• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba teyzoslar brn bugun 15 haftalik oldum. Cuma gunu cinsiyetim de belli oldu. 👶🏻

Aralikta oglusumuz dunyaya gelicek 💙💙
F2160247-A881-426A-AED6-F4D05B7188F5.jpeg

Romeo ve Juliet'e başladım yaa. Tiyatroya karşı ön yargım vardı, kırdı bu kitap ön yargılarımı bayıldım kitaba 🥺
Istanbulda bogulmacalardayiz sen nasilsin yavru
Yaa çok mu sıcak? Van'dan sonra zor gelmiştir. Buralar serin 3 4 gündür, gece balkonda yatalım dedim, eşim yok soğuk dedi zorla götürdüm sabaha hasta uyandık ahahha😂😂

Romeo ve Juliet'e başladım yaa. Tiyatroya karşı ön yargım vardı, kırdı bu kitap ön yargılarımı bayıldım kitaba 🥺

Yaa çok mu sıcak? Van'dan sonra zor gelmiştir. Buralar serin 3 4 gündür, gece balkonda yatalım dedim, eşim yok soğuk dedi zorla götürdüm sabaha hasta uyandık ahahha😂😂
Sorma ya vanda hala yorganla yatiyorlarmis ajafdhshs🤣🤣 kiz sen delirdinmi balkonda yatilirmi beton cekmistir bir guzel🙃🙃💀
Aynısından. Böğrüme öküz oturmuş gibi

Ben şiir ve tiyatro okumayı sevmiyorum ya
Geldigimden beri beynim kayniyor yav klimaya kafami sokacam az kaldi

Sorma ya vanda hala yorganla yatiyorlarmis ajafdhshs🤣🤣 kiz sen delirdinmi balkonda yatilirmi beton cekmistir bir guzel🙃🙃💀

Geldigimden beri beynim kayniyor yav klimaya kafami sokacam az kaldi
Valla yatarım içeri tövbe haşa cehennem gibi, ya Rabbim öyle bir eve taşınmışız ki. Bence Diyarbakırın en sıcak evi olabilir hakdlff

Merhaba teyzoslar brn bugun 15 haftalik oldum. Cuma gunu cinsiyetim de belli oldu. 👶🏻

Aralikta oglusumuz dunyaya gelicek 💙💙
Eki Görüntüle 3090391
Eneee bir tane daha altın büllüklü geliyor. Bu grubun kaderi bu oldu 🤣 Sağlıkla gelsin inşallah bebiko 😇
Ben de şiir sevmem. Tiyatroya karşı da ön yargım vardı ilk deneyimim kötü olmuştu, diyalog tarzı sevmediğim ve anlamadığım için. Ama bu iyi geldi 😍
Eyi madem. Güle güle oku, özet çıkar. Anlatma yaptıracağım bitince

Back