• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yakışıklım nabıo ondan bahset sen
Napsın takılmaç
Niçiiin gebeliğinin başında uyuyanlarda var🫢
Bulantım olmadığında uyyodum ben hep
Cok salgin varmis, kusmayla basladi, kaninda enfeksiyon cikmis iste ama iyi smdi ilac kullaniyor kuzucuk ❤️
Geçmiş olsun çok. Hızla şifa bulsun
işin kötü yanı banada bulaştı kendimi hiç iyi hissetmiyorum :hasta::hasta::hasta:
Rapor alamaz mısın
Bırakamam ben de kafamı böyle dağıtıyorum işte.gamer girl 🤣
Kocaları yola getirelim derken sen de mi yoldan çıktın 😃
Geçmiş olsun Canim o şekilde cidden zor oluyor iste, N Neal yigidim haklı 🥴
Ben hep haklıyım 😎
Dün bir geceleğine kaçamak yaptık babanne ve dedeye sürpriz. Sen seversin. Çok şaapamadım. Totişkonun olan uykuları da kaybettik. Zorlu bir gece ve gün oldu
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 muhteşem haberler 🧿🧿🧿🧿🧿🧿insallah her sey boyle daha iyiye gider neoss
Amin canım inşallah
Esyalarimi boyle gorunce bana bir aglama geldi😞
Yuklenirken komşular esimle birlikte aglamislar ya minnoslarim😞😞
Eki Görüntüle 3088250
Allah daha iyi komşular nasip etsin. Ne güzel sevilmek 😍

Napsın takılmaç

Rapor alamaz mısın

Ben hep haklıyım 😎

Dün bir geceleğine kaçamak yaptık babanne ve dedeye sürpriz. Sen seversin. Çok şaapamadım. Totişkonun olan uykuları da kaybettik. Zorlu bir gece ve gün oldu

Amin canım inşallah

Aminn neos hepimize inşallah 🤲 evet onlar ailemiz olmustu orada🥲🥲

Napsın takılmaç

Rapor alamaz mısın

Ben hep haklıyım 😎

Amin canım inşallah

Bulantılar ne zaman başlıyor ki?

Napsın takılmaç

Rapor alamaz mısın

Ben hep haklıyım 😎

Amin canım inşallah

Ne işin var gı orda :D

Bulantılar ne zaman başlıyor ki?
Benm 9 hatta 10.haftada başlamştı böğğ :(

Uyku eğitimini psikologlar ve çocuk gelişimciler önermiyor. Çocuğun ağlayıp ağlayıp sonunda uyumayı öğrenmesi aslında öğrenilmiş çaresizlikten diyorlar
prof. al demiyorumki ben prof. almadım
ağlatmadımda.. her gün aynı saate yatağa girdik ışığı kapattık bunu 3. ay gaz sancıları bitince başladım
ağladığında kucağıma aldım saçını okşadım elini tuttum artık her neyse işte.. ağlamasını engelledim
sonra oyuna çevirdi
sonra müzik dinledik onunla uyumaya başladı derken
şimdi ışık kapanır o saate lena uyur.. tabi yarm saat aşağı yarım saat yukarı

prof. al demiyorumki ben prof. almadım
ağlatmadımda.. her gün aynı saate yatağa girdik ışığı kapattık bunu 3. ay gaz sancıları bitince başladım
ağladığında kucağıma aldım saçını okşadım elini tuttum artık her neyse işte.. ağlamasını engelledim
sonra oyuna çevirdi
sonra müzik dinledik onunla uyumaya başladı derken
şimdi ışık kapanır o saate lena uyur.. tabi yarm saat aşağı yarım saat yukarı
Ben beceriksizim demek ki. Kitabı bile aynı saatte okudum düzene girerse belki uyur diye. Bir hastalandı. Var olan düzeni de gitti. Toparlauamıyorız

Napsın takılmaç

Rapor alamaz mısın

Ben hep haklıyım 😎

Amin canım inşallah

Ben yoldan zaten çıkmaya müsaittim de vaktim olmuyordu 🤣 hamile göbüşümle kocamın oyununa yardım ettiğim günler dün gibi 😂 artık bıraktı çok şükür artık pc açılmıyor evde darısı size😂🧿
Aiiy inşallah olmaz bakalım 😬
benim hiç olmadı en konforlu gebelik bendeydi darısı sana 😃 ne bulantı ne uykusuzluk ne sancı.suni sancıları bile hissetmediğimden sezaryen oldum 😅
Sorma ya. Bir de gittik hava mı çaptı ne olduysa 2,5 saat de bebek arabasında uyudu etrafı gezerken ve biz akşam yemeği yerken. Sonra tabii gece uyumadı. Bu kadarı da yetmez dedi ve yolda da uyumadı. Eve geldik hala uyuyamıyor. Yatağına bıraktım uyandı
valla güzel uyumuş acısı kötü çıkmış..benim kızda gece 2 de uyandı sürekli ağlayıp durdu sabaha kadar uyuyamadım.kuzu kıyma vermiştim ilk kez içine dana eti mi karıştı bilmem ki sancı mıydı

Back