- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #218.001
Ben bakardım bebelere siz temizlik yapın ben üşenirimhepimiz aynı şehirde olaydık 1 saate bitirirdik ya la
bebeleride bi odaya tıkardık eniştede onlara bakardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bakardım bebelere siz temizlik yapın ben üşenirimhepimiz aynı şehirde olaydık 1 saate bitirirdik ya la
bebeleride bi odaya tıkardık eniştede onlara bakardı
Gördün mü piyasa çok acayip şu sıra, her şey olabilir yani Benim tırtıl daha ucuza gelmiş oldu bu durumda banakatroş valla hiç çingene değil bacım..
bu devirde gerçekten cok zor
iyi yapmışsın
şimdi baktımda 120 olmuş
haha bu baskılarla inş bebeğin tüm eksiklerini sayende kapatıcamGüzel plaaan ben okeyim
Ay evet cocik doğacak hala donu yok neyseki çok şükür artık doğunca okuyacak kitabımız ve oyuncağımız var hehehehh. Yakında don , tulum baskısı da yapiciim.
Aha bu ürün bayağıdır favımda var, nemiş indirim hemen uçuyorum thanxKatre_g Aha bunun indirime girmesini bekliyordum. Alacaksan al, sonra rüyanda bu fiyata alırsın 6 taksitle
Philips Avent Scf551/05 Damlatmaz Bardak 200 ml 6 Ay (MAVİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Avent Scf551/05 Damlatmaz Bardak 200 ml 6 Ay (MAVİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim belimde ince.ayar kısmını zorlayarak iyice çekip geriye cırtcırtlı yere aldım tam oluyor.iki kişi sırayla kullanacaksınız ayarını sürekli değiştirmek uğraştırabilir Fotoda gözüküyor sağda ayar kısmı solda benim iyice çektiğim yerZaten almaya giderken diyorum. Bim'e en son gidip şunları alacağım dediğimde hastaneye gittim yatışım yapıldı
Büyüyüp küçülmeyen çanağıma Penti'den yüzde yüz pamuklu don aldım
Beli çok geniş, zayıfsanız sarmıyor demişler. Öyle mi?
Kocam yapıyor dersem ciddi ciddi inanır mısın?Kocan yapıyor di mi onları?
O nasıl bir sabır testiydi gerçekten ya
Regl oldum. Bir ayda dört hafta var ve ben adamın geldiği hafta regl oldum.eee hani burda cinsellik
Tamamdır sağ olasınBenim belimde ince.ayar kısmını zorlayarak iyice çekip geriye cırtcırtlı yere aldım tam oluyor.iki kişi sırayla kullanacaksınız ayarını sürekli değiştirmek uğraştırabilir Fotoda gözüküyor sağda ayar kısmı solda benim iyice çektiğim yer
Nolurdu yani yapsaKocam yapıyor dersem ciddi ciddi inanır mısın?
Bence inanma. Çünkü ben yapıyorum.
Aa yapar mı hic yaa. Ne kadar ayipNolurdu yani yapsa
Ay ben de sana bakıyordum yazmış mısın diyee. Çok sevindim canımm sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Ay ben de sana bakıyordum yazmış mısın diyee. Çok sevindim canımm sağlıkla ilerlesin inşallah
Tüp powerKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Bacım sen bime gitme ama yatışında yapılmasnZaten almaya giderken diyorum. Bim'e en son gidip şunları alacağım dediğimde hastaneye gittim yatışım yapıldı
Büyüyüp küçülmeyen çanağıma Penti'den yüzde yüz pamuklu don aldım
Beli çok geniş, zayıfsanız sarmıyor demişler. Öyle mi?
Çok fenasınKatre_g Aha bunun indirime girmesini bekliyordum. Alacaksan al, sonra rüyanda bu fiyata alırsın 6 taksitle
Philips Avent Scf551/05 Damlatmaz Bardak 200 ml 6 Ay (MAVİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Avent Scf551/05 Damlatmaz Bardak 200 ml 6 Ay (MAVİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızzzz kokmuşmusun sennnnnBen bakardım bebelere siz temizlik yapın ben üşenirim
Valla Allah yardımcın olsun katroşGördün mü piyasa çok acayip şu sıra, her şey olabilir yani Benim tırtıl daha ucuza gelmiş oldu bu durumda bana
haha bu baskılarla inş bebeğin tüm eksiklerini sayende kapatıcam
Aha bu ürün bayağıdır favımda var, nemiş indirim hemen uçuyorum thanx
Kızzzzzz bula bula bu haftayımı buldnnRegl oldum. Bir ayda dört hafta var ve ben adamın geldiği hafta regl oldum.
O nekieeeeee aşkoşç açılmadj
Gebemiz var a dostlarKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Neler beklediğinden habersiTüp power
Oleyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Hayallerime kaldı dört mü şimdi Paresilaaa Nurzfr Hemsirecik Black LightCanımsınııııZ sizi çok seviyorummm
Darısı başına paremOleyyyyyyyyy beeeeeeeeeee
Sağlıkla sihhatle ilerlesin canım saglikla sihhatle kucağına al
Ay lav yuuuu beybiCanımsınııııZ sizi çok seviyorummm
Yaaaaa inşallaaaahhhhhj
Oleyyy beKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Amin inşallahDarısı başına parem
Ay lav yuuuu beybi
Yaaaaa inşallaaaahhhhhj