- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.221
Aaa gerçektenmi kiz, valla istanbula geldigimden beri böyleyim sinirim bozuldu artikGünaydin millet,
Bal0ncuk bebisimiz nasil oldu bronsiti?
Hemsirecik bu sene nedense herkeste o tür sikayetler var benim doktorum bunun afrika dan bir cicek türü getirdiklerini ve onun poleni böyle etkiler gösterdigini anlatmisti.
Artmadığı huzursuzluğu olmadığı sürece sıkıntı yokDiyet vermedi. Kanı takip ediyoruz doktorla beraber
Selam askoslarimistanbul sicagi beni mahvetti, ayaga kalkinca gozum kararıyor tansiyonum yerlerde
Aşkoş nasıl oldun?Of hic iyi degilim ya, her kalktigimda gozlerim karariyor ayrica kulagimda kalp atimi duyuyorum. İnşallah sadece sicak carpmasidir
İyi cok şükür cnm hafif burun tıkanıklığı kaldıGünaydin millet,
Bal0ncuk bebisimiz nasil oldu bronsiti?
Hemsirecik bu sene nedense herkeste o tür sikayetler var benim doktorum bunun afrika dan bir cicek türü getirdiklerini ve onun poleni böyle etkiler gösterdigini anlatmisti.
4 senedir vanin havasina alismisim balus bu sicak mahvetti beniAşkoş nasıl oldun?
Kız hatayda olsan erirsin o zaman
İyi cok şükür cnm hafif burun tıkanıklığı kaldı
Ben grip oldum bu sefer
Öyle ondan olabilir demisti doktorum herkes de varmis bu son zamanlardaAaa gerçektenmi kiz, valla istanbula geldigimden beri böyleyim sinirim bozuldu artik
Kisir döngü ye hos geldikAşkoş nasıl oldun?
Kız hatayda olsan erirsin o zaman
İyi cok şükür cnm hafif burun tıkanıklığı kaldı
Ben grip oldum bu sefer
Artk bende düşünmek istemiormKisir döngü ye hos geldikzaten genelde öyle oluyor sonra cocuga geciyor allahim bide kres zamanini hic düsünmek istemiyorum sirf binhastaliklar yüzünden
Adama vize çıktı, evine geldi demek. Kutlanacak bir hadiseSelaaammmsssss
Ne edionuz leeeeee...
Bugn temizlikle uğraştm hasta halimle..
Herif bebek baktı.. Aslında ona temizletecektm ama ben kendim yapmak istedim kafamı dağıtmak için..
Snrada grip olduğumu söylediğim halde misafirm geldi bize bulaşmaz dediler.. Umarm öyle olur..
Neyse gelen kişiler cockluk arkadaşlarm eşleriyle birlikte benm evimde hzmet ettiler ben ve kızım hasta hasta izledim
Sen nerdesin yaNasılsınız kızlar?
Güzel kafa dağıtmışsındır ben de istiyorum temizlik ritüeli eşimi bulursam bakalımSelaaammmsssss
Ne edionuz leeeeee...
Bugn temizlikle uğraştm hasta halimle..
Herif bebek baktı.. Aslında ona temizletecektm ama ben kendim yapmak istedim kafamı dağıtmak için..
Snrada grip olduğumu söylediğim halde misafirm geldi bize bulaşmaz dediler.. Umarm öyle olur..
Neyse gelen kişiler cockluk arkadaşlarm eşleriyle birlikte benm evimde hzmet ettiler ben ve kızım hasta hasta izledim
Ben hiç kimseyi istemiyorum. Benim kadar yabani ve tembel olmamışsındırGüzel kafa dağıtmışsındır ben de istiyorum temizlik ritüeli eşimi bulursam bakalımBu haftada bana gelecek tanımadığım birileri.keşke misafirliğe gitme adeti kaldırılsa sadece yakınlar gelse.iyice yabani ve tembel oldum
aslında zorunlu vizeAdama vize çıktı, evine geldi demek. Kutlanacak bir hadiseBen hala misafir kabul etmiyorum
gelin hanımNasılsınız kızlar?
tanımadığın birileri nasıl geliyor kızz bulutumGüzel kafa dağıtmışsındır ben de istiyorum temizlik ritüeli eşimi bulursam bakalımBu haftada bana gelecek tanımadığım birileri.keşke misafirliğe gitme adeti kaldırılsa sadece yakınlar gelse.iyice yabani ve tembel oldum
Hani adamların üstüne atlıyordukaslında zorunlu vize
mecburdumkahretsin
valla grip olan bendm artık kendileri bilir
gelin hanım
nerelerdesin sen yahuuuuuuuuu
tanımadığın birileri nasıl geliyor kızz bulutum
ben yorgunum beklesinHani adamların üstüne atlıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?