• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hiç kimseyi istemiyorum. Benim kadar yabani ve tembel olmamışsındır
Yok o kadar yabani ve tembelim ama laf söz olmasın diye yakınlara tahammül edebiliyorum 🙈 arkamdan konuşulmasını hiç sevmem 🙈
aslında zorunlu vize :KK70:
mecburdum :KK70: kahretsin :KK70:
valla grip olan bendm artık kendileri bilir :KK70:

gelin hanım
nerelerdesin sen yahuuuuuuuuu

tanımadığın birileri geliyor kızz bulutum
aman kvnin tanıdıkları işte ne bilem 🤷🏻‍♀️

Kullanıp memnun kaldığınız enerji veren bir multivitamin var mı? Oceanmomy kullanıyordum ama gebelik dışında kullanılıyor mu bilmiyorum.kendimi çok bitkin hissediyorum

nabıon hamiş :D

Yok o kadar yabani ve tembelim ama laf söz olmasın diye yakınlara tahammül edebiliyorum 🙈 arkamdan konuşulmasını hiç sevmem 🙈

aman kvnin tanıdıkları işte ne bilem 🤷🏻‍♀️
nie kv gitmiolar bulutum

Hastane tabii bizim ikinci ikametgah
nieeğğğğğ

Kullanıp memnun kaldığınız enerji veren bir multivitamin var mı? Oceanmomy kullanıyordum ama gebelik dışında kullanılıyor mu bilmiyorum.kendimi çok bitkin hissediyorum
ben genelde evde sıktığım içecekler kombo yapıp enerji toplamaya çalışıyorum bulutum

iyiyiz aşkoş sen nasılsın
evine döndünmü.. eşyaların geldimi..
yerleştirdinmi
ne ettin bakalım..
gözlerin nasıl oldu
Yarin yerlestirecegim evi bu gece yola cikacagim nasipse, gozum degil kulagim kiz ahwfshs hala ayni maalesef ustune birde vajinal mantar nuksetti bugun dr a gittim ilac vermedi smear ve kultur testi yaptir dedi😶😶 her an regl olabilirim inşallah yollarda perişan olmam

Yarin yerlestirecegim evi bu gece yola cikacagim nasipse, gozum degil kulagim kiz ahwfshs hala ayni maalesef ustune birde vajinal mantar nuksetti bugun dr a gittim ilac vermedi smear ve kultur testi yaptir dedi😶😶 her an regl olabilirim inşallah yollarda perişan olmam
ay evet kulağın ya... o sırada gözle ilgili muhabbet vardı arada senide kaynattım aşkoş :D :D :D :D :D :D :D

Back