• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pare tatilde mi değil mi?
değil son kararım :D

Bitti ama beni de bitirdi gerçekten. Yüz felci geçiriyorum. Sol gözümü kapatamıyorum dudağımın dilimin yarısı uyuşuk. Dün istemeye istemeye kortizon iğne olmak zorunda kaldım. Bana dua edin geçsin bi an önce.
aaa nedennnnnnnnnnnnnnnn
ne oldu kuzummmmmmm :( :( :( :(

Teşekkür ederim. Prednol 40 mg yaptılar.
Neden olduğunu bilmiyorum ki kuzum dün acile gittim sadece. Bugün nöroloğa gitcem bakalım
Hamilelik garip bir şey. Vücudun vütün dengesi şaşıyor. Celestone da kortizon iğnesi. Onun için sordum. Bana erken doğum riskim oldu diye ohoo kaç tane yaptılar bebeğin ciğerleri gelişsin diye

Bu kadar ilkin olduğu yere ben kendimi yakıştıramam. Ben daha iyilerine layığım. Siz gidin ben burada takılırım kendimle

E sen dedin ya. "Büyük büyük büyük dedesinin ismini koyacağız dedin". Demedin mi? İki kişinin bildiği sır değildir!!!
Ahhsshhd gidemen guzum, gidemen yavruuuuggnn, sizi bensiz goyaman bebeeemmm hshdhshd

Dedim ama 1 büyük eksik yazmışsın. Senin dediğin mahmud diil husamettin olyo.
kız bişi kalmamış bitirmişsin maşallah

hemen kıskandılar zaten dayloş :süslü::süslü::süslü::süslü:
Hayat boyle iste. Gun gelir kiskandigin hayati yasarsin. Eved.
Bitti ama beni de bitirdi gerçekten. Yüz felci geçiriyorum. Sol gözümü kapatamıyorum dudağımın dilimin yarısı uyuşuk. Dün istemeye istemeye kortizon iğne olmak zorunda kaldım. Bana dua edin geçsin bi an önce.
Yaa cok gecmis olsun canim :( inşallah gececek bir sey kalmayacak 🙏🙏🙏

Ahhsshhd gidemen guzum, gidemen yavruuuuggnn, sizi bensiz goyaman bebeeemmm hshdhshd

Dedim ama 1 büyük eksik yazmışsın. Senin dediğin mahmud diil husamettin olyo.
Mahmud'u çooook çok öpüyorum annesi. Islak ıslak öptüm. Sen bir ara silersin ellerini yanaklarını. Bende mikrob vürüs olmaz zaten

evettttttttttt bugün formumda olduğuma göre başlıyorummmmmmm

Paresilaaa Paresilaaa nerelerdesiniz hanımefendicim... deniz fotoğraflarıyla içimizi eritiyorsun bibiğim
@Akmerim akmoş yine kayboldun bak dayak yicen :sinirli:
@Berfinim21 geliyor bazen ama bizi unuttu sanırım :KK43:
@Papatya011 topiğimizin ilk annesi.. 2. bebesini büyütüyor kıyamam :anne:
@Kiraz cicegi5388 özlenmektesin.. valla işten ayrıldı bebe oldu görmez olduk
@Sns34 dert ortağın her zaman yanımda olanım.. seni anmadan geçmek olmaz
@tugcekb çılgınımız nasılsın
@BiyoMel kızzz biyoooooo nirdesin anacım
@serrabk nasılsın kuzum minnoş nasıl
@MNbeyaz nerdesinnnnnnnnnnnn beni unuttsun demişsin nerdesin bunu sen diyemezsin :KK70:
z e y n o m z e y n o m :110:seni anmasakta olur:110:
@ J a n e yine ban yemiş :KK43:
@Saron ablacım nasılsın nerelerdesin
@Nurzfr tatil başladı gelsen ya :cry::cry:
Yerimmmmmmm :KK60:

Back