Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam askoslarim istanbul sicagi beni mahvetti, ayaga kalkinca gozum kararıyor tansiyonum yerlerde
Of hic iyi degilim ya, her kalktigimda gozlerim karariyor ayrica kulagimda kalp atimi duyuyorum. İnşallah sadece sicak carpmasidir
Aşkoş nasıl oldun?
Kız hatayda olsan erirsin o zaman

İyi cok şükür cnm hafif burun tıkanıklığı kaldı
Ben grip oldum bu sefer

Selaaammmsssss

Ne edionuz leeeeee...

Bugn temizlikle uğraştm hasta halimle..
Herif bebek baktı.. Aslında ona temizletecektm ama ben kendim yapmak istedim kafamı dağıtmak için..
Snrada grip olduğumu söylediğim halde misafirm geldi bize bulaşmaz dediler.. Umarm öyle olur..
Neyse gelen kişiler cockluk arkadaşlarm eşleriyle birlikte benm evimde hzmet ettiler ben ve kızım hasta hasta izledim

Aşkoş nasıl oldun?
Kız hatayda olsan erirsin o zaman

İyi cok şükür cnm hafif burun tıkanıklığı kaldı
Ben grip oldum bu sefer
Kisir döngü ye hos geldik zaten genelde öyle oluyor sonra cocuga geciyor allahim bide kres zamanini hic düsünmek istemiyorum sirf binhastaliklar yüzünden

Adama vize çıktı, evine geldi demek. Kutlanacak bir hadise Ben hala misafir kabul etmiyorum

Güzel kafa dağıtmışsındır ben de istiyorum temizlik ritüeli eşimi bulursam bakalım Bu haftada bana gelecek tanımadığım birileri.keşke misafirliğe gitme adeti kaldırılsa sadece yakınlar gelse.iyice yabani ve tembel oldum

Ben hiç kimseyi istemiyorum. Benim kadar yabani ve tembel olmamışsındır

Adama vize çıktı, evine geldi demek. Kutlanacak bir hadise Ben hala misafir kabul etmiyorum
aslında zorunlu vize
mecburdum kahretsin
valla grip olan bendm artık kendileri bilir

Nasılsınız kızlar?
gelin hanım
nerelerdesin sen yahuuuuuuuuu

tanımadığın birileri nasıl geliyor kızz bulutum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…