Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oğğğy maşallah izinden geleyim umarım ben de hiç bulanacakmış gibi hissetmiyorum 4+6 daha küçük ondan mı bilmiyorum ama umarım doğru hissediyorumdur

Oğğğy maşallah izinden geleyim umarım ben de hiç bulanacakmış gibi hissetmiyorum 4+6 daha küçük ondan mı bilmiyorum ama umarım doğru hissediyorumdur
Bulantı 7-8den sonra başlıyor diyorlar.ama bence nasıl hissediyorsan öyle devam eder daha miniminnacık yavruşun inşallah annesine kıymaz rahat geçer

Hadi bakalım. Bizimki de bilgisayarını eskisi kadar açamadığını fark edince telefondan oynamaya başladı
Ya bizde de gaz sancıları geri geldi. O uyudu bu sefer beni uyku tutmadı. 23.30 gibi yatağa girdim hop ağlamaya başladı ayaklarını havaya kaldırıp indirerek. Dana ilk etapta verilmiyor mu yoksa sen alerjiden dolayı mı geç vereceksin?

Benim eşimde öyle işte gece gündüz telefonla.en azından arada elinden çekip alabiliyoruz
Sizin gaz sancıları bitmedi mi? Biraz kıpırdanmaya başladıysa kendi çıkarır aslında.. alerji olsun olmasın ilk etaplarda kuzu öneriliyor.danada ilaç hormon daha çok oluyormuş.yaşına kadar böyle vericem hatta 2 yaşa kadar versem iyi olcak da bakalım Ek gıdadan önce dana eti yediğimde kakada kan oluyor gibi geldi.umarım geçmiştir artık haftaya sonuç almaya gidicez.randevu anca alabildim

Ay neresinden sövsem bilemedim şimdi. Bitmişti son 1-2 haftadır reflü, gaz sancısı falan geri geldi. Kendi çıkarıyor zaten bacaklar kıpır kıpır çok şükür ama işte çıkarana kadar sıkıntı yapıyor. Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin

İnşallah canısı sağol.inşallah senin minnoş da rahatça gazını yapar.reflüsü geçer alerji durumunuz ne olmuştu? diyet yapıyor musun?

Sen yine mi geldin ya? Daha yeni gittindi? Bu sıcak değil, açık hava buhar banyosu
Kiz biz hemen gidip geldik, bugun yola cikti esyalar haftasonu tekrar gidip gelecegim. Ay insanlar istanbulda nasil yasam sürdurebiliyor anlamis degilim, hem sicak hemde asiri trafik var herkes cok gergin. Bir an once kacmak istiyorum

Kiz biz hemen gidip geldik, bugun yola cikti esyalar haftasonu tekrar gidip gelecegim. Ay insanlar istanbulda nasil yasam sürdurebiliyor anlamis degilim, hem sicak hemde asiri trafik var herkes cok gergin. Bir an once kacmak istiyorum
İnsanı doğup büyüdüğü şehirden nefret ettiriyorlar değil mi Biz de dün İnegöl'deydik. Aynı şeyi düşündüm

İnsanı doğup büyüdüğü şehirden nefret ettiriyorlar değil mi Biz de dün İnegöl'deydik. Aynı şeyi düşündüm
Evden adim atasim gelmiyor disariya resmen. Bu kadar kalabalıkta nefes alamıyorum ya, bir suru arkadasim var ama sirf trafik yuzunden kimseyle gorusmek istemiyorum

Evden adim atasim gelmiyor disariya resmen. Bu kadar kalabalıkta nefes alamıyorum ya, bir suru arkadasim var ama sirf trafik yuzunden kimseyle gorusmek istemiyorum
Ben bu yapış yapış havada parkta çocuğu uyutuyorum. Nemden göğsüme ağırlık oturmuş gibi

Son bilmem kaç yıldır bu dediğin kalabalık ve trafik sorunu yüzünden en yakın arkadaşlarımla 3-5 ayda bir zar zor görüşüyoruz

Of hic iyi degilim ya, her kalktigimda gozlerim karariyor ayrica kulagimda kalp atimi duyuyorum. İnşallah sadece sicak carpmasidir
Burnun tıkalı mı? Benim alerjüm coştuğunda kulağıma vuruyor o şekilde. Çok kötüydü o makine sesi gibi sesler kulağımda. İlaçlarla biraz daha iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…