- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.042
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #218.461
İyi canımm çok şükür. Şafak sayıyoruz sen nasılsınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi canımm çok şükür. Şafak sayıyoruz sen nasılsınn
"Biz arkadaşız, olmaz öyle şey" diye reddettiğim arkadaşım yıllar sonra "Hiç düşündün mü bana evet deseydin, evlenseydik, çocuğumuz olsaydı kime benzerdi" diye sorduğunda evliydi. Karısı hamileymiş, onu da sonradan öğrendimAy sinir oldum bugün
Ta 2017 mi 16 mı bi çocuk vardı. Iki üç gün internetten konuşmuştuk. Yüz yüze bile gelmedik. Benden küçükolduğunu öğrenince bi de hareketleri bana sıkıntılı gelince konuşmamıştım.
Bugün gelmiş bana istek atmış. Kocamla fotoğrafım var evli yazıyor. Bu kadar mı gurursuz oldu bu adamlar hayret ediyorum. Evli kadına iş atmak nedir yani.
Tiroit beni zaten sinirli yapiyor, bi de buna yükseldim. Gerizekalı yaa
Ayy az kalmşİyi canımm çok şükür. Şafak sayıyoruz sen nasılsınn
Ay sinir oldum bugün
Ta 2017 mi 16 mı bi çocuk vardı. Iki üç gün internetten konuşmuştuk. Yüz yüze bile gelmedik. Benden küçükolduğunu öğrenince bi de hareketleri bana sıkıntılı gelince konuşmamıştım.
Bugün gelmiş bana istek atmış. Kocamla fotoğrafım var evli yazıyor. Bu kadar mı gurursuz oldu bu adamlar hayret ediyorum. Evli kadına iş atmak nedir yani.
Tiroit beni zaten sinirli yapiyor, bi de buna yükseldim. Gerizekalı yaa
Benmde 9 yış peşimde olan biri vardı"Biz arkadaşız, olmaz öyle şey" diye reddettiğim arkadaşım yıllar sonra "Hiç düşündün mü bana evet deseydin, evlenseydik, çocuğumuz olsaydı kime benzerdi" diye sorduğunda evliydi. Karısı hamileymiş, onu da sonradan öğrendim
Henüz değil canım. Bu neyin rahatlığı bilmiyorum bu haftaiçi odası gelcek gelsin yıkayıp ütüleyip yerleştireyim diye bekliyorum. Birkaç eksik var onlarında yavaş yavaş tamamlarım inşallahAyy az kalmş
Herşey hazrmı kuzum
Sapkınlık parayla değil. Allah korusun böylelerindenAz önce de alakasız saçma sapan biri mesaj attı.
Yapmayacağı iş değil, geçmişte cevap vermeyince arkadaşlarına yazdırmıştı. Tek ona mi yazmıyorum yoksa pcde mi yokum anlamak için.
Insanda az gurur şeref haysiyet olacak ya. Ne biliyim önemli değerler bunlar.
Hayır bi de geçmişte es kaza sevgili falan olsaydık heralde kapımda yatacaktı mal.
Bal0ncuk N Neal
Ahshhahshshs atma demedim mi kiz selfiyi, gizli takilcaktik yaaa aaaaBiz dayler dayler 'e oturmaya geldik. Selfie atacağım birazdan, bak
Hayır ilk Bolon'sa ben yoğum o zaman. Ben anlamam. Ya ilk ben ya hiç!!1!1!!1!
Demek ki bizimki mütemadiyen duygu sağaltıyor. Hiç boşta kalmayacak anam. Sürekli gezelim görelim. Ev de kümes gibi. Neresini göstereyim. Enerjim desen yok, yetiremiyorum. Şarkı açıyorum klip çekiyoruz evde. Ondan da yoruluyorum, o yorulmuyor tabii. İşte böyleyken böyle. Sizin Mahmud erken emeklemeye başlamış maşallah dayler dayler
Ağlama Bolon ağlama. Bize gel baktıkça açılırsın. Belki bağışıklık kazanırsın aslında bak. Olaya iyi tarafından bakalım
Sen de ilk, en ilk hepiniz.Beni beni , bihterini....
Iste oyle hemen doldurmycan gözleri, beklicen acık, ne zaman gordun sana tamamen en iyi bsy dedigimi. Luffen ama. Neyse severim seni beİlk başta okudum yazdıklarını
Aha dedm gözlerim doluoooo bana ni didiiii
Ay lav yuuu... Ama dur bal0n kendine gel daha msj bitmedi oku oku dedm veeee bingoooo
Neeeğğğğ yılda 1 kere iyi bişi dio onuda baltalamaaaa
Bu kadar ilkin olduğu yere ben kendimi yakıştıramam. Ben daha iyilerine layığım. Siz gidin ben burada takılırım kendimleAhshhahshshs atma demedim mi kiz selfiyi, gizli takilcaktik yaaa aaaa
Sen de ilksin hepiniz ilksiniz, burdan naklen yayinlycam tolofonumu hepiniz ekleyin hepiniz, hiçbirisimiz kusur kalmayalım shhdshhdhd
Bizimki kuduruk toto olduğundan her şeyi değişik anacım, hep acele etmece aaaa ismini nerden bildin, soylememistim kimseye aaaaaa
Sen de ilk, en ilk hepiniz.
Iste oyle hemen doldurmycan gözleri, beklicen acık, ne zaman gordun sana tamamen en iyi bsy dedigimi. Luffen ama. Neyse severim seni be
kız bişi kalmamış bitirmişsin maşallahHenüz değil canım. Bu neyin rahatlığı bilmiyorum bu haftaiçi odası gelcek gelsin yıkayıp ütüleyip yerleştireyim diye bekliyorum. Birkaç eksik var onlarında yavaş yavaş tamamlarım inşallah
hemen kıskandılar zaten dayloşAhshhahshshs atma demedim mi kiz selfiyi, gizli takilcaktik yaaa aaaa
Sen de ilksin hepiniz ilksiniz, burdan naklen yayinlycam tolofonumu hepiniz ekleyin hepiniz, hiçbirisimiz kusur kalmayalım shhdshhdhd
Bizimki kuduruk toto olduğundan her şeyi değişik anacım, hep acele etmece aaaa ismini nerden bildin, soylememistim kimseye aaaaaa
Sen de ilk, en ilk hepiniz.
Iste oyle hemen doldurmycan gözleri, beklicen acık, ne zaman gordun sana tamamen en iyi bsy dedigimi. Luffen ama. Neyse severim seni be
Paresilaaa Tatilde miiiiğevettttttttttt bugün formumda olduğuma göre başlıyorummmmmmm
Paresilaaa nerelerdesiniz hanımefendicim... deniz fotoğraflarıyla içimizi eritiyorsun bibiğim
Akmerim akmoş yine kayboldun bak dayak yicen
Berfinim21 geliyor bazen ama bizi unuttu sanırım
Papatya011 topiğimizin ilk annesi.. 2. bebesini büyütüyor kıyamam
Kiraz cicegi5388 özlenmektesin.. valla işten ayrıldı bebe oldu görmez olduk
S Sns34 dert ortağın her zaman yanımda olanım.. seni anmadan geçmek olmaz
tugcekb çılgınımız nasılsın
BiyoMel kızzz biyoooooo nirdesin anacım
serrabk nasılsın kuzum minnoş nasıl
MNbeyaz nerdesinnnnnnnnnnnn beni unuttsun demişsin nerdesin bunu sen diyemezsin
z e y n o m seni anmasakta olur
@ J a n e yine ban yemiş
Saron ablacım nasılsın nerelerdesin
Nurzfr tatil başladı gelsen ya
yök yarı tatilde parecikParesilaaa Tatilde miiiiğ
Nurzfr Sahi geçen yaz geldindindi negzel
Bir Eleadora vardı, o neredeymiş sordun mu?
Yine şifreli konuşmalar cık cıkyök yarı tatilde parecik
nurda gelio gidio kafasına göre kullanılmış bir mendil gibi köşeye atıoyr bizi
Eleadora kültürlü takılıor kitap topiğinde rahatsz etmiorum genelde özelden taciz ediorm
ne şifresi kız...Yine şifreli konuşmalar cık cık
Pare tatilde mi değil mi?ne şifresi kız...