- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.042
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.481
Bitti ama beni de bitirdi gerçekten. Yüz felci geçiriyorum. Sol gözümü kapatamıyorum dudağımın dilimin yarısı uyuşuk. Dün istemeye istemeye kortizon iğne olmak zorunda kaldım. Bana dua edin geçsin bi an önce.kız bişi kalmamış bitirmişsin maşallah
Geçmiş olsun. Celestone mu iğne?Bitti ama beni de bitirdi gerçekten. Yüz felci geçiriyorum. Sol gözümü kapatamıyorum dudağımın dilimin yarısı uyuşuk. Dün istemeye istemeye kortizon iğne olmak zorunda kaldım. Bana dua edin geçsin bi an önce.
Teşekkür ederim. Prednol 40 mg yaptılar.Geçmiş olsun. Celestone mu iğne?
değil son kararımPare tatilde mi değil mi?
aaa nedennnnnnnnnnnnnnnnBitti ama beni de bitirdi gerçekten. Yüz felci geçiriyorum. Sol gözümü kapatamıyorum dudağımın dilimin yarısı uyuşuk. Dün istemeye istemeye kortizon iğne olmak zorunda kaldım. Bana dua edin geçsin bi an önce.
sen çünkü bizimlesin
bizi bırakıp gitmion güzel hamişim
Neden olduğunu bilmiyorum ki kuzum dün acile gittim sadece. Bugün nöroloğa gitcem bakalımdeğil son kararım
aaa nedennnnnnnnnnnnnnnn
ne oldu kuzummmmmmm
Yaaaa pammık gibi oldum
lütfen tansiyon takibi yap kuzum önemli biliosunNeden olduğunu bilmiyorum ki kuzum dün acile gittim sadece. Bugün nöroloğa gitcem bakalım
Teşekkür ederim. Prednol 40 mg yaptılar.
Hamilelik garip bir şey. Vücudun vütün dengesi şaşıyor. Celestone da kortizon iğnesi. Onun için sordum. Bana erken doğum riskim oldu diye ohoo kaç tane yaptılar bebeğin ciğerleri gelişsin diyeNeden olduğunu bilmiyorum ki kuzum dün acile gittim sadece. Bugün nöroloğa gitcem bakalım
Ahhsshhd gidemen guzum, gidemen yavruuuuggnn, sizi bensiz goyaman bebeeemmm hshdhshdBu kadar ilkin olduğu yere ben kendimi yakıştıramam. Ben daha iyilerine layığım. Siz gidin ben burada takılırım kendimle
E sen dedin ya. "Büyük büyük büyük dedesinin ismini koyacağız dedin". Demedin mi? İki kişinin bildiği sır değildir!!!
Hayat boyle iste. Gun gelir kiskandigin hayati yasarsin. Eved.kız bişi kalmamış bitirmişsin maşallah
hemen kıskandılar zaten dayloş
Yaa cok gecmis olsun canimBitti ama beni de bitirdi gerçekten. Yüz felci geçiriyorum. Sol gözümü kapatamıyorum dudağımın dilimin yarısı uyuşuk. Dün istemeye istemeye kortizon iğne olmak zorunda kaldım. Bana dua edin geçsin bi an önce.
Mahmud'u çooook çok öpüyorum annesi. Islak ıslak öptüm. Sen bir ara silersin ellerini yanaklarını. Bende mikrob vürüs olmaz zatenAhhsshhd gidemen guzum, gidemen yavruuuuggnn, sizi bensiz goyaman bebeeemmm hshdhshd
Dedim ama 1 büyük eksik yazmışsın. Senin dediğin mahmud diil husamettin olyo.
off mahmut ne yaMahmud'u çooook çok öpüyorum annesi. Islak ıslak öptüm. Sen bir ara silersin ellerini yanaklarını. Bende mikrob vürüs olmaz zaten
onun evladıysa benmde damadım araya çomak sokma kızUSER=618385]@dayler dayler[/USER] duymasın. Sonuçta evladı. Doğrusu Mahmud olacak
Yerimmmmmmmevettttttttttt bugün formumda olduğuma göre başlıyorummmmmmm
Paresilaaa nerelerdesiniz hanımefendicim... deniz fotoğraflarıyla içimizi eritiyorsun bibiğim
@Akmerim akmoş yine kayboldun bak dayak yicen
@Berfinim21 geliyor bazen ama bizi unuttu sanırım
@Papatya011 topiğimizin ilk annesi.. 2. bebesini büyütüyor kıyamam
@Kiraz cicegi5388 özlenmektesin.. valla işten ayrıldı bebe oldu görmez olduk
@Sns34 dert ortağın her zaman yanımda olanım.. seni anmadan geçmek olmaz
@tugcekb çılgınımız nasılsın
@BiyoMel kızzz biyoooooo nirdesin anacım
@serrabk nasılsın kuzum minnoş nasıl
@MNbeyaz nerdesinnnnnnnnnnnn beni unuttsun demişsin nerdesin bunu sen diyemezsin
z e y n o m seni anmasakta olur
@ J a n e yine ban yemiş
@Saron ablacım nasılsın nerelerdesin
@Nurzfr tatil başladı gelsen ya
Yerimmmmmmm
Eee biz demiştik kiİviiiit geçiyomuş zaman azıcık kaldı
İyi kuzum şükür büyüyoruz siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?