- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #218.441
Hyr ama pipilinle oyuncaklarını bölüşür belkiCam silebiliyor mu?
Kesn olan kısmı ise döver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hyr ama pipilinle oyuncaklarını bölüşür belkiCam silebiliyor mu?
Gelsin gelsin bezelye parmaklarını yicem, gel Lenacım, sen de gel. Annen perdeleri yıkarken biz oyun oynarızHyr ama pipilinle oyuncaklarını bölüşür belki
Kesn olan kısmı ise döver
Bitek salonumun Kaldı oda bay büyük..Gelsin gelsin bezelye parmaklarını yicem, gel Lenacım, sen de gel. Annen perdeleri yıkarken biz oyun oynarız
Kendini mi çıldırdın? Niye ütülüyon ya as gitsin üstünde hem kurur hem ütülenirBitek salonumun Kaldı oda bay büyük..
Offf cnım cıkacak
Bide ben ütülüom
AcimiyorkiiiBenm cnm cok tatlı
Kızımı istemionmuuuu
Diğer odalar öylede salonu illa ütülerimKendini mi çıldırdın? Niye ütülüyon ya as gitsin üstünde hem kurur hem ütülenir
İlişkide bile acıosa???Acimiyorkiii
ÜtülemeseneDiğer odalar öylede salonu illa ütülerim
N'apsın terör estiriyor. Yarın yine randevuları var. Kontrole gideceğiz metabolizmaya ve gastroyaNeoş yakışıklı nabıo
Ben yazacaktım da hadi dedim yazmayayım. Bolon dedim nasılsa dedim kendi yazar dedim. Ben hayatta öyle şeyler takamamİlişkide bile acıosa???
Pipililer kıymetliÜtülemesene
N'apsın terör estiriyor. Yarın yine randevuları var. Kontrole gideceğiz metabolizmaya ve gastroya
Ben yazacaktım da hadi dedim yazmayayım. Bolon dedim nasılsa dedim kendi yazar dedim. Ben hayatta öyle şeyler takamam
Hep sen varken mi olcak, yanniz kotu olan şu; hakkında konuşamıyoruz hemen damliyosun ve ogreniyosun, çok kotuhfhshfhdhOooooo bem yokken yine dedikodular dönmüş
Kızım neos ilk aylardayken sen neosun suan oldugu aylardaydin ve kotuluyodun sürekli kiymetini bil vs, şimdi neos o aylarda bu sefer de bu aylari kotuluyon, surekli boyle devam mi etcek bu. Niye kasvet garabet verip duruyon, maaalle teyzeleri gibi, az ic acici konus yaa hep bi gorcen sen gorcen sen. Ti allam.Pipililer kıymetli
Götürecen tBi..
Bugnlern kıymeni bil
Henüz emeklemio kalkmıo vs..
Yeminle bezdm.. Heryer el izleri..
Heryerde dikkat cadı cıkabilir
Heryer heryerde..
İşin kötü yani bBasıyla kuduruolar bühüüü
Ayy ben takmak istiorm yazın ama korkuorm ya
Her yer el izi olsun işte ne güzel. Evde çocuk olduğu belli. Ben onun eşyalarının dağınıklığından memnunum. Sen görsen ağlarsınPipililer kıymetli
Götürecen tBi..
Bugnlern kıymeni bil
Henüz emeklemio kalkmıo vs..
Yeminle bezdm.. Heryer el izleri..
Heryerde dikkat cadı cıkabilir
Heryer heryerde..
İşin kötü yani bBasıyla kuduruolar bühüüü
Ayy ben takmak istiorm yazın ama korkuorm ya
Totosunu yerim ben onların. Bence de o dediğinden. Her gün en mutlu günüm bu diyorum. Halbuki uykusuzum, gözlerim kanlanmış, kaşınıyor, acıyor ama güzel yani napayım. Akıllarına birden ağlamak gelmesinin yanında bir de şey var. Ağlıyorken sakinleştiriyorsun, eğlenmeye başlıyor ve slnra bir anda "Ne güzel ağlıyordum ben. Niye susturdun ki?" diye bir daha ağlamay başlıyorHep sen varken mi olcak, yanniz kotu olan şu; hakkında konuşamıyoruz hemen damliyosun ve ogreniyosun, çok kotuhfhshfhdh
Kızım neos ilk aylardayken sen neosun suan oldugu aylardaydin ve kotuluyodun sürekli kiymetini bil vs, şimdi neos o aylarda bu sefer de bu aylari kotuluyon, surekli boyle devam mi etcek bu. Niye kasvet garabet verip duruyon, maaalle teyzeleri gibi, az ic acici konus yaa hep bi gorcen sen gorcen sen. Ti allam.
Kiz N Neal bakma sen buna, her ayin tadi ayri, nerden baktigina bagli. Bak g.tu saniye durmuyo benimkinin, enerji surekli en ust level sanki yetistirmesi gereken bsy varmis gibi, ama guzel yanları da var. Her gun yeni bi hareket, yeni bi ses, yeni bsy ogrenmis filan. Oyuncaklariyla komik komik takiliyo birden aklina aglamak geliyo filanfbhshfhs. Yorucu ama eglenceliler be
Acimaaaz yımışak bisi oDiğer odalar öylede salonu illa ütülerim
Neoş yakışıklı nabıo
İlişkide bile acıosa???
Öbür şey de yumuşak bir şey ama acıyor. Anlayamazsın hemşire reyizAcimaaaz yımışak bisi o
Öbür şey de yumuşak bir şey ama acıyor. Anlayamazsın hemşire reyiz
Benden bişi kaçmazHep sen varken mi olcak, yanniz kotu olan şu; hakkında konuşamıyoruz hemen damliyosun ve ogreniyosun, çok kotuhfhshfhdh
Kızım neos ilk aylardayken sen neosun suan oldugu aylardaydin ve kotuluyodun sürekli kiymetini bil vs, şimdi neos o aylarda bu sefer de bu aylari kotuluyon, surekli boyle devam mi etcek bu. Niye kasvet garabet verip duruyon, maaalle teyzeleri gibi, az ic acici konus yaa hep bi gorcen sen gorcen sen. Ti allam.
Kiz N Neal bakma sen buna, her ayin tadi ayri, nerden baktigina bagli. Bak g.tu saniye durmuyo benimkinin, enerji surekli en ust level sanki yetistirmesi gereken bsy varmis gibi, ama guzel yanları da var. Her gun yeni bi hareket, yeni bi ses, yeni bsy ogrenmis filan. Oyuncaklariyla komik komik takiliyo birden aklina aglamak geliyo filanfbhshfhs. Yorucu ama eglenceliler be
AğlarmHer yer el izi olsun işte ne güzel. Evde çocuk olduğu belli. Ben onun eşyalarının dağınıklığından memnunum. Sen görsen ağlarsın
Ahshahdhshhd cunkuuuu, aglamak onların ihtiyacı, aglayinca duygu sağaltımı oluyor ve tüm hücreleri yenileniyor, oh miss he bi de sey, bizlere sabir dhshfhdhfhdhdhdhd. Ama bak hakkını yiyemem, bizim bebe pek aglak değil. Fekat saniye durmuyor, gectigin yerlerin yakininda bir sey varsa radar affetmiyor zinkkkk kapiveriyor, bi de oyle hareket ki nefes nefese kaliyor sanırsın biri ona zamanli bi gorev vermis de bitirmesi lazim la dur iki dakka haciiiTotosunu yerim ben onların. Bence de o dediğinden. Her gün en mutlu günüm bu diyorum. Halbuki uykusuzum, gözlerim kanlanmış, kaşınıyor, acıyor ama güzel yani napayım. Akıllarına birden ağlamak gelmesinin yanında bir de şey var. Ağlıyorken sakinleştiriyorsun, eğlenmeye başlıyor ve slnra bir anda "Ne güzel ağlıyordum ben. Niye susturdun ki?" diye bir daha ağlamay başlıyor
Burdan biriyle whatsappta goruseceksem ilk sen olursun bebeYim. Henuz o asamaya hic geçmedim hadhshdhdh. Ama hislerim kuvvetlidir onu belirtemBenden bişi kaçmaz
Siz wp görüşülmsnz doğru söyleyin entrikalı yormlarda direk bakıom burdasn
Yada hissedionmu nabıon
Yk kız hep diodm 3 ay geçtimi misss gazlı dönem berbat..
Bide bzmki emeklemiecek die totomu koymuş rahat rahat yayılıodm
Bide baktm 9.5 aylıkken önce ayaklandı tutunarak yürüdü snra emekledi
Neden ters? Cnkü anası benm
Şimdide gözümün içine baka baka herşeyi fırlatıo tam kızacam öpücük atıo
Allahımmmmm eriorm
Tek problem temzlik hastası olmam
Ağlarm
Benden bişi kaçmaz
Siz wp görüşülmsnz doğru söyleyin entrikalı yormlarda direk bakıom burdasn
Yada hissedionmu nabıon
Yk kız hep diodm 3 ay geçtimi misss gazlı dönem berbat..
Bide bzmki emeklemiecek die totomu koymuş rahat rahat yayılıodm
Bide baktm 9.5 aylıkken önce ayaklandı tutunarak yürüdü snra emekledi
Neden ters? Cnkü anası benm
Şimdide gözümün içine baka baka herşeyi fırlatıo tam kızacam öpücük atıo
Allahımmmmm eriorm
Tek problem temzlik hastası olmam
Ağlarm
Biz dayler dayler 'e oturmaya geldik. Selfie atacağım birazdan, bakAhshahdhshhd cunkuuuu, aglamak onların ihtiyacı, aglayinca duygu sağaltımı oluyor ve tüm hücreleri yenileniyor, oh miss he bi de sey, bizlere sabir dhshfhdhfhdhdhdhd. Ama bak hakkını yiyemem, bizim bebe pek aglak değil. Fekat saniye durmuyor, gectigin yerlerin yakininda bir sey varsa radar affetmiyor zinkkkk kapiveriyor, bi de oyle hareket ki nefes nefese kaliyor sanırsın biri ona zamanli bi gorev vermis de bitirmesi lazim la dur iki dakka haciii
Burdan biriyle whatsappta goruseceksem ilk sen olursun bebeYim. Henuz o asamaya hic geçmedim hadhshdhdh. Ama hislerim kuvvetlidir onu belirtem
Yavrucum sen ters bi insansan bebe napsin, dibine dusmesin mi, napsin yani. O yuzden ses etme, laf etme shshdhdh. O atma evresi de gecici, bazilarini gormezden gel, büyük tepkiler verme, yavas yavas gececek. Bizimki de surunmek suretiynen komando gibi her yere gidiyor anında. Hele ilgi cekecek bsy gormesin, anlamazsin bile ne ara gitti diye
He iyi temizlik hastalığı guzel bsydir. Isten kalan zamanlarında temizlik yapip yillarini bosa gecir. Oh mis.
Beni beni , bihterini....Ahshahdhshhd cunkuuuu, aglamak onların ihtiyacı, aglayinca duygu sağaltımı oluyor ve tüm hücreleri yenileniyor, oh miss he bi de sey, bizlere sabir dhshfhdhfhdhdhdhd. Ama bak hakkını yiyemem, bizim bebe pek aglak değil. Fekat saniye durmuyor, gectigin yerlerin yakininda bir sey varsa radar affetmiyor zinkkkk kapiveriyor, bi de oyle hareket ki nefes nefese kaliyor sanırsın biri ona zamanli bi gorev vermis de bitirmesi lazim la dur iki dakka haciii
Burdan biriyle whatsappta goruseceksem ilk sen olursun bebeYim. Henuz o asamaya hic geçmedim hadhshdhdh. Ama hislerim kuvvetlidir onu belirtem
Yavrucum sen ters bi insansan bebe napsin, dibine dusmesin mi, napsin yani. O yuzden ses etme, laf etme shshdhdh. O atma evresi de gecici, bazilarini gormezden gel, büyük tepkiler verme, yavas yavas gececek. Bizimki de surunmek suretiynen komando gibi her yere gidiyor anında. Hele ilgi cekecek bsy gormesin, anlamazsin bile ne ara gitti diye
He iyi temizlik hastalığı guzel bsydir. Isten kalan zamanlarında temizlik yapip yillarini bosa gecir. Oh mis.
İlk başta okudum yazdıklarınıAhshahdhshhd cunkuuuu, aglamak onların ihtiyacı, aglayinca duygu sağaltımı oluyor ve tüm hücreleri yenileniyor, oh miss he bi de sey, bizlere sabir dhshfhdhfhdhdhdhd. Ama bak hakkını yiyemem, bizim bebe pek aglak değil. Fekat saniye durmuyor, gectigin yerlerin yakininda bir sey varsa radar affetmiyor zinkkkk kapiveriyor, bi de oyle hareket ki nefes nefese kaliyor sanırsın biri ona zamanli bi gorev vermis de bitirmesi lazim la dur iki dakka haciii
Neeeğğğğ yılda 1 kere iyi bişi dio onuda baltalamaaaaBiz dayler dayler 'e oturmaya geldik. Selfie atacağım birazdan, bak
Hayır ilk Bolon'sa ben yoğum o zaman. Ben anlamam. Ya ilk ben ya hiç!!1!1!!1!
Demek ki bizimki mütemadiyen duygu sağaltıyor. Hiç boşta kalmayacak anam. Sürekli gezelim görelim. Ev de kümes gibi. Neresini göstereyim. Enerjim desen yok, yetiremiyorum. Şarkı açıyorum klip çekiyoruz evde. Ondan da yoruluyorum, o yorulmuyor tabii. İşte böyleyken böyle. Sizin Mahmud erken emeklemeye başlamış maşallah dayler dayler
Ağlama Bolon ağlama. Bize gel baktıkça açılırsın. Belki bağışıklık kazanırsın aslında bak. Olaya iyi tarafından bakalım