• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
katroş valla hiç çingene değil bacım..
bu devirde gerçekten cok zor
iyi yapmışsın
şimdi baktımda 120 olmuş :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Gördün mü piyasa çok acayip şu sıra, her şey olabilir yani :KK57:Benim tırtıl daha ucuza gelmiş oldu bu durumda bana :KK70:
Güzel plaaan ben okeyim 😬😬😬❤️❤️❤️

Ay evet cocik doğacak hala donu yok 🙄 neyseki çok şükür artık doğunca okuyacak kitabımız ve oyuncağımız var hehehehh. Yakında don , tulum baskısı da yapiciim.
haha bu baskılarla inş bebeğin tüm eksiklerini sayende kapatıcam :KK200:
Katre_g Katre_g Aha bunun indirime girmesini bekliyordum. Alacaksan al, sonra rüyanda bu fiyata alırsın 6 taksitle

Aha bu ürün bayağıdır favımda var, nemiş indirim hemen uçuyorum :KK8: thanx :KK37:

Zaten almaya giderken diyorum. Bim'e en son gidip şunları alacağım dediğimde hastaneye gittim yatışım yapıldı 😒😒😒

Büyüyüp küçülmeyen çanağıma Penti'den yüzde yüz pamuklu don aldım

Beli çok geniş, zayıfsanız sarmıyor demişler. Öyle mi?
Benim belimde ince.ayar kısmını zorlayarak iyice çekip geriye cırtcırtlı yere aldım tam oluyor.iki kişi sırayla kullanacaksınız ayarını sürekli değiştirmek uğraştırabilir 🤷🏻‍♀️ Fotoda gözüküyor sağda ayar kısmı solda benim iyice çektiğim yer

Eklentiler

• 8489FAA2-09C9-47FD-B171-16B62173B46E.jpeg
    8489FAA2-09C9-47FD-B171-16B62173B46E.jpeg
    113,1 KB · Görüntüleme: 32
Benim belimde ince.ayar kısmını zorlayarak iyice çekip geriye cırtcırtlı yere aldım tam oluyor.iki kişi sırayla kullanacaksınız ayarını sürekli değiştirmek uğraştırabilir 🤷🏻‍♀️ Fotoda gözüküyor sağda ayar kısmı solda benim iyice çektiğim yer
Tamamdır sağ olasın
Kocam yapıyor dersem ciddi ciddi inanır mısın?
Bence inanma. Çünkü ben yapıyorum. 😂
Nolurdu yani yapsa 😒😒

Zaten almaya giderken diyorum. Bim'e en son gidip şunları alacağım dediğimde hastaneye gittim yatışım yapıldı 😒😒😒

Büyüyüp küçülmeyen çanağıma Penti'den yüzde yüz pamuklu don aldım

Beli çok geniş, zayıfsanız sarmıyor demişler. Öyle mi?
Bacım sen bime gitme ama yatışında yapılmasn :D
Hakikaten ya don almam lazm benmde :D

Katre_g Katre_g Aha bunun indirime girmesini bekliyordum. Alacaksan al, sonra rüyanda bu fiyata alırsın 6 taksitle

Çok fenasın :D :D:D :D :D

Ben bakardım bebelere siz temizlik yapın ben üşenirim 😂😂😂
Kızzzz kokmuşmusun sennnnn 🙈🙈

Gördün mü piyasa çok acayip şu sıra, her şey olabilir yani :KK57:Benim tırtıl daha ucuza gelmiş oldu bu durumda bana :KK70:

haha bu baskılarla inş bebeğin tüm eksiklerini sayende kapatıcam :KK200:

Aha bu ürün bayağıdır favımda var, nemiş indirim hemen uçuyorum :KK8: thanx :KK37:
Valla Allah yardımcın olsun katroş
Eskiden bime cok güzel 3lü çıtçıtkıkar gelirdi 15 tl
Şuan bakıorm bakmasam iyi diırm :(

Regl oldum. 😂😂 Bir ayda dört hafta var ve ben adamın geldiği hafta regl oldum. 😀😀😀
Kızzzzzz bula bula bu haftayımı buldnn

O nekieeeeee aşkoşç açılmadj

Kızlar sonucum pozitif çok şükür🤩🤩🤩🤩
9. Gün 127.7 🤲🏼
Gebemiz var a dostlar :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Neler beklediğinden habersi :D

Back