- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.201
Ben yoldan zaten çıkmaya müsaittim de vaktim olmuyorduhamile göbüşümle kocamın oyununa yardım ettiğim günler dün gibi artık bıraktı çok şükür artık pc açılmıyor evde darısı size
benim hiç olmadı en konforlu gebelik bendeydi darısı sanane bulantı ne uykusuzluk ne sancı.suni sancıları bile hissetmediğimden sezaryen oldum
valla güzel uyumuş acısı kötü çıkmış..benim kızda gece 2 de uyandı sürekli ağlayıp durdu sabaha kadar uyuyamadım.kuzu kıyma vermiştim ilk kez içine dana eti mi karıştı bilmem ki sancı mıydı
Bulantı 7-8den sonra başlıyor diyorlar.ama bence nasıl hissediyorsan öyle devam ederOğğğy maşallah izinden geleyim umarımben de hiç bulanacakmış gibi hissetmiyorum 4+6 daha küçük ondan mı bilmiyorum ama umarım doğru hissediyorumdur
Bulantı 7-8den sonra başlıyor diyorlar.ama bence nasıl hissediyorsan öyle devam ederdaha miniminnacık yavruşun inşallah annesine kıymaz rahat geçer
Hadi bakalım. Bizimki de bilgisayarını eskisi kadar açamadığını fark edince telefondan oynamaya başladıBen yoldan zaten çıkmaya müsaittim de vaktim olmuyorduhamile göbüşümle kocamın oyununa yardım ettiğim günler dün gibi artık bıraktı çok şükür artık pc açılmıyor evde darısı size
Ya bizde de gaz sancıları geri geldi. O uyudu bu sefer beni uyku tutmadı. 23.30 gibi yatağa girdim hop ağlamaya başladı ayaklarını havaya kaldırıp indirerek. Dana ilk etapta verilmiyor mu yoksa sen alerjiden dolayı mı geç vereceksin?valla güzel uyumuş acısı kötü çıkmış..benim kızda gece 2 de uyandı sürekli ağlayıp durdu sabaha kadar uyuyamadım.kuzu kıyma vermiştim ilk kez içine dana eti mi karıştı bilmem ki sancı mıydı
Benim eşimde öyle işte gece gündüz telefonla.en azından arada elinden çekip alabiliyoruzHadi bakalım. Bizimki de bilgisayarını eskisi kadar açamadığını fark edince telefondan oynamaya başladı
Ya bizde de gaz sancıları geri geldi. O uyudu bu sefer beni uyku tutmadı. 23.30 gibi yatağa girdim hop ağlamaya başladı ayaklarını havaya kaldırıp indirerek. Dana ilk etapta verilmiyor mu yoksa sen alerjiden dolayı mı geç vereceksin?
Ay neresinden sövsem bilemedim şimdi. Bitmişti son 1-2 haftadır reflü, gaz sancısı falan geri geldi. Kendi çıkarıyor zaten bacaklar kıpır kıpır çok şükür ama işte çıkarana kadar sıkıntı yapıyor. Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinBenim eşimde öyle işte gece gündüz telefonla.en azından arada elinden çekip alabiliyoruz
Sizin gaz sancıları bitmedi mi? Biraz kıpırdanmaya başladıysa kendi çıkarır aslında.. alerji olsun olmasın ilk etaplarda kuzu öneriliyor.danada ilaç hormon daha çok oluyormuş.yaşına kadar böyle vericem hatta 2 yaşa kadar versem iyi olcak da bakalımEk gıdadan önce dana eti yediğimde kakada kan oluyor gibi geldi.umarım geçmiştir artık haftaya sonuç almaya gidicez.randevu anca alabildim
İnşallah canısı sağol.inşallah senin minnoş da rahatça gazını yapar.reflüsü geçerAy neresinden sövsem bilemedim şimdi. Bitmişti son 1-2 haftadır reflü, gaz sancısı falan geri geldi. Kendi çıkarıyor zaten bacaklar kıpır kıpır çok şükür ama işte çıkarana kadar sıkıntı yapıyor. Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin
Diyet vermedi. Kanı takip ediyoruz doktorla beraberİnşallah canısı sağol.inşallah senin minnoş da rahatça gazını yapar.reflüsü geçeralerji durumunuz ne olmuştu? diyet yapıyor musun?
Sen yine mi geldin ya? Daha yeni gittindi? Bu sıcak değil, açık hava buhar banyosuSelam askoslarimistanbul sicagi beni mahvetti, ayaga kalkinca gozum kararıyor tansiyonum yerlerde
Kiz biz hemen gidip geldik, bugun yola cikti esyalar haftasonu tekrar gidip gelecegim. Ay insanlar istanbulda nasil yasam sürdurebiliyor anlamis degilim, hem sicak hemde asiri trafik var herkes cok gergin. Bir an once kacmak istiyorumSen yine mi geldin ya? Daha yeni gittindi? Bu sıcak değil, açık hava buhar banyosu
İnsanı doğup büyüdüğü şehirden nefret ettiriyorlar değil miKiz biz hemen gidip geldik, bugun yola cikti esyalar haftasonu tekrar gidip gelecegim. Ay insanlar istanbulda nasil yasam sürdurebiliyor anlamis degilim, hem sicak hemde asiri trafik var herkes cok gergin. Bir an once kacmak istiyorum
Evden adim atasim gelmiyor disariya resmen. Bu kadar kalabalıkta nefes alamıyorum ya, bir suru arkadasim var ama sirf trafik yuzunden kimseyle gorusmek istemiyorumİnsanı doğup büyüdüğü şehirden nefret ettiriyorlar değil miBiz de dün İnegöl'deydik. Aynı şeyi düşündüm
Ben bu yapış yapış havada parkta çocuğu uyutuyorum. Nemden göğsüme ağırlık oturmuş gibiEvden adim atasim gelmiyor disariya resmen. Bu kadar kalabalıkta nefes alamıyorum ya, bir suru arkadasim var ama sirf trafik yuzunden kimseyle gorusmek istemiyorum
Hic boyle hayal etmemistim ya moralim bozulduBen bu yapış yapış havada parkta çocuğu uyutuyorum. Nemden göğsüme ağırlık oturmuş gibi
Son bilmem kaç yıldır bu dediğin kalabalık ve trafik sorunu yüzünden en yakın arkadaşlarımla 3-5 ayda bir zar zor görüşüyoruz
Burnun tıkalı mı? Benim alerjüm coştuğunda kulağıma vuruyor o şekilde. Çok kötüydü o makine sesi gibi sesler kulağımda. İlaçlarla biraz daha iyi olduOf hic iyi degilim ya, her kalktigimda gozlerim karariyor ayrica kulagimda kalp atimi duyuyorum. İnşallah sadece sicak carpmasidir
Hayir cok iyi suan alerjim, ilac bile kullanmıyorumBurnun tıkalı mı? Benim alerjüm coştuğunda kulağıma vuruyor o şekilde. Çok kötüydü o makine sesi gibi sesler kulağımda. İlaçlarla biraz daha iyi oldu
Yorgunluktan ve sıcaktan basınç artmıştır belkiHayir cok iyi suan alerjim, ilac bile kullanmıyorum
MuhtemelenYorgunluktan ve sıcaktan basınç artmıştır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?