- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #218.261
nabıon hamiş
nie kv gitmiolar bulutum
nieeğğğğğ
ben genelde evde sıktığım içecekler kombo yapıp enerji toplamaya çalışıyorum bulutum
Sürekli uyuyorum baluş
Sen napıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nabıon hamiş
nie kv gitmiolar bulutum
nieeğğğğğ
ben genelde evde sıktığım içecekler kombo yapıp enerji toplamaya çalışıyorum bulutum
Oooh hızlı çıktıdipçik gibi teyzesi
dün parka bilem gitti
Siz niye rahat durmuyonuz yavbir konuda cok gerildim... olaki bana ters bir düşünceyle yanıt gelirse...
kendinize iyi bakın.. bir süre buralarda olmayabilirim
Di mi ya çok şükür@Miss Bride hamileyken nasil tasindi onu düşünüyorum suan, ben uc buçuk atiyorum ahagzhsbs
Oh yarasıııınSürekli uyuyorum baluş
Sen napıyosun
Valla helal olsun ona iyi yapti kendi kendineOooh hızlı çıktı
Siz niye rahat durmuyonuz yav
Di mi ya çok şükür
Oh yarasıııın
Iyi gecmis neosum yine bundan sonra hizla alir kilo hic canini sıkma senAy nasıl özet geçeceğini bilmiyorum. Nöroloji kontrolü iyi geçti. Düzenli gitmemize gerek yokmuş. Zaten hem beyin mr sonucu hem de genetik test sonucu nörolojik bir durumu olmadığını söylüyormuş. Oturamaması, ayaklarını tam basamaması ve yan dönememesine erken doğduğu için hala vakti var dedi. 1-2 ay sonra bunları hala yapamıyor olursa o zaman gelirsiniz dedi. Rotarix 2. dozu oldu. 485 gr almış, 6785 gr olmuş. Persentil ilk defa 25'in altına düştü. Pek hoşuna gitmedi. Bestlak ve Lactamil damla yazdı bana. Buzluktaki sütleri ver dedi. Kafam allak bullak. Hiç de aklıma yatmadı yani ne yapacağım bilmiyorum
Ben tek başıma çocuğun bezini bile zor değiştiriyorumValla helal olsun ona iyi yapti kendi kendine
Sağ ol hemşirem. Muhtemelen almaz ek gıdaya kadar ama bakalımIyi gecmis neosum yine bundan sonra hizla alir kilo hic canini sıkma sen
Yaparsn aşkoş...Bir saglam onlar kaldi zaten ay cok stresliyim ya tek basima halledebilecekmiyim diye düşünüyorum.
Kız o hem gebeydi hem taşınıodu@Miss Bride hamileyken nasil tasindi onu düşünüyorum suan, ben uc buçuk atiyorum ahagzhsbs
Şu gebelik bi bende uyku yapmadıda ters teptiSürekli uyuyorum baluş
Sen napıyosun
Hala burdaym....Oooh hızlı çıktı
Siz niye rahat durmuyonuz yav
Di mi ya çok şükür
Oh yarasıııın
Aklına yatmayan ne tam olarak?Ay nasıl özet geçeceğini bilmiyorum. Nöroloji kontrolü iyi geçti. Düzenli gitmemize gerek yokmuş. Zaten hem beyin mr sonucu hem de genetik test sonucu nörolojik bir durumu olmadığını söylüyormuş. Oturamaması, ayaklarını tam basamaması ve yan dönememesine erken doğduğu için hala vakti var dedi. 1-2 ay sonra bunları hala yapamıyor olursa o zaman gelirsiniz dedi. Rotarix 2. dozu oldu. 485 gr almış, 6785 gr olmuş. Persentil ilk defa 25'in altına düştü. Pek hoşuna gitmedi. Bestlak ve Lactamil damla yazdı bana. Buzluktaki sütleri ver dedi. Kafam allak bullak. Hiç de aklıma yatmadı yani ne yapacağım bilmiyorum
Ay nasıl özet geçeceğini bilmiyorum. Nöroloji kontrolü iyi geçti. Düzenli gitmemize gerek yokmuş. Zaten hem beyin mr sonucu hem de genetik test sonucu nörolojik bir durumu olmadığını söylüyormuş. Oturamaması, ayaklarını tam basamaması ve yan dönememesine erken doğduğu için hala vakti var dedi. 1-2 ay sonra bunları hala yapamıyor olursa o zaman gelirsiniz dedi. Rotarix 2. dozu oldu. 485 gr almış, 6785 gr olmuş. Persentil ilk defa 25'in altına düştü. Pek hoşuna gitmedi. Bestlak ve Lactamil damla yazdı bana. Buzluktaki sütleri ver dedi. Kafam allak bullak. Hiç de aklıma yatmadı yani ne yapacağım bilmiyorum
Yaparsn aşkoş...
Hergn biraz biraz..
Hepsini biranda yapna zaten
Kız o hem gebeydi hem taşınıodu
Hem sex yapıodu
Kadın 10 parmağnda 10 marifet
Şu gebelik bi bende uyku yapmadıda ters tepti
Hala burdaym....
Cnkü banlıymş meğer laf sölediğim
Dikkat etmemişim
Aklına yatmayan ne tam olarak?
Yaknda midede bulanırHahahaha ters tepmiş aşko
Yaknda midede bulanır
Emdikten sonra bakıyorum süt var hala. Damlayla sütü artırmanın anlamı ne ki bu durumda? Bir de az almış da değil aslında ne bileyimYaparsn aşkoş...
Hergn biraz biraz..
Hepsini biranda yapna zaten
Kız o hem gebeydi hem taşınıodu
Hem sex yapıodu
Kadın 10 parmağnda 10 marifet
Şu gebelik bi bende uyku yapmadıda ters tepti
Hala burdaym....
Cnkü banlıymş meğer laf sölediğim
Dikkat etmemişim
Aklına yatmayan ne tam olarak?
Ben çekmemiştimBulanmayacak hahahahha Anneme çektiysem inşallah
Haa ben başka şey sandm.. Kilo konusunda katılıorm.. Az almamş bence kilo alımıda kilosuda gayet iyi.. Acaba süt kalitesinimi arttırmaya çalışmş emin olmak için? Ama onun içinde damlaya gerek yk, anne besinlerle onu arttırırEmdikten sonra bakıyorum süt var hala. Damlayla sütü artırmanın anlamı ne ki bu durumda? Bir de az almış da değil aslında ne bileyim
Neblem anlamadım. Meme zaten kist dolu. İyice çoğaltmak istemiyorum. Genel cerrah emzir bol bol dediBen çekmemiştim
Haa ben başka şey sandm.. Kilo konusunda katılıorm.. Az almamş bence kilo alımıda kilosuda gayet iyi.. Acaba süt kalitesinimi arttırmaya çalışmş emin olmak için? Ama onun içinde damlaya gerek yk, anne besinlerle onu arttırır
Senin dr kafa gidik
Ne güzel.beni tanıyan da öyle de tanımayanlar geliyorAy cidden ama ya kimseyle uğraşacak kafada değilim. Zaten insanlar da bujun farkında çok şükür. Gelmeye de yeltenmiyorlar artık
bebek görmeymiş ondan İnsanlardan soğudum valla kimseyi görmek istemiyorum halimde yok.senin gibi atom yapayım evde mantıklı eşime enerji içeceği al dedim sporcu içeceği almış onu içiyorum şimdinabıon hamiş
nie kv gitmiolar bulutum
nieeğğğğğ
bir iki aya döner minnoş nörolojik sıkıntı olmamasına çok sevindim Benim kızçede tutunarak kalkmayı öğrendi teyzesi darısı kerem kardeşine kilosu 500gram ya da fazla aldıysa iyi diye biliyorum.sadece anne sütüyle devam etmiş biri olarak her emzirme sonrası 2 3 bardak su,günde bir bardak kimyonlu çay tavsiye ederim.Ay nasıl özet geçeceğini bilmiyorum. Nöroloji kontrolü iyi geçti. Düzenli gitmemize gerek yokmuş. Zaten hem beyin mr sonucu hem de genetik test sonucu nörolojik bir durumu olmadığını söylüyormuş. Oturamaması, ayaklarını tam basamaması ve yan dönememesine erken doğduğu için hala vakti var dedi. 1-2 ay sonra bunları hala yapamıyor olursa o zaman gelirsiniz dedi. Rotarix 2. dozu oldu. 485 gr almış, 6785 gr olmuş. Persentil ilk defa 25'in altına düştü. Pek hoşuna gitmedi. Bestlak ve Lactamil damla yazdı bana. Buzluktaki sütleri ver dedi. Kafam allak bullak. Hiç de aklıma yatmadı yani ne yapacağım bilmiyor
Ben çekmemiştim
Haa ben başka şey sandm.. Kilo konusunda katılıorm.. Az almamş bence kilo alımıda kilosuda gayet iyi.. Acaba süt kalitesinimi arttırmaya çalışmş emin olmak için? Ama onun içinde damlaya gerek yk, anne besinlerle onu arttırır
Senin dr kafa gidik
Tabiki dopru demişNeblem anlamadım. Meme zaten kist dolu. İyice çoğaltmak istemiyorum. Genel cerrah emzir bol bol dedi
Yarasın bulutumNe güzel.beni tanıyan da öyle de tanımayanlar geliyor
bebek görmeymiş ondan İnsanlardan soğudum valla kimseyi görmek istemiyorum halimde yok.senin gibi atom yapayım evde mantıklı eşime enerji içeceği al dedim sporcu içeceği almış onu içiyorum şimdi
bir iki aya döner minnoş nörolojik sıkıntı olmamasına çok sevindim Benim kızçede tutunarak kalkmayı öğrendi teyzesi darısı kerem kardeşine kilosu 500gram ya da fazla aldıysa iyi diye biliyorum.sadece anne sütüyle devam etmiş biri olarak her emzirme sonrası 2 3 bardak su,günde bir bardak kimyonlu çay tavsiye ederim.
Benim kız kist olan yeri pek emmiyor.az az geliyor sanırım.geçmedi bir türlü topak topak duruyorlar hatta bir tanesi baya büyümüş bir seneye ameliyat yolu gözüküyor.anlamadım. Meme zaten kist dolu. İyice çoğaltmak istemiyorum. Genel cerrah emzir bol bol dedi
sağol bal0ncuğum bugün sabah eşime verdim kızı uyudum.çok uyumak artık iyi gelmiyor galibaTabiki dopru demiş
Bol bol emzir bacım
Yarasın bulutum
Oyy maşallah ne kadar hızlı büyüdülerNe güzel.beni tanıyan da öyle de tanımayanlar geliyor
bebek görmeymiş ondan İnsanlardan soğudum valla kimseyi görmek istemiyorum halimde yok.senin gibi atom yapayım evde mantıklı eşime enerji içeceği al dedim sporcu içeceği almış onu içiyorum şimdi
bir iki aya döner minnoş nörolojik sıkıntı olmamasına çok sevindim Benim kızçede tutunarak kalkmayı öğrendi teyzesi darısı kerem kardeşine kilosu 500gram ya da fazla aldıysa iyi diye biliyorum.sadece anne sütüyle devam etmiş biri olarak her emzirme sonrası 2 3 bardak su,günde bir bardak kimyonlu çay tavsiye ederim.