbeği düzeldi. O da düzelir inşallah

Olsun sütünü alıyor en azından. Biziöki hala memeyle kavga ediyor. 5 ay oldu. Her öğüne yeni müzik ya da aksiyon bulmaya çalışıyorum. Kaşık biberonla da kavga ediyor, sadece memeyle değil

Back