- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.281
Kimsiniz bayan numaranız kayıtlı değilNasılsıniz
Kimsiniz bayan numaranız kayıtlı değil
Ee nabıyongBlack derler bana hatırladın mı
Aynen çok hızlı büyüyorlarOyy maşallah ne kadar hızlı büyüdüler
Suyu ben biraz azalttım ya onu doğru dedin
Ayy masallahMerhaba teyzoslar brn bugun 15 haftalik oldum. Cuma gunu cinsiyetim de belli oldu.
Aralikta oglusumuz dunyaya gelicek
Eki Görüntüle 3090391
Istanbulda bogulmacalardayiz sen nasilsin yavruNasılsıniz
Romeo ve Juliet'e başladım yaa. Tiyatroya karşı ön yargım vardı, kırdı bu kitap ön yargılarımı bayıldım kitabaEe nabıyong
Yaa çok mu sıcak? Van'dan sonra zor gelmiştir. Buralar serin 3 4 gündür, gece balkonda yatalım dedim, eşim yok soğuk dedi zorla götürdüm sabaha hasta uyandık ahahhaIstanbulda bogulmacalardayiz sen nasilsin yavru
Aynısından. Böğrüme öküz oturmuş gibiIstanbulda bogulmacalardayiz sen nasilsin yavru
Ben şiir ve tiyatro okumayı sevmiyorum yaRomeo ve Juliet'e başladım yaa. Tiyatroya karşı ön yargım vardı, kırdı bu kitap ön yargılarımı bayıldım kitaba
Sorma ya vanda hala yorganla yatiyorlarmis ajafdhshsRomeo ve Juliet'e başladım yaa. Tiyatroya karşı ön yargım vardı, kırdı bu kitap ön yargılarımı bayıldım kitaba
Yaa çok mu sıcak? Van'dan sonra zor gelmiştir. Buralar serin 3 4 gündür, gece balkonda yatalım dedim, eşim yok soğuk dedi zorla götürdüm sabaha hasta uyandık ahahha
Geldigimden beri beynim kayniyor yav klimaya kafami sokacam az kaldiAynısından. Böğrüme öküz oturmuş gibi
Ben şiir ve tiyatro okumayı sevmiyorum ya
Ben de şiir sevmem. Tiyatroya karşı da ön yargım vardı ilk deneyimim kötü olmuştu, diyalog tarzı sevmediğim ve anlamadığım için. Ama bu iyi geldiAynısından. Böğrüme öküz oturmuş gibi
Ben şiir ve tiyatro okumayı sevmiyorum ya
Valla yatarım içeri tövbe haşa cehennem gibi, ya Rabbim öyle bir eve taşınmışız ki. Bence Diyarbakırın en sıcak evi olabilir hakdlffSorma ya vanda hala yorganla yatiyorlarmis ajafdhshskiz sen delirdinmi balkonda yatilirmi beton cekmistir bir guzel
Geldigimden beri beynim kayniyor yav klimaya kafami sokacam az kaldi
Oralar zaten sicahValla yatarım içeri tövbe haşa cehennem gibi, ya Rabbim öyle bir eve taşınmışız ki. Bence Diyarbakırın en sıcak evi olabilir hakdlff
Sorma 3 gündür yağmur yağdı diye bayram ilan ettikOralar zaten sicah
Tesekkurler teyzesiAyy masallahsağlıkla gelsin inşallah
Eneee bir tane daha altın büllüklü geliyor. Bu grubun kaderi bu olduMerhaba teyzoslar brn bugun 15 haftalik oldum. Cuma gunu cinsiyetim de belli oldu.
Aralikta oglusumuz dunyaya gelicek
Eki Görüntüle 3090391
Eyi madem. Güle güle oku, özet çıkar. Anlatma yaptıracağım bitinceBen de şiir sevmem. Tiyatroya karşı da ön yargım vardı ilk deneyimim kötü olmuştu, diyalog tarzı sevmediğim ve anlamadığım için. Ama bu iyi geldi
Bitirince yazacağım yorumumu, paylaşırım seninleEneee bir tane daha altın büllüklü geliyor. Bu grubun kaderi bu olduSağlıkla gelsin inşallah bebiko
Eyi madem. Güle güle oku, özet çıkar. Anlatma yaptıracağım bitince
Ben de bir gün yeniden kitap okurum inşallah. Burayı okuyorum. İnşallah o da sayılıyordur ahshhshsjBitirince yazacağım yorumumu, paylaşırım seninle
Yok ya ciddi bi ishal degil, sanırım antibiyotik sebebiyle ishalimsi oluyor, bizim hemsire oyle dedi. Muz her gun veriyorum canim.geçer oda muz yedir cnm keser..
lena dipçik gibi ya... annesini solladı cadılıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?