- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.267
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.241
Yok o kadar yabani ve tembelim ama laf söz olmasın diye yakınlara tahammül edebiliyorumBen hiç kimseyi istemiyorum. Benim kadar yabani ve tembel olmamışsındır
aman kvnin tanıdıkları işte ne bilemaslında zorunlu vize
mecburdumkahretsin
valla grip olan bendm artık kendileri bilir
gelin hanım
nerelerdesin sen yahuuuuuuuuu
tanımadığın birileri geliyor kızz bulutum
Laf söz olsun, arkamdan da konuşulsunYok o kadar yabani ve tembelim ama laf söz olmasın diye yakınlara tahammül edebiliyorumarkamdan konuşulmasını hiç sevmem
aman kvnin tanıdıkları işte ne bilem
Hastane tabii bizim ikinci ikametgahnerdesiniz
Saldım çayıraLaf söz olsun, arkamdan da konuşulsun
Ay cidden ama ya kimseyle uğraşacak kafada değilim. Zaten insanlar da bujun farkında çok şükür. Gelmeye de yeltenmiyorlar artıkSaldım çayıra
nabıon hamiş
nie kv gitmiolar bulutumYok o kadar yabani ve tembelim ama laf söz olmasın diye yakınlara tahammül edebiliyorumarkamdan konuşulmasını hiç sevmem
aman kvnin tanıdıkları işte ne bilem
nieeğğğğğHastane tabii bizim ikinci ikametgah
ben genelde evde sıktığım içecekler kombo yapıp enerji toplamaya çalışıyorum bulutumKullanıp memnun kaldığınız enerji veren bir multivitamin var mı? Oceanmomy kullanıyordum ama gebelik dışında kullanılıyor mu bilmiyorum.kendimi çok bitkin hissediyorum
Bizim kontroller işte malumnieeğğğğğ
iyi bak yakuşukluyaaaBizim kontroller işte malum
Minik kuş nasıl? Daha iyi mi?iyi bak yakuşukluyaaa
dipçik gibi teyzesiMinik kuş nasıl? Daha iyi mi?
Cok şükür canim, biraz ishal kaldi sadece ama ciddi bir durum yok, toparlıyor insallah
iyiyiz aşkoş sen nasılsınSelam askoslarimm nasilsiniz
geçer oda muz yedir cnm keser..Cok şükür canim, biraz ishal kaldi sadece ama ciddi bir durum yok, toparlıyor insallahlenoskom nasil?
Yarin yerlestirecegim evi bu gece yola cikacagim nasipse, gozum degil kulagim kiz ahwfshs hala ayni maalesef ustune birde vajinal mantar nuksetti bugun dr a gittim ilac vermedi smear ve kultur testi yaptir dediiyiyiz aşkoş sen nasılsın
evine döndünmü.. eşyaların geldimi..
yerleştirdinmi
ne ettin bakalım..
gözlerin nasıl oldu
ay evet kulağın ya... o sırada gözle ilgili muhabbet vardı arada senide kaynattım aşkoşYarin yerlestirecegim evi bu gece yola cikacagim nasipse, gozum degil kulagim kiz ahwfshs hala ayni maalesef ustune birde vajinal mantar nuksetti bugun dr a gittim ilac vermedi smear ve kultur testi yaptir dediher an regl olabilirim inşallah yollarda perişan olmam
Bir saglam onlar kaldi zatenay evet kulağın ya... o sırada gözle ilgili muhabbet vardı arada senide kaynattım aşkoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?